Restafval Gemiddeld Twee Personen ➡️ 5 VERBIJSTERENDE TIPS

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroompje zo minimaal toevallig te behouden en je zal zien dat het economisch voordeelgevend is. Door afval heel zoveel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er zo min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Gemiddeld Twee Personen

Kies uit de grootste aanbod containers en bestel de beste ideale rolcontainer geschikt voor je restvuil. In de het afvalcontainer gooi je je al de niet te recyclen afval welke je niet verder extra kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en glas horen geen in de de rest restafvalcontainer. Ook betreffende PMD verdelen bezitten ons het geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande ieder afvalstromen die in firma’s ontstaan. Deze stromingen mogen vaak apart ingezameld worden. Het is beter aangaande het milieu milieu en het geldbeugel.

Wat is toegestaan er in de ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je vuil ook scheidt, er zal telkens restafval voortdurend zijn. Tracht dit afvalstroom heel minimaal eventueel te houden en je gaat merken dat het financieel voordeelgevend is. Met vuil dus mogelijk eventueel te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en swill, blijft er heel minimaal toevallig restvuil over. In het restafvalcontainer gooi je reeds het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en vensterglas horen niet thuis in het afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk mogelijk te scheiden. In de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel omschreven goederen nogmaals te benutten als dat lukt.

Wat kost een container een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van afvalcontainers afhankelijk afhangend van de het stroom van afval, de grootte grootte van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de container afvalcontainer geleegd moet zijn. Jij ontdekt ieder prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de verschillende typen rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen een etmaal in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je gelijk in het orderproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de bak op een publieke plek staat. Je kiest uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 ruime actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Gemengd afval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie produceert maar minstens een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelige resten worden toegepast voor het verhogen of creëren van wegen. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen uit gedurende de verbranden die in minstens of kleinere mate desondanks in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Restafval Gemiddeld Twee Personen:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers dichten goed af zodat er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als dit maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een geschikte oplossing voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Restafval Gemiddeld Twee Personen

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en restafval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je kunt selecteren voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te ramen welke grootte het beste bij je past? Haal dan snel aansluiting op met een van onze deskundigen. Door onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen kennen wij exact wat je nodig hebt. En wil je één keer een meer legen of regulier een grootte grotere? Dan is dit uiteraard ook geen probleem!

De tarieven van de containers verschillen per afvalstroom, stof en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons simpele bestelproces staat vermeld helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een bepaalde andere bak neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat dit transparant is. Zo kom je later nooit voor vervelende onthullingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Restafval Gemiddeld Twee Personen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze uit een erg divers assortiment met containers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling aan de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw document- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoor mag je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten te verzamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van je afval ook beter voor het de omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om verse artikelen te produceren, je PMD is namelijk één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Restafval Gemiddeld Twee Personen

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer bij de verlangde locatie staan. Je beslist zelf de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom vast waar je jouw afval steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt aan een beter omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het milieu minder als we afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal is geplaatst Los doosjes of ander document
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe veel afval je sorteert, hoe goed dat het is voor het milieu en jouw portemonnee. Glas is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaan uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder te splitsen neemt het vanwege de volume en massa veel ruimte in de bedrijfsafval op. Je kan dus flink besparen op je afvalkosten. Het glas is tevens compleet te recyclen. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder energie dan glazen om te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt er bij jouw bedrijf veel glas los, zoals in de horeca, dan is is een container voor glas onmisbaar. Heb jij variërende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert samen met flexibele contracten omdat je de nummer bakken makkelijk verandert.

Het geschikte container voor het glas restafval

Bestel het beste bakken voor jouw glasafval op ons. Jij heeft de keuze uit keuze uit een container van 240 liters en met negenhonderd liters. Er is al een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier frequent ons de bak komen ledigen. wij leveren de voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost kost veel kracht voor het het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is echter één goede basis. Daar zit meestal circa 50% oudere glas in nieuw glas. Tijdens het bewerken doen we verschil tussen wit, bruin, groene en ook bont glas. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kan er bij een heel veel lagere warmte glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk het veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag er zijn bij het het glasverval?

Wel:

Leeg glasverval die gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook in een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons helpen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft jij honderd procent zekerheid dat jouw archief veilig vernietigd zijn. Na vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je jouw archief niet wil in de het papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en kunnen kunnen daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de gedaante van geheim document? Kies dan dan voor dossiervernietiging van ons . U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een gleuf waarin het papier precies doorheen . Wanneer het papieren al binnen de bak zitten, krijgt niemand zij meer in handen. Onze chauffeur komt eenmaal in zoveel tijd langs om de bak legen en de papier plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin het container door de vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content zal vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij jouw geheime documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via het klep in de deksel kun jij het papieren in de bak gooien. Jij hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op vervoer gaat, loopt jij niet risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.