Restafval Kapellen ➡️ 3 OPMERKELIJKE ZAKEN

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Poog deze afvalstroompje zo minimaal toevallig te behouden en je zult merken dat dit economisch voordelig is. Door vuil zo mogelijk toevallig te sorteren, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er zo min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Kapellen

Kies uit uit de grootste aanbod rolcontainers en koop de beste ideale rolcontainer voor je je overblijvend afval. In de het container werp je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen welke je geen meer kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en glas horen niet thuis in het container. Ook voor PMD verdelen bezitten wij de juiste correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam aangaande elke afvalstromingen die in bedrijven ontstaan. Die stromen mogen vaak gescheiden ingezameld zijn. Dit is verbeterd betreffende de leefomgeving en de portemonnee.

Wat moet er binnen zakelijk afval?

Op welke manier goed je je afval ook verdeelt, er gaat altijd overblijvend afval blijven zijn. Poog het afvalstroompje heel klein mogelijk te houden en je zult opmerken dat dit financieel gunstig is. Met vuil dus veel toevallig te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel minimaal eventueel restafval over. In de rest container werp je al het niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder meer kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en ruiten passen geen binnen de rest container.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromingen zoveel mogelijk te scheiden. Binnen de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel streefdoel beschreven goederen weer te benutten waar dat het lukt.

Wat kost een een container voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van rolcontainers zijn afhankelijk hangt af van het afvalstroom, de grootte van omvang van de rolcontainer alsook hoevaak de container geledigd rolcontainer geledigd moet zijn. Je ontdekt alle prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de talloze typen afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je gelijk tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, verklein je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de vat op een algemene plek staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn ruime actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare stroom. Restafval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar liefst een vijfde van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelige resten worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van straten. Helaas komen er ook diverse schadelijke materialen los gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate toch in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Restafval Kapellen:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Restafval Kapellen

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes stappen.

Hoe hoger op de orde, hoe duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en tarieven zakelijk afval en gemengd afval beheer

De volume voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kan opteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te ramen die grootte het goed bij je past? Pak dan gauw verbinding op met één van onze experts. Dankzij onze langdurige kennis met afvalstromen begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een meer legen of gewoonlijk een grootte groter? Dan is dit uiteraard ook geen enkel issue!

De prijzen van de containers wisselen per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces staat duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde verschillende container aftikt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect helder is. Hierdoor ben je later niet voor nare verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Restafval Kapellen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer uitgebreid assortiment met containers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling aan de loer ligt. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, echter ook in kantoor mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen in zamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van uw afval tevens goed voor het de omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, je PMD wordt immers een basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Restafval Kapellen

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer op het verlangde plek geplaatst. Je bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak de container geleegd moet te worden. Zo ken je dus zeker dat je jouw vuilnis steeds kwijt kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde omgeving door je afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want wij belasten het omgeving veel indien wij afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof is geplaatst Los doosjes of verschillend document
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasafval

Des te meer afval jezelf sorteert, des te goed dat het is ten behoeve van de milieu en ook jouw portemonnee. Glaswerk blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen zijn. Glasverval bestaat uit flesjes, potten en ook scherven. Zonder het om scheiden neemt het vanwege de ruimte en gewicht heel veel plaats in de afval van het bedrijf op. Je kan daarom flink besparen op je kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glazen te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij jouw bedrijf veel glas vrij, zoals bij de horeca, dan één container voor glas essentieel. Heb jij variërende periodes qua drukte? wij functioneert met flexibele contracten waardoor jij het aantal containers eenvoudig verandert.

De geschikte container voor glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor je glasafval bij onze dienst. Jij heeft de selectie van één container van 240 liter en met negenhonderd liters. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 elke maand en ook deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kiest je op welke manier vaak wij de container zullen komen legen. wij leveren het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het heel veel kracht voor het glas te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is echter echter één prima basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glas. Bij het bewerken doen wij verschil onder wit, bruine, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er zijn bij één heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat is mag er zijn bij het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook op een veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst helpen bij een beschermd proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb jij honderd procent garantie dat je je dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat jij jouw archief niet wil in het papierbak wilt gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en daarom best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent veel vuil in de het gedaante van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een gleuf waarin het document exact erin . Wanneer het documenten al in de bak zijn, krijgen zij meer in . Onze chauffeur arriveert eens in tijd bij om het bak ledigen en het documenten plekke vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarin de container via het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je geheime papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Door het klep in het deksel kan jij het papieren in de bak werpen. Jij hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat je archief geen op transport is, loopt je geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.