Restafval Ophalen Ede ᐅ 7 BEWEZEN GEHEIMEN

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Probeer het afvalstroompje zo minimaal toevallig te behouden en je zal merken dat deze economisch voordelig is. Door afvalstoffen dus zoveel toevallig te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er heel min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Ophalen Ede

Kies van het grootste ruimste aanbod containers en koop het ideale rolcontainer voor je overblijvend afval. In de de rest restafvalcontainer gooi je je reeds het niet niet-recyclebare afval welke je geen extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas passen niet thuis binnen het restafvalcontainer. Eveneens voor PMD scheiden hebben we het geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor elke afvalstromen dat binnen firma’s vrijkomen. Dit stromingen kunnen vaak gescheiden verzameld zijn. Dat is goed voor het milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat mag wel er binnen zakelijk afval?

Hoe prima je je vuil eveneens sorteert, er zal altijd restafval blijven zijn. Probeer dit stroom van afval heel beperkt eventueel te houden en je gaat opmerken dat dit geldelijk gunstig is. Door vuil heel zoveel mogelijk te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er heel zo weinig mogelijk restafval over. In de afvalcontainer gooi je je al het niet onrecyclebare afval welke je niet extra kan verdelen. Documenten/karton, swill, PMD en glas thuishoren niet binnen de rest restafvalcontainer.

Is het sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromingen zoveel toevallig te scheiden. In de het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel doel vermeld artikelen opnieuw te benutten indien dat het mag.

Wat kost een een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen van afvalcontainers afhankelijk hangt af van de de afvalstroompje, de grootte van de rolcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd moet geraken. U ontdekt alle tarieven op tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de vele soorten afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je direct in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de bak op een openbare plaats staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare stroom. Gemengd afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar liefst een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke stoffen uit gedurende de verbrandingsproces die in meer of geringere mate toch in het milieu komen. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Restafval Ophalen Ede:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht vind je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af zodat er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als deze maar halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder type afval en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Restafval Ophalen Ede

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit 6 stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kan kiezen voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te bepalen die maat het beste bij je aansluit? Haal dan even aansluiting op met één van onze experts. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalsoorten weten wij juist wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een extra leegmaken of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel issue!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de laagste kosten. Restafval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig zie je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een verschillende rolcontainer aftikt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect transparant is. Zo kom je achteraf niet voor nare verrassingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Restafval Ophalen Ede

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer divers assortiment met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis staan, of wanneer vernieling op de horizon staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je papier- en karton in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, echter ook in kantoren mag je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaat een groot deel uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalsoorten te te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het apart houden uit uw afval ook beter voor het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD wordt immers één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Restafval Ophalen Ede

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis levering en nationale bereik, heeft je in 24 uren je afvalcontainer op de gewenste plek geplaatst. Je beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak de container geleegd dient te worden. Op deze manier ken je daarom zeker dat je je afval altijd weg kan en dat je meewerkt aan een verbeterde milieu via jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder als we afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje binnenin (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit geplaatst Los doosjes ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te meer afval je sorteert, hoe goed dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden is. Glasverval bestaan uit flessen, potten en ook scherven. Zonder om splitsen neemt het vanwege het ruimte en ook gewicht heel veel plaats in de bedrijfsafval in. Jij kan daarom heel uit besparen op je afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Daarnaast kost het veel minder energie in vergelijking met glaswerk te produceren van nieuwe materialen.

Ontstaat daar op jouw onderneming veel glas los, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende periodes qua drukte? wij werkt met flexibele contracten waardoor je het nummer bakken makkelijk verandert.

De geschikte container voor het glasafval

Koop het beste bakken voor jouw glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze uit keuze van één bak van 240 liter en met 900 liter. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook deze worden gratis neergezet. Op basis van de de glasafval kiest jij hoe vaak ons het container zullen komen legen. wij leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas om te maken uit nieuwe materialen. Glasafval is echter echter één prima grondslag. Er zitten meestal circa 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Bij de verwerken doen we onderscheid tussen wit, bruin, groene en ook bont glazen. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kan er bij een veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of verbinding op.

Wat is mag wel er bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en in veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij dus best goed organiseren. De gesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij honderd procent zekerheid dat je je dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je je archief niet in het papierbak wil gooien. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft één spleet waar het papier exact doorheen . Als de documenten al in de container zitten, krijgt niemand ze meer bij handen. Onze bestuurder komt eens in de zoveel tijd bij voor de container te ledigen en de papier ter plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin de bak via het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De content wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Via het klep in de deksel kun je het documenten in de container werpen. Jij hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op het transport gaat, loopt je geen risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.