Restafval Naar Avalex 🔥 8 VERBIJSTERENDE FEITJES

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Probeer deze afvalstroompje heel klein eventueel te bewaren en je zal opmerken dat dit financieel voordeelgevend is. Via vuil zo mogelijk toevallig te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, glas, en swill, rest er zo zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Naar Avalex

Kies uit bij het meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel de het meest geschikte container voor je restvuil. Binnen de restafvalcontainer werp je al het het niet onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en glas passen niet thuis in de de container. Ook omtrent PMD scheiden bezitten wij de juiste geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam voor elke afvalstromen welke bij ondernemingen ontstaan. Dit stromen mogen meestal afzonderlijk verzameld worden. Dat is goed betreffende het natuur en de geldtas.

Wat moet er in de zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal er altijd restafval blijven bestaan. Tracht het stroom van afval dus klein eventueel te behouden en je zal zien dat het economisch voordelig is. Met vuil zo mogelijk mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er dus zo weinig mogelijk overblijvend afval over. In de de rest container werp je al het niet onrecyclebare vuil welke je niet verder verder kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen niet thuis binnen het container.

Is het verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen mogelijk mogelijk te sorteren. In de het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel omschreven artikelen weer te aanwenden als dat het kan.

Wat kost een container een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van containers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom afvalstroom, de grootte van afmeting van container en hoe vaak de container rolcontainer geledigd dient geraken. U vindt je ieder prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de talloze varianten afvalcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je gelijk in het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, reduceer je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de vat op een algemene plek staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van duurzame stroom. Algemeen afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar liefst twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelige slakken worden ingezet voor het aanvullen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke stoffen vrij gedurende de verbranden die in bepaalde of mindere mate desondanks in het milieu komen. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Restafval Naar Avalex:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers dichten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als deze maar halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder type afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Restafval Naar Avalex

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Hoe hoger op de orde, hoe ecologischer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en kosten bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je mag kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te schatten die grootte het perfect bij je past? Haal dan snel verbinding op met één van onze experts. Door onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En verlang je een keer een extra legen of gewoonlijk een grootte groter? Dan is dit uiteraard ook geen kwestie!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je huurt bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een andere andere bak aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie transparant is. Hierdoor ben je achteraf nooit voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Restafval Naar Avalex

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart inzamelen. Je hebt de optie uit een heel uitgebreid assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling op de loer ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als grondstof voor nieuw producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar ook in kantoren kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel uit ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen in verzamelen, geraken je containers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het apart houden van je vuilnis tevens beter voor het het omgeving. PMD kan immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD wordt immers een grondstof!

De juiste container voor PMD en Restafval Naar Avalex

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heb je binnen 24 uur je container op de verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelf het verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geledigd dient te worden. Op deze manier ken je daarom zeker waar je je vuilnis altijd weg kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde milieu via je afval te splitsen. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder indien we afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. Het resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Stijf) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof is gestopt Los karton of verschillend papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis je scheidt, des te beter dat zal zijn ten behoeve van het milieu en ook jouw portemonnee. Glaswerk blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden zijn. Glasverval bestaat uit flessen, potjes en glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het vanwege de ruimte en massa veel plaats bij de bedrijfsafval in. Jij kunt dus heel besparen in je afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner energie dan glaswerk te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert samen met flexibele contracten omdat jij het nummer containers makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor het glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor het je glasafval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit een bak van tweehonderdveertig liters en ook van 900 liters. Er is al een container voor glas vanaf €13 per maand en ook deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier vaak wij de bak zullen komen legen. wij biedt de voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het glas om te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is echter echter één prima basis. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glazen. Bij het verwerken doen we verschil onder wit, bruine, groen en gemengd glas. Ook zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er op één heel veel lagere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat mag wel er bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en op veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan jij dus beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en ook veilig. Papieren zullen discreet getransporteerd. Zo heb je 100% zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigd is. Na vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij je archief niet wil in de papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en dus beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de vorm van geheim papier? Kies voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat een spleet waar het document precies doorheen past. Als de papieren al binnen de container zijn, krijgt niemand zij meer in handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal tijd bij om de bak te ledigen en het documenten plekke vernietigen binnen onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarbij het container via het truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Via de klep in het deksel kan jij het documenten in het bak gooien. Je heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op het vervoer gaat, loop jij niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.