Restafval Kalender Utrecht ᐅ 15 SIMPELE ZAKEN

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Probeer het afvalstroompje heel minimaal toevallig te bewaren en je gaat opmerken dat het geldelijk gunstig is. Door vuil heel veel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er dus zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Kalender Utrecht

Selecteer uit het grootste meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel de beste meest geschikte container voor je restafval. In de de rest afvalcontainer gooi je al het niet onrecyclebare afval dat je niet verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas passen niet in de de rest afvalcontainer. Tevens voor PMD sorteren bezitten ons de geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromen welke in bedrijven voortkomen. Dit stromingen mogen vaak gescheiden verzameld worden. Dat is verbeterd aangaande het leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afval ook scheidt, er gaat steeds restvuil blijven voorkomen. Probeer het afvalstroompje dus beperkt toevallig te behouden en je zal merken dat deze financieel voordeelgevend is. Via afvalstoffen dus mogelijk mogelijk te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er dus zo weinig mogelijk restafval over. In de de restafvalcontainer werp je al het het niet niet te recyclen afval welke je niet verder verder kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren geen binnen het afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromen mogelijk toevallig te sorteren. Binnen het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel beschreven goederen opnieuw te gebruiken als het kan.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom afvalstroom, de grootte van omvang van afvalcontainer en hoevaak de rolcontainer ontleegd moet worden. U ontdekt ieder tarieven op tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de talloze soorten rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten gedurende een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je direct tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de container op een algemene locatie staat. Je gaat uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van hernieuwbare energie. Gemengd afval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar liefst 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelachtige resten worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke materialen vrij gedurende de verbranding die in bepaalde of mindere mate echter in het leefomgeving komen. Dus moeten we volhouden met streven naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Restafval Kalender Utrecht:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container wanneer deze maar halfvol is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer huren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Restafval Kalender Utrecht

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de orde, des te ecologischer de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je kunt opteren voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te schatten wat omvang het beste bij je past? Pak dan gauw verbinding op met een van onze specialisten. Met onze vele jaren ervaring met afvalstromen begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een aanvullend legen of standaard een formaat groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De prijzen van de bakken variëren per afvalsoort, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Restafval is een van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere verschillende rolcontainer aftikt. Wij achten het essentieel dat deze informatie helder is. Zo kom je achteraf nooit voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Restafval Kalender Utrecht

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart verzamelen. Je hebt de optie tussen een heel divers aanbod met containers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat je papier- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt als basis tot nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, echter ook op kantoren mag je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen allemaal bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit uw vuilnis tevens goed voor het de omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD wordt immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Restafval Kalender Utrecht

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uur jouw container op de gewenste locatie staan. U beslist zelf het verlangde capaciteit en op welke manier vaak het container geleegd moet te worden. Op deze manier ken je dus vast waar je jouw afval steeds weg kan en dat je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door je afval te scheiden. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het omgeving minder minder als we afvalstoffen recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De resterende plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is geplaatst Los karton of ander papier
 • Pakket met van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te meer afval je sorteert, hoe goed dat zal zijn ten behoeve van het milieu en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden zijn. Glasverval bestaat uit flesjes, potjes en scherven. Zonder het te splitsen pakt het door de ruimte en ook gewicht veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het is bovendien compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen om te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar bij je onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is is één glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden qua drukte? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het aantal containers makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor glas restafval

Koop de beste bakken voor het jouw glasverval op onze dienst. Je heeft de keuze van één bak met 240 liters en ook van 900 liters. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze worden kosteloos neergezet. Op basis van de glasafval kiest jij hoe frequent wij de container zullen komen ledigen. ons biedt de meest voordelige service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het veel kracht om glas te maken van nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen een prima grondslag. Er zit meestal circa 50% oud glazen in nieuw glas. Tijdens de bewerken maken we onderscheid tussen wit, bruine, groen en ook gemengd glazen. Ook worden kurk en ook deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kunnen er bij één heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat is mag er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gefungeerd had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend kruikjes, borden, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en op een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij daarom best goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft jij honderd procent garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je je archief niet in de papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in de gedaante van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waarin het document exact doorheen . Wanneer het papieren al in de bak zijn, krijgt zij nog in . Onze bestuurder komt eens tijd langs voor het bak legen en de documenten plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een gesloten systeem waarin de container door de truck zelf is opgetild en geopend. Het inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door het klep in de deksel kan jij de documenten in het bak werpen. Je heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op vervoer gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.