Restafval Containers Dicht ☑️ 11 SNELLE HACKS

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Tracht deze afvalstroompje heel klein toevallig te behouden en je zult merken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Via afval zo veel eventueel te sorteren, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er dus minimaal mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Containers Dicht

Kies uit uit de ruimste aanbod afvalcontainers en bestel de de beste beste container geschikt voor je overblijvend afval. Binnen het afvalcontainer gooi je je reeds het niet te recyclen vuil welke je geen extra kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas horen geen in de het restafvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden bezitten wij het correcte container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen dat in bedrijven vrijkomen. Dit stromingen mogen dikwijls gescheiden ingezameld zijn. Dit is verbeterd voor de leefomgeving en de geldtas.

Wat mag wel er in de bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je afval tevens scheidt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend voorkomen. Poog dit afvalstroom dus beperkt mogelijk te behouden en je zal opmerken dat dit geldelijk gunstig is. Via afval zo veel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er heel zo weinig mogelijk overblijvend afval over. In de het afvalcontainer gooi je al het het niet onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder meer kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen niet in het restafvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen mogelijk toevallig te verdelen. In het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel streefdoel omschreven artikelen opnieuw te gebruiken als dat kan.

Wat kost een een container rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten van afvalcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom het afvalstroom, de grootte van grootte van de container en hoevaak de container container geleegd dient worden. Je vindt ieder prijzen op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de vele typen rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de bak op een publieke locatie staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van duurzame energie. Gemengd afval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelvormige slakken worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige stoffen vrij in de verbranding die in minstens of geringere mate desondanks in het natuur komen. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Restafval Containers Dicht:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De containers dichten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container wanneer deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer huren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Restafval Containers Dicht

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 stappen.

Hoger op de orde, hoe duurzamer de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want puur aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Typen en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kunt opteren voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te ramen wat omvang het beste bij je past? Neem dan snel verbinding op met één van onze experts. Door onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten kennen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je één keer een extra legen of standaard een grootte groter? Dan is dit uiteraard ook geen enkel kwestie!

De kosten van de bakken verschillen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons precies waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere alternatieve rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie helder is. Op deze manier ben je later geen voor nare onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Restafval Containers Dicht

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de keuze uit een heel divers assortiment met containers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vernieling aan de horizon staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoren kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast is het scheiden van uw afval ook goed voor het de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor verse producten te produceren, je PMD wordt immers een basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Restafval Containers Dicht

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij leveren diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heb je in 24 uren jouw container bij het verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelf de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de afvalcontainer geledigd dient te worden. Zo ken je daarom vast waar je je vuilnis steeds kwijt kunt en dat je meewerkt aan een beter milieu via je afval te splitsen. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu minder indien wij afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, hoe beter dat is voor de milieubescherming en je geldbeurs. Glas blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen is. Glasafval bestaat van flessen, potten en glasscherven. Zonder om splitsen neemt het glasafval vanwege het ruimte en massa heel veel plaats bij de afval van het bedrijf op. Je kan daarom heel uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is tevens volledig te recyclen. Ook kost het heel veel minder kracht dan glazen om te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij je onderneming heel veel glasafval los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan één glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de nummer containers eenvoudig aanpast.

Het juiste container voor het glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor het jouw glasafval bij onze dienst. Jij hebt de selectie uit één container van 240 liter en ook met negenhonderd liter. Er is al één container voor glas startend bij €13 elke maand en ook dit wordt gratis geplaatst. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies je op welke manier vaak ons het container komen ledigen. wij leveren de meest voordelige service.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost kost veel kracht voor het het glas te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen één goede grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Tijdens het verwerken maken wij onderscheid tussen wit, bruine, groen en bont glazen. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kan er op één heel veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of verbinding op.

Wat mag wel er bij de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en op een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je dus best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van onze dienst helpen bij een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je je dossiers veilig vernietigd is. Na de vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij je dossiers niet in de de papierbak wilt gooien. Sommige papieren bevatten geheime informatie en kunnen daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel vuil in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een spleet waarin het document exact erin . Als het documenten al in de container zitten, krijgen zij nog bij . Onze bestuurder komt eenmaal in zoveel tijd bij voor de container te ledigen en de documenten plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij de bak door het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De content zal daarna meteen vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in het deksel kun jij het documenten in het bak werpen. Je heeft de keuze van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief geen op vervoer is, loopt je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.