Restafval Gft ☑️ 3 SCHOKKENDE GEHEIMEN

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroompje heel klein mogelijk te behouden en je gaat merken dat dit economisch voordeelgevend is. Met afval heel veel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel minimaal eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Gft

Kies bij het grootste ruimste gamma rolcontainers en bestel de de beste ideale container geschikt voor je overblijvend afval. In de de rest restafvalcontainer werp je al de niet-recyclebare afvalstoffen die je niet meer kan scheiden. Karton/karton, swill, en vensterglas passen niet in het afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen bezitten wij de geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de naam aangaande alle afvalstromen die in bedrijven voortkomen. Deze stromen kunnen vaak gescheiden ingezameld geraken. Het is beter betreffende de natuur en het portemonnee.

Wat is toegestaan er in bedrijfsafval?

Hoe goed je je afvalstoffen tevens scheidt, er gaat telkens overblijvend afval blijven bestaan. Probeer het afvalstroom dus minimaal eventueel te behouden en je zal opmerken dat deze geldelijk gunstig is. Door afvalstoffen dus mogelijk eventueel te verdelen, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er zo minimaal eventueel restvuil over. In de de afvalcontainer gooi je al het de niet te recyclen afval welke je geen extra kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren geen in de de container.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromingen zoveel toevallig te scheiden. In het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat de bedoeling beschreven artikelen opnieuw te benutten waar dat mag.

Wat kost een container een container afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De prijzen voor de containers zijn hangt af van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte omvang van container alsook hoe vaak de de container rolcontainer ontleegd moet worden zijn. U vindt je ieder kosten op de de.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de talloze typen rolcontainers. Wij leveren hem gratis binnen 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je meteen in het orderproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de bak op een publieke plek staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van groene stroom. Restafval schijnt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar een vijfde van de groene stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelige slakken worden toegepast voor het verhogen of creëren van straten. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke substanties vrij in de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate toch in het natuur terecht komen. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Restafval Gft:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te ruime bak.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Restafval Gft

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je mag selecteren voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te schatten wat grootte het perfect bij je past? Pak dan even contact op met één van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een extra lediging of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen issue!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Restafval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere verschillende rolcontainer aftikt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Zo kom je later nooit voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Restafval Gft

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer divers assortiment van containers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of vernieling aan de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte grootte. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuw producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze soorten afvalstromen vrij, echter tevens op kantoren mag je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaat één groot deel uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien is het scheiden van uw afval tevens beter voor het de omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD is immers een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Restafval Gft

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je in 24 uren jouw container bij het gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelf de verlangde capaciteit en hoe frequent het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier ken je dus zeker waar je je afval steeds weg kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde milieu via jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, want we belasten het milieu minder als wij afval recycleren. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend stof zit geplaatst Los karton ofwel ander papier
 • Pakket met gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis je sorteert, hoe goed dat het zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook je geldbeurs. Glas is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaan van flessen, potjes en glasscherven. Zonder het om splitsen pakt het door de ruimte en ook massa heel veel ruimte in het afval van het bedrijf op. Jij kan daarom flink besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is tevens compleet om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel minder energie dan glazen om te produceren van nieuwe materialen.

Komt daar bij je onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan een container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert met flexibele overeenkomsten omdat je het nummer bakken makkelijk aanpast.

Het juiste container voor glas restafval

Bestel het beste bakken voor het je glasafval op ons. Je heeft de selectie uit een bak met tweehonderdveertig liter en van negenhonderd liter. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 per maand en deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de glasafval kiest je op welke manier frequent wij het bak komen ledigen. ons biedt het voordeligste service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om het glas om te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is echter een prima grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuwe glazen. Tijdens het bewerken maken we onderscheid onder wit, bruin, groene en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er op één heel veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of contact .

Wat mag er zijn bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval dat gefungeerd had zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en op een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons ondersteunen bij een veilig proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat je je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jouw dossiers niet wil in de de papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en kunnen daarom best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel afval in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één spleet waarin het document precies doorheen past. Wanneer het documenten eenmaal binnen het container zijn, krijgen niemand ze meer bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal tijdstip bij om de bak te ledigen en de papier ter plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een gesloten systeem waarbij de bak via de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klep in de deksel kan je de papieren in het bak gooien. Jij heeft de keuze van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op vervoer gaat, loopt jij niet risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.