Restafval Gemeente Beesel ᐅ 6 OPMERKELIJKE TIPS

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Tracht deze afvalstroompje heel beperkt toevallig te houden en je zult merken dat het financieel gunstig is. Door afval dus zoveel eventueel te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er heel zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Gemeente Beesel

Kies uit uit het grootste grootste gamma rolcontainers en koop de beste ideale afvalcontainer voor je je restafval. In de rest restafvalcontainer gooi je je al het niet niet te recyclen afvalstoffen die je niet verder verder kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en glas horen niet thuis binnen de restafvalcontainer. Tevens voor PMD verdelen hebben wij het geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende ieder afvalstromen dat binnen bedrijven vrijkomen. Dit stromingen zouden vaak apart opgehaald zijn. Dat is verbeterd voor de leefomgeving en de portemonnee.

Wat moet er in ondernemingsafval?

Op welke manier goed je je vuil ook scheidt, er gaat altijd restvuil blijven voorkomen. Probeer het afvalstroompje zo klein eventueel te houden en je zal opmerken dat dit financieel voordelig is. Met afval dus mogelijk mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er heel zo weinig mogelijk restvuil over. Binnen het afvalcontainer gooi je je al het het onrecyclebare afval dat je niet verder verder kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas horen geen in de de restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. In de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel beschreven producten nogmaals te aanwenden indien dat het lukt.

Wat kost een container rolcontainer voor?

De prijzen van rolcontainers zijn afhangend van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van afmeting van container en hoe vaak de de afvalcontainer ontleegd moet worden worden. U ontdekt ieder prijzen op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je gelijk in het orderproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de bak op een publieke plek staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare kracht. Algemeen afval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar liefst een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden toegepast voor het verhogen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke stoffen vrij tijdens de verbranding die in minstens of kleinere mate echter in het natuur komen. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Restafval Gemeente Beesel:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor ieder soort afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Restafval Gemeente Beesel

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes stappen.

Hoger op de orde, des te ecologischer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een kringloop maatschappij.

Typen en prijzen zakelijk afval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot wel 2500 liter en elk daar tussendoor. Je mag kiezen voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om naar te bepalen die omvang het goed bij je aansluit? Pak dan gauw aansluiting op met een van onze experts. Met onze jarenlange kennis met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een meer leegmaken of standaard een maatje groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De prijzen van de containers variëren per afvalstroom, stof en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Restafval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons simpele bestelproces staat overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere verschillende rolcontainer aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit duidelijk is. Hierdoor raak je naderhand niet voor nare verrassingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Restafval Gemeente Beesel

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer gevarieerd aanbod van containers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of vernieling op de loer staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat jouw document- en papier in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar ook in kantoor kunt je je organisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten te te zamelen, zitten je containers minder vlug gevuld. Bovendien is het scheiden van je afval tevens beter voor het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Restafval Gemeente Beesel

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je in 24 uren jouw container bij de gewenste locatie staan. U bepaalt zelf de gewenste capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo ken je dus vast dat je jouw vuilnis steeds weg kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving door jouw afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel minder indien wij afvalstoffen recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak etc)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander papier
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat het is voor het milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen zijn. Glasscherven bestaan van flesjes, potten en glasscherven. Zonder te splitsen pakt het door het ruimte en gewicht heel veel ruimte in het afval van het bedrijf op. Je kan dus heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te maken uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar op jouw onderneming veel glasafval vrij, zoals in de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt samen met aanpasbare contracten omdat jij de aantal containers eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor glas restafval

Bestel de meest geschikte containers voor het je glasverval op onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie van één bak van tweehonderdveertig liter en ook van 900 liter. Er is is al één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt gratis geplaatst. Op basis van de de afval kies je hoe vaak wij de bak komen ledigen. ons biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo worden glas bewerkt

Het kost heel veel energie om het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter echter één goede basis. Daar zitten meestal circa 50% oud glas in nieuw glas. Bij het verwerken maken wij verschil tussen blank, bruin, groen en gemengd glas. Daarnaast worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er bij een veel lagere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Wat mag er bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en ook in veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ons helpen bij een veilig proces van verzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je 100% zekerheid dat jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na vernieling worden het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je dossiers niet in de de papierbak wil gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent veel afval in het gedaante van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waarin het papier precies erin past. Als de documenten al in het container zijn, krijgen zij meer bij handen. Onze bestuurder arriveert eens in tijdstip langs om het bak ledigen en het documenten plaats te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarin het container via het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal daarna direct vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klep in de deksel kan je het documenten in de bak werpen. Je hebt de keuze uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op transport is, loop jij niet gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.