Restafval Kaatsheuvel 🔥 5 OPMERKELIJKE ZAKEN

Gauw en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroompje heel minimaal eventueel te bewaren en je gaat opmerken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Door vuil zo veel mogelijk te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er heel minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Kaatsheuvel

Kies uit uit het grootste gamma afvalcontainers en bestel de de meest geschikte container geschikt voor je restvuil. In de de afvalcontainer gooi je reeds het niet niet-recyclebare vuil dat je geen extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, en glas thuishoren niet in de de rest restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren beschikken wij het geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam betreffende ieder afvalstromingen dat in bedrijven ontstaan. Dit stromingen zouden vaak apart verzameld geraken. Het is beter aangaande het natuur en het geldtas.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Hoezo goed je je afvalstoffen tevens scheidt, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroompje zo minimaal mogelijk te bewaren en je zal merken dat dit geldelijk gunstig is. Via vuil zo veel mogelijk te scheiden, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er heel min mogelijk restafval over. In de de rest afvalcontainer gooi je je al het niet niet-recyclebare afval dat je niet verder verder kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren niet binnen het restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromingen zoveel mogelijk te verdelen. In de het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het de bedoeling beschreven artikelen nogmaals te gebruiken als dat het lukt.

Wat kost een een container bedrijfsafval?

De tarieven voor afvalcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroompje, de grootte afmeting van de afvalcontainer en hoe vaak de de container geledigd rolcontainer ontleegd moet geraken. U vindt je elke kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en rap een van de talloze soorten rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende tarieven zie je direct tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de container op een publieke locatie staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van groene stroom. Gemengd afval lijkt dan eventueel waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke substanties los gedurende de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate echter in het leefomgeving komen. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Restafval Kaatsheuvel:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als deze maar halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder type afval en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Restafval Kaatsheuvel

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal niveaus.

Hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kunt opteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te ramen die maat het perfect bij je past? Neem dan snel aansluiting op met één van onze specialisten. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen weten wij exact wat je nodig hebt. En verlang je één keer een aanvullend lediging of regulier een formaat groter? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen issue!

De tarieven van de containers variëren per afvalstroom, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons simpele bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere verschillende bak neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier raak je later nooit voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Restafval Kaatsheuvel

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de optie uit een zeer gevarieerd aanbod van containers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling aan de loer ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat jouw papier- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, maar ook in kantoren mag je jouw biologisch afval scheiden. Je spaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit meer recyclebaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen te verzamelen, zitten je containers minder snel snel vol. Bovendien is het scheiden van je afval ook goed voor het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Restafval Kaatsheuvel

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor je PMD. We leveren diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uren jouw container bij de gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de container geleegd dient te zijn. Zo weet je daarom zeker waar je je afval altijd weg kan en waar je bijdraagt aan een beter milieu via jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu veel minder als we afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend document
 • Verpakking met gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te meer afval je sorteert, des te beter dat is voor de milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk is één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden is. Glasscherven bestaan van flesjes, potjes en scherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval door het volume en gewicht heel veel plaats in de bedrijfsafval in. Je kan dus heel uit besparen in je afvalkosten. Het is ook tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel minder energie in vergelijking met glazen om te produceren uit nieuwe materialen.

Komt daar op je bedrijf veel glas los, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is is een container voor glas essentieel. Bezit je wisselende periodes qua drukte? wij functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je de nummer containers eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor glasafval

Koop de beste containers voor je glasverval op ons. Jij heeft de keuze uit keuze van één container met tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liters. Er al één glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de de afval kies je hoe frequent ons het container zullen komen legen. ons biedt de meest voordelige service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het heel veel energie om glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasafval is echter echter één prima grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glas in nieuwe glazen. Bij de bewerken maken we onderscheid onder blank, bruine, groene en ook bont glazen. Ook zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er op één heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat mag er zijn bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en in veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je dus beter goed organiseren. De gesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat je dossiers veilig vernietigd is. Na de vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jouw dossiers niet in de het papierbak wilt gooien. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen daarom best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is heel tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van geheim papier? Kies dan voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container bevat een gleuf waar het papier exact erin past. Als de documenten al binnen de container zijn, krijgen ze meer bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal in tijdstip bij voor het container ledigen en de papier plaats te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin de bak via het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De content zal vervolgens direct vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door het klepje in het deksel kun jij het documenten in het bak gooien. Jij hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier geen op het transport is, loop je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden verzameld en vernietigd.