Restafval Oostende 🔴 3 VERRASSENDE TRUCS

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Poog het stroom van afval dus minimaal toevallig te bewaren en je gaat opmerken dat dit financieel gunstig is. Door afval zo mogelijk toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Oostende

Kies uit van de meest uitgebreide gamma rolcontainers en bestel de beste meest geschikte rolcontainer voor je je overblijvend afval. In de afvalcontainer gooi je al het niet onrecyclebare vuil die je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren geen in de container. Tevens betreffende PMD scheiden bezitten we het juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande alle afvalstromen dat bij firma’s voortkomen. Die stromen zouden dikwijls apart verzameld worden. Dit is verbeterd betreffende het milieu en het geldbeugel.

Wat is toegestaan er in ondernemingsafval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen eveneens scheidt, er zal er telkens restvuil aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroompje dus minimaal eventueel te behouden en je gaat merken dat dit economisch voordeelgevend is. Door afvalstoffen zo veel toevallig te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus zo weinig mogelijk restafval over. Binnen het container werp je reeds het niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet thuis binnen de rest afvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te sorteren. In de het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het streefdoel beschreven producten nogmaals te gebruiken als dat mag.

Wat kost een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor rolcontainers zijn hangt af van de de stroom van afval, de grootte grootte van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de container ontleegd moet worden worden. U vindt elke tarieven op de de.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de vele soorten afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je meteen tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de container op een publieke plek staat. Je gaat uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van groene kracht. Restafval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens twintig procent van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelachtige assen worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook diverse giftige stoffen vrij tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate toch in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Restafval Oostende:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té ruime container.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Restafval Oostende

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zes stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en tarieven zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kan selecteren voor een voordelige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te schatten die maat het beste bij je past? Neem dan gauw aansluiting op met een van onze experts. Met onze langdurige ervaring met afvalstromen kennen wij exact wat je vereist hebt. En wens je een keer een meer legen of standaard een maatje ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen issue!

De prijzen van de containers wisselen per afvalstroom, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een andere verschillende container betaalt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie helder is. Hierdoor raak je naderhand niet voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Restafval Oostende

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart verzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg gevarieerd aanbod van containers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat je papier- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoor mag je jouw organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat één groot deel uit ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen te verzamelen, zitten je containers minder vlug vol. Bovendien ligt het apart houden uit uw vuilnis tevens beter voor de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD wordt namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Restafval Oostende

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uur je afvalcontainer bij het gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent het container geledigd moet te worden. Op deze manier weet je daarom vast dat je je afval steeds weg kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving via je afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving veel minder indien wij afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en gomballen) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel verschillend document
 • Verpakking inclusief van chemische materialen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis jezelf scheidt, des te beter dat het is voor de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen is. Glasverval bestaan van flesjes, potten en glasscherven. Zonder om scheiden pakt het door het ruimte en massa heel veel plaats in de afval van het bedrijf op. Je kunt daarom heel besparen in je kosten voor afval. Het is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen te maken uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf veel glas vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende periodes qua drukte? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het aantal bakken makkelijk verandert.

De geschikte container voor glas restafval

Bestel het beste containers voor jouw glasafval bij ons. Je hebt de keuze uit één container van 240 liter en ook van negenhonderd liters. Er is is al een container voor glas startend bij €13 per maand en dit worden kosteloos neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kiest je hoe vaak ons het bak zullen komen ledigen. ons leveren de voordeligste service.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht voor het glas te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter echter een prima grondslag. Er zit meestal circa 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Bij de bewerken doen we onderscheid tussen blank, bruin, groen en ook bont glas. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas om te recyclen, kunnen er bij een heel veel lagere warmte glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en ook op een veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons helpen bij een beschermd proces van verzameling en vernieling van archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na de vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet in de het papiercontainer wilt gooien. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft één spleet waarin het papier precies erin past. Wanneer de papieren eenmaal in de bak zitten, krijgt niemand ze nog in handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal tijd langs voor de bak te ledigen en de documenten plaats vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten systeem waarbij de bak via de truck zelf wordt opgeheven en geopend. De content zal vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in de deksel kun jij de documenten in de bak werpen. Jij heeft de keuze uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op vervoer is, loop je niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.