Restafval Ophalen Hoofddorp ➡️ 6 VERBIJSTERENDE FEITJES

Vlug en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Poog deze stroom van afval heel klein mogelijk te behouden en je zult zien dat het financieel gunstig is. Via afval heel mogelijk mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Ophalen Hoofddorp

Selecteer van de meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel de ideale container voor je je restafval. In de het container werp je al het de niet te recyclen vuil dat je geen meer kan sorteren. Papier/karton, swill, en glas thuishoren geen in het restafvalcontainer. Ook omtrent PMD sorteren beschikken we het correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande elke afvalstromingen dat in bedrijven voortkomen. Die stromen kunnen dikwijls apart ingezameld worden. Dat is goed aangaande het milieu milieu en de geldbeugel.

Wat kan er binnen ondernemingsafval?

Hoezo uitstekend je je afval eveneens verdeelt, er zal er telkens restvuil voortdurend voorkomen. Probeer het afvalstroom zo klein toevallig te behouden en je zal zien dat het financieel voordelig is. Door afvalstoffen zo veel eventueel te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er dus zo weinig mogelijk overblijvend afval over. Binnen het restafvalcontainer werp je al het niet niet te recyclen afval welke je niet verder extra kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en glas passen niet in de afvalcontainer.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen mogelijk mogelijk te scheiden. In de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het bedoeling beschreven artikelen weer te benutten indien dat het lukt.

Wat kost een container rolcontainer bedrijfsafval?

De prijzen voor de rolcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de stroom van afval, de grootte van afmeting van de afvalcontainer en hoe vaak de de container rolcontainer ontleegd moet worden worden. Jij ontdekt alle prijzen op de.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij brengen hem gratis binnen een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je meteen gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de bak op een algemene locatie staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 ruime hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare stroom. Gemengd afval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metalen er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelige slakken worden gebruikt voor het verhogen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige stoffen uit tijdens de verbranden die in meer of kleinere mate desondanks in het natuur komen. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Restafval Ophalen Hoofddorp:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit maar halfvol is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Restafval Ophalen Hoofddorp

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit 6 stappen.

Hoe hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want puur aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en kosten ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kan opteren voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te schatten die maat het beste bij je past? Neem dan even contact op met één van onze deskundigen. Door onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij exact wat je benodigd hebt. En wil je een keer een meer lediging of gewoonlijk een formaat groter? Dan is deze uiteraard ook geen probleem!

De prijzen van de containers variëren per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces staat overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde alternatieve container betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit duidelijk is. Hierdoor ben je later geen voor vervelende onthullingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Restafval Ophalen Hoofddorp

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel gevarieerd assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of vandalisme aan de loer ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan wel zeven keer hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat je document- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoren mag je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalstromen in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast ligt het scheiden van je afval tevens beter voor het de milieu. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, jouw PMD is immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Restafval Ophalen Hoofddorp

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis levering en nationale bereik, heeft je in 24 uur je afvalcontainer op het gewenste plek staan. Je beslist zelfstandig het verlangde capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier weet je daarom zeker waar je jouw vuilnis steeds weg kan en waar je meewerkt aan een beter milieu via je afval te scheiden. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het milieu minder minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laagje binnenin (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof is geplaatst Los doosjes ofwel ander document
 • Verpakking inclusief van chemische materialen
 • Glasafval

Des te veel afval je scheidt, hoe goed dat het is voor het milieu en je geldbeurs. Glas is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen is. Glasverval bestaat uit flessen, potjes en glasscherven. Zonder het om splitsen pakt het vanwege het volume en gewicht veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Je kan daarom flink uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook bovendien compleet om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder energie dan glazen om te maken uit verse materialen.

Komt daar bij jouw onderneming heel veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende periodes qua drukte? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten omdat jij de aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het juiste container voor het glasafval

Bestel de beste bakken voor het jouw glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze uit één container met tweehonderdveertig liter en van negenhonderd liters. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 per maand en ook deze worden gratis geplaatst. Op basis van de hoeveelheid afval kies jij hoe vaak ons het bak zullen komen legen. ons biedt het meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht voor het het glas te maken uit nieuwe materialen. Glasafval is echter een goede basis. Er zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Tijdens de bewerken maken we onderscheid onder wit, bruin, groene en bont glazen. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kan er zijn op één veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag er zijn bij de glasafval?

Wel:

Lege glasverval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook op een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en ook vernieling van jouw jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heeft jij honderd procent garantie dat je jouw archief beschermd vernietigt is. Na vernieling worden de restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat jij jouw archief niet in de papiercontainer wil gooien. Sommige papieren bezitten geheime informatie en kunnen kunnen dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent veel vuil in het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waarin het document exact erin . Wanneer het documenten al in de bak zijn, krijgen ze nog in . Onze bestuurder arriveert eenmaal zoveel tijdstip langs om het container te legen en het documenten ter plekke vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij de bak via de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in het deksel kan je de documenten in de container werpen. Je hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op vervoer gaat, loop je niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden verzameld en vernietigd.