Restafval Info Wiki 🔥 8 VERBORGEN TIPS

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog dit stroom van afval dus beperkt eventueel te behouden en je zal zien dat deze financieel voordelig is. Met vuil zo mogelijk toevallig te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en swill, rest er zo zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Info Wiki

Selecteer bij het grootste grootste gamma containers en koop het ideale container voor je restafval. In de rest afvalcontainer werp je reeds het niet niet te recyclen afval dat je geen verder kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren niet in de het restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD verdelen hebben wij het geschikte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromen dat bij ondernemingen voortkomen. Deze stromingen kunnen dikwijls afzonderlijk opgehaald zijn. Dat is verbeterd betreffende het milieu en het geldtas.

Wat kan er in zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal er telkens restafval aanwezig zijn. Tracht deze stroom van afval dus beperkt eventueel te behouden en je zal opmerken dat het financieel voordelig is. Met vuil heel zoveel mogelijk te scheiden, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er dus minimaal mogelijk restafval over. In het afvalcontainer werp je al het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet meer kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen geen in de het container.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. In het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de bedoeling omschreven artikelen opnieuw te benutten als het kan.

Wat kost een een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen van rolcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte van afmeting van afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container container geledigd moet worden geraken. Jij ontdekt elke prijzen op de de.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je snel en rap een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je direct in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandveilig, handig als de container op een openbare locatie staat. Je gaat uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van groene energie. Gemengd afval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar liefst twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelige resten worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende schadelijke materialen los in de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate toch in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Restafval Info Wiki:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer deze maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk type afval en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Restafval Info Wiki

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes treden.

Hoe hoger op de ladder, des te ecologischer de verwerking. Zo pogen wij samen met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan gerecycled, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je mag kiezen voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te bepalen die maat het beste bij je past? Haal dan even contact op met één van onze specialisten. Door onze langdurige kennis met afvalmaterialen weten wij exact wat je vereist hebt. En verlang je een keer een aanvullend lediging of standaard een grootte grotere? Dan is dat uiteraard ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de bakken variëren per afvalsoort, grondstof en volume. Je least bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat helder wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere alternatieve rolcontainer aftikt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor raak je naderhand geen voor nare verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Restafval Info Wiki

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart inzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer divers aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de horizon ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, maar ook in kantoor mag je jouw organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaande een groot deel uit bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalsoorten in te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast is het scheiden van uw vuilnis ook beter voor het het omgeving. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De geschikte container voor PMD en Restafval Info Wiki

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heeft je in 24 uren je afvalcontainer op het verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelf het gewenste capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geleegd dient te worden. Op deze manier weet je dus zeker waar je je vuilnis altijd kwijt kunt en waar je meewerkt aan een beter milieu via jouw afval te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het milieu minder indien we afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak etc)
 • Pakketten met ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof zit gestopt Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, des te beter dat zal zijn voor het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden is. Glasverval bestaan uit flessen, potten en ook scherven. Zonder het om scheiden neemt het door het volume en ook gewicht heel veel ruimte in de afval van het bedrijf op. Jij kan daarom flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het is ook tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen veel minder energie in vergelijking met glaswerk te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horeca, dan is één glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert met flexibele overeenkomsten omdat je de nummer bakken makkelijk aanpast.

De geschikte container voor glas restafval

Bestel het beste containers voor jouw glasverval op ons. Je hebt de keuze uit keuze uit een bak van 240 liters en ook van 900 liter. Er al een glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de glasafval kiest jij hoe vaak ons de bak komen ledigen. ons biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het kost heel veel energie om het glas om te maken van nieuwe materialen. Glasverval is echter één prima grondslag. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuw glas. Bij het verwerken maken wij verschil onder blank, bruin, groen en gemengd glazen. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kan er op één veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat mag er zijn bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen kruiken, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet beschermd en ook op een veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging kan je dus best uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernieling van dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je dossiers veilig vernietigd is. Na de vernieling zullen het restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat jij jouw archief niet wil in de de papierbak wilt gooien. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je frequent een grote hoeveelheid afval in de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een gleuf waarin het document exact erin . Wanneer het papieren al in de bak zijn, krijgen niemand zij nog bij handen. Onze chauffeur komt eens de zoveel tijd langs om de bak te ledigen en het papier ter plekke vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin de container via het truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt daarna direct vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door het klepje in het deksel kan je het papieren in de container werpen. Jij hebt de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op transport gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.