Restafval Laten Ophalen ☑️ 4 LUCRATIEVE ZAKEN

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Poog het afvalstroom dus klein toevallig te behouden en je zal merken dat het financieel gunstig is. Met vuil dus veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er heel minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Laten Ophalen

Kies uit het grootste grootste assortiment containers en bestel de de meest geschikte rolcontainer voor je je overblijvend afval. In het restafvalcontainer gooi je al het het niet te recyclen afval die je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en glas passen geen in de de afvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren hebben we het correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor alle afvalstromingen dat in bedrijven voortkomen. Deze stromen mogen dikwijls afzonderlijk opgehaald geraken. Het is beter aangaande het natuur en de geldbeugel.

Wat moet er in zakelijk afval?

Hoe prima je je vuil tevens sorteert, er gaat steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer het afvalstroom dus klein mogelijk te behouden en je zal zien dat deze geldelijk gunstig is. Door vuil heel veel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er heel min mogelijk overblijvend afval over. In de het container gooi je je al het niet niet-recyclebare afval dat je geen meer kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet in de rest container.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de bedoeling omschreven producten nogmaals te aanwenden als dat het mag.

Wat kost een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor rolcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte van grootte van de afvalcontainer en hoevaak de container rolcontainer geleegd moet worden zijn. U vindt je ieder tarieven op de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de vele varianten rolcontainers. Wij leveren hem kosteloos in een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je meteen in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de bak op een openbare plaats staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn ruime actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van groene energie. Gemengd afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke stoffen vrij tijdens de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate echter in het milieu belanden. Dus moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Restafval Laten Ophalen:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte oplossing voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Restafval Laten Ophalen

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal treden.

Hoger op de orde, des te ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en prijzen bedrijfsafval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je mag selecteren voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te schatten die grootte het goed bij je past? Neem dan even aansluiting op met een van onze specialisten. Door onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten kennen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je één keer een extra leegmaken of standaard een maatje groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen probleem!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de laagste tarieven. Restafval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere alternatieve container neerlegt. Wij achten het essentieel dat dit aspect transparant is. Hierdoor ben je naderhand nooit voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Restafval Laten Ophalen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer divers assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer staat. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat jouw papier- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschalen, patat, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel van ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien is het scheiden uit je afval tevens beter voor het milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD is immers een grondstof!

De juiste container voor PMD en Restafval Laten Ophalen

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren je container op de gewenste plek staan. U beslist zelfstandig de verlangde capaciteit en op welke manier vaak de container geledigd dient te worden. Zo weet je dus zeker waar je jouw afval steeds weg kan en dat je bijdraagt voor een beter omgeving door je afval te scheiden. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want we belasten het omgeving minder minder als wij afvalstoffen recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laagje binnenin (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten met ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander stof is geplaatst Los karton ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe meer afval je sorteert, hoe beter dat het zal zijn ten behoeve van de milieu en ook je portemonnee. Glas blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden zijn. Glasverval bestaan van flesjes, potten en scherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval door het ruimte en ook gewicht heel veel ruimte bij de afval van het bedrijf in. Je kan daarom flink besparen in je kosten voor afval. Het glas is bovendien volledig om te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is is een container voor glas onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert met aanpasbare contracten waardoor jij de nummer containers makkelijk verandert.

Het geschikte container voor het glas restafval

Koop het beste containers voor het jouw glasafval bij onze dienst. Je heeft de selectie van één bak van 240 liter en ook van negenhonderd liters. Er is is reeds een container voor glas startend bij €13 elke maand en dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de de glasafval kies jij hoe frequent ons het container zullen komen legen. wij leveren het meest voordelige service.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost veel energie om het glas te maken van verse materialen. Glasafval is daarentegen één goede basis. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glazen. Bij het verwerken maken we verschil onder blank, bruine, groen en gemengd glas. Daarnaast worden kurken en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij één veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat is mag er bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet beschermd en ook in veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij dus best goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft jij honderd procent garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigt is. Na de vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je je dossiers niet in de de papierbak wilt werpen. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en dus beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de het vorm van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waar het document precies doorheen past. Als de papieren al binnen de container zitten, krijgen zij meer in . Onze chauffeur komt eens tijdstip langs voor de container ledigen en het documenten plekke vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin de container door het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De content wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in de deksel kan je het documenten in de bak werpen. Je heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op vervoer gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt ingezameld en verwoest.