Restafval Inleveren Diemen 🔥 3 ONGEBRUIKELIJKE FEITJES

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restafval blijven bestaan. Tracht deze stroom van afval dus beperkt eventueel te bewaren en je zal merken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Door afvalstoffen heel veel toevallig te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er dus minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Inleveren Diemen

Kies uit uit de grootste assortiment rolcontainers en bestel de de meest geschikte rolcontainer voor je je restvuil. Binnen de afvalcontainer werp je reeds de niet-recyclebare afvalstoffen dat je geen meer kan scheiden. Karton/karton, swill, en glas passen geen binnen het restafvalcontainer. Tevens voor PMD scheiden bezitten we de juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromingen die bij firma’s ontstaan. Die afvalstromen kunnen dikwijls apart verzameld geraken. Het is beter voor het milieu leefomgeving en de geldbeugel.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je afvalstoffen tevens sorteert, er zal er telkens overblijvend afval voortdurend zijn. Tracht deze stroom van afval dus minimaal toevallig te houden en je gaat zien dat dit financieel gunstig is. Via vuil heel zoveel toevallig te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er zo minimaal mogelijk restvuil over. In de restafvalcontainer gooi je al de niet-recyclebare vuil dat je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen niet thuis in de het container.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromingen zoveel toevallig te scheiden. Binnen het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat de streefdoel vermeld producten nogmaals te gebruiken waar dat het lukt.

Wat kost een container voor container bedrijfsafval?

De tarieven van rolcontainers afhankelijk afhangend van de de afvalstroompje, de afmeting van rolcontainer en hoe vaak de container geledigd moet worden zijn. U vindt ieder prijzen op de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de vele soorten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende tarieven zie je direct in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te ophalen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de bak op een algemene plek staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van hernieuwbare stroom. Algemeen afval schijnt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen los gedurende de verbranding die in meer of geringere mate echter in het milieu terecht komen. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Restafval Inleveren Diemen:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container als deze maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een passende uitkomst voor ieder type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Restafval Inleveren Diemen

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de oorsprong. Want ongemengd aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je mag selecteren voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te bepalen welke maat het goed bij je past? Haal dan snel aansluiting op met één van onze specialisten. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een aanvullend lediging of regulier een grootte ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere verschillende rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit duidelijk is. Zo raak je later geen voor vervelende onthullingen te staan.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Restafval Inleveren Diemen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie uit een heel uitgebreid assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer staat. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoor kunt je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een groot deel van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalstromen in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het apart houden uit uw vuilnis tevens beter voor het het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te maken, jouw PMD wordt namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Restafval Inleveren Diemen

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je binnen 24 uur je container op de verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelf de verlangde capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geleegd dient te worden. Op deze manier weet je daarom zeker dat je je afval altijd kwijt kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving veel als wij afval hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten met vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit gestopt Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis je sorteert, des te goed dat zal zijn voor de milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen is. Glasafval bestaat van flessen, potten en ook scherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval vanwege het ruimte en gewicht heel veel plaats in de bedrijfsafval in. Je kunt dus flink uit besparen op je kosten voor afval. Het glas is tevens compleet te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen te maken uit verse materialen.

Ontstaat daar op jouw onderneming veel glas los, zoals bij de horeca, dan één container voor glas onmisbaar. Heb jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert met flexibele contracten omdat jij het aantal bakken eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het jouw glasafval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze uit een bak met tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liters. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 elke maand en deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de glasafval kies jij hoe vaak ons de bak komen legen. ons biedt het meest voordelige service.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost veel energie voor het glas om te produceren van verse materialen. Glasverval is daarentegen één prima grondslag. Daar zit meestal circa 50% oud glazen binnen nieuwe glazen. Bij de verwerken doen we onderscheid onder wit, bruin, groene en ook gemengd glazen. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er zijn op één heel veel lagere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat is mag wel er bij de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallend kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en in veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernieling van archief. Discreet en ook veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heb je 100% zekerheid dat je jouw archief veilig vernietigd zijn. Na vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je dossiers niet in de de papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bevatten geheime informatie en daarom best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in het vorm van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één gleuf waarin het document precies doorheen . Wanneer het papieren eenmaal in de container zitten, krijgt niemand zij nog in . Onze chauffeur arriveert eens zoveel tijd bij om de bak te ledigen en de papier plekke vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarin het container door de vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De content zal vervolgens meteen vernietigd.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klep in het deksel kan jij het papieren in de bak gooien. Jij heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op transport gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.