Restafval Milieustraat Tilburg ☑️ 3 OPVALLENDE HACKS

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Tracht het stroom van afval dus beperkt eventueel te houden en je gaat opmerken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Door afval dus mogelijk toevallig te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er zo minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Milieustraat Tilburg

Kies van het meest uitgebreide gamma containers en bestel de het beste rolcontainer geschikt voor je restvuil. In de afvalcontainer gooi je al het de niet te recyclen afval welke je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en ruiten passen niet in de het afvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren hebben wij de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen welke in firma’s ontstaan. Dit stromen mogen vaak afzonderlijk verzameld geraken. Dat is beter aangaande de natuur en de portemonnee.

Wat is toegestaan er in de bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je vuil tevens verdeelt, er zal er steeds restvuil voortdurend voorkomen. Tracht deze stroom van afval zo beperkt mogelijk te behouden en je gaat zien dat het geldelijk gunstig is. Met vuil zo veel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er heel min eventueel restafval over. In de het restafvalcontainer werp je reeds de niet te recyclen afval welke je niet meer kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet thuis binnen het restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromingen mogelijk mogelijk te verdelen. In de het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel vermeld goederen opnieuw te gebruiken indien het kan.

Wat kost een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen van rolcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroompje, de grootte grootte van container en hoe vaak de container geledigd moet zijn. Jij vindt alle kosten op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, glas, swill en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je snel en snel een van de talloze soorten rolcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je gelijk in het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de bak op een publieke plek staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de productie van duurzame energie. Algemeen afval schijnt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar liefst twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige substanties uit in de verbranding die in bepaalde of geringere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Dus moeten we blijven proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Restafval Milieustraat Tilburg:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als deze slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Restafval Milieustraat Tilburg

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de orde, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en kosten ondernemingsafval en restafval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussendoor. Je mag selecteren voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te bepalen wat maat het beste bij je past? Haal dan snel contact op met een van onze specialisten. Door onze langdurige ervaring met afvalstromen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wil je één keer een meer leegmaken of regulier een grootte grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen kwestie!

De kosten van de containers verschillen per afvalsoort, grondstof en capaciteit. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelmethode staat overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde alternatieve container aftikt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect transparant is. Zo ben je achteraf geen voor nare onthullingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Restafval Milieustraat Tilburg

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze uit een heel divers aanbod met containers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vernieling aan de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je document- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoor kunt je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen te te verzamelen, geraken je containers minder vlug vol. Bovendien is het scheiden van uw afval tevens goed voor het de milieu. PMD mag namelijk gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD wordt immers één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Restafval Milieustraat Tilburg

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en nationale bereik, heb je in 24 uur jouw container bij de verlangde plek staan. Je beslist zelf de verlangde capaciteit en hoe vaak het container geledigd dient te zijn. Op deze manier ken je dus zeker dat je je vuilnis steeds weg kan en dat je bijdraagt aan een beter omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving veel minder als we afval recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminium laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat het zal zijn voor de milieu en je geldbeurs. Glas is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen is. Glasafval bestaat uit flesjes, potten en ook scherven. Zonder te splitsen neemt het door het volume en ook massa veel ruimte in de afval van het bedrijf op. Jij kunt dus heel besparen in je afvalkosten. Het glas is ook tevens compleet te recyclen. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder energie dan glaswerk om te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt er bij jouw bedrijf heel veel glas los, zoals in de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Bezit je variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt met flexibele overeenkomsten omdat jij de nummer bakken eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor glas restafval

Bestel de beste containers voor het je glasverval op onze dienst. Jij heeft de selectie uit een container met 240 liter en van 900 liters. Er is is reeds een glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en ook dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van hoeveelheid glasafval kies jij hoe vaak ons het bak zullen komen ledigen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost kost heel veel kracht om het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter één prima basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oud glas binnen nieuw glazen. Tijdens het verwerken doen we verschil tussen wit, bruin, groen en bont glazen. Ook worden kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kan er zijn bij een veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem verbinding op.

Wat mag wel er zijn bij het glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend had als verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallen kruiken, borden, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook in een veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen bij een veilig proces van verzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heb je 100% zekerheid dat je dossiers beschermd vernietigd is. Na vernieling worden de restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat jij jouw dossiers niet in de de papierbak wil gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent veel afval in de vorm van geheim papier? Kies dan dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waarin het papier exact erin past. Als het papieren al binnen het bak zitten, krijgt zij nog bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal in tijdstip bij voor de bak te legen en de papier ter plekke vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarin de bak door het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud zal daarna direct vernielt.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klepje in het deksel kun jij de papieren in de container gooien. Je heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier niet op het vervoer is, loopt jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.