Restafval Eindhoven ☑️ 8 VERRASSENDE ZAKEN

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Poog het afvalstroom heel minimaal toevallig te houden en je zal zien dat dit economisch voordeelgevend is. Via afval heel zoveel mogelijk te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Eindhoven

Kies uit bij de grootste assortiment containers en bestel de beste beste rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de container werp je al het onrecyclebare vuil dat je geen extra kan scheiden. Documenten/karton, swill, en vensterglas passen niet thuis in de de container. Eveneens voor PMD verdelen hebben we de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de naam voor alle afvalstromingen dat binnen firma’s voortkomen. Deze stromen zouden meestal gescheiden ingezameld zijn. Het is beter betreffende het natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag er in bedrijfsafval?

Hoe goed je je afval tevens verdeelt, er zal altijd restvuil blijven zijn. Poog het stroom van afval dus minimaal toevallig te houden en je zal opmerken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Met afval heel veel mogelijk te verdelen, zoals papier/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er dus min mogelijk overblijvend afval over. In de de afvalcontainer gooi je je al het de niet te recyclen afvalstoffen die je niet meer kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en glas horen niet in de het restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen mogelijk toevallig te scheiden. In de de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel bedoeling beschreven artikelen nogmaals te gebruiken als dat mag.

Wat kost een container een container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten van containers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom het afvalstroompje, de grootte van omvang van container en hoevaak hoevaak de container geledigd rolcontainer geleegd dient worden. U ontdekt elke tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en vlug een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je meteen tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, reduceer je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de container op een algemene plaats staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de productie van hernieuwbare stroom. Restafval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelige slakken worden ingezet voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke materialen los in de verbranding die in meer of geringere mate echter in het milieu komen. Daarom moeten we blijven streven naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Restafval Eindhoven:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Restafval Eindhoven

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de oorsprong. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en kosten zakelijk afval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kan kiezen voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te bepalen die omvang het goed bij je past? Haal dan even verbinding op met één van onze experts. Met onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen kennen wij precies wat je benodigd hebt. En wens je één keer een aanvullend leegmaken of standaard een grootte grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel issue!

De kosten van de bakken variëren per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Gemengd afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelproces staat overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een alternatieve container betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit helder is. Zo kom je achteraf geen voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Restafval Eindhoven

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel divers aanbod van containers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je document- en papier in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen vrij, maar ook op kantoren mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit meer herbruikbaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten in verzamelen, geraken je containers minder vlug vol. Daarnaast is het scheiden uit uw afval tevens beter voor het de omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD is immers een grondstof!

De juiste container voor PMD en Restafval Eindhoven

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en nationale bereik, heb je in 24 uur je container bij het verlangde plek staan. U bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe frequent de container geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je dus zeker dat je je afval altijd kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder als we afval recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Pakket met van chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis je scheidt, hoe beter dat het is voor de milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden zijn. Glasverval bestaat uit flessen, potjes en ook scherven. Zonder het te splitsen neemt het door de ruimte en gewicht heel veel ruimte in de afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom flink uit besparen op je afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk om te produceren van nieuwe materialen.

Komt daar op je bedrijf veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan een container voor glas essentieel. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons functioneert met flexibele contracten omdat je de nummer containers makkelijk verandert.

De geschikte bak voor glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor het je glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze uit keuze van één bak met tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liters. Er is is al één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de de afval kiest je op welke manier vaak wij de bak zullen komen legen. ons biedt de meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost heel veel energie om glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is echter één goede basis. Daar zit meestal circa 50% oud glazen in nieuwe glazen. Tijdens het verwerken doen we onderscheid tussen blank, bruin, groen en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er bij één heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of contact .

Wat mag wel er bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook in een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij dus best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor verzameling en vernietiging van jouw archief. Discreet en beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heb jij 100% zekerheid dat jouw archief beschermd vernietigt is. Na vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jouw archief niet wil in het papierbak wil gooien. Sommige documenten bezitten geheime gegevens en kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent veel vuil in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft één spleet waarin het document precies erin . Als de papieren al binnen het bak zitten, krijgen niemand ze nog bij . Onze bestuurder komt eenmaal in tijdstip langs om de bak te legen en het documenten ter plaats te vernietigen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarin het container door de truck zelf wordt opgeheven en geopend. De content zal vervolgens direct vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via het klep in het deksel kun je de papieren in de bak werpen. Jij hebt de selectie van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op vervoer gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en verwoest.