Restafval Plastic Stickers 🔥 4 LUCRATIEVE TRUCS

Vlug en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroompje heel beperkt mogelijk te bewaren en je gaat zien dat deze economisch voordeelgevend is. Door vuil zo zoveel mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Plastic Stickers

Selecteer bij het grootste grootste gamma rolcontainers en koop de beste meest geschikte container voor je restvuil. Binnen de container gooi je al het niet niet-recyclebare afvalstoffen die je niet meer kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren niet thuis in de het container. Ook voor PMD scheiden beschikken ons de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende elke afvalstromen die bij firma’s voortkomen. Deze stromen kunnen meestal apart opgehaald geraken. Dat is goed voor het milieu leefomgeving en de portemonnee.

Wat kan er in de zakelijk afval?

Hoezo prima je je afval tevens sorteert, er zal er steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht dit afvalstroom dus beperkt mogelijk te behouden en je zult zien dat het financieel gunstig is. Door afvalstoffen dus zoveel toevallig te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, glas, en swill, rest er dus zo weinig eventueel overblijvend afval over. In het restafvalcontainer gooi je al het de niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet thuis in de rest restafvalcontainer.

Is het sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromingen zoveel toevallig te scheiden. In de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de doel vermeld producten nogmaals te gebruiken waar dat mag.

Wat kost een container een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroompje, de omvang van rolcontainer en hoevaak de container container geledigd dient worden. Je vindt alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de talloze typen afvalcontainers. Wij leveren hem gratis in 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je direct tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de vat op een algemene plaats staat. Je kiest uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van duurzame kracht. Restafval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelachtige assen worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke stoffen vrij gedurende de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate toch in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Restafval Plastic Stickers:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als deze slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Restafval Plastic Stickers

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je mag opteren voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te ramen welke omvang het beste bij je past? Haal dan snel verbinding op met één van onze deskundigen. Met onze jarenlange ervaring met afvalsoorten weten wij precies wat je nodig hebt. En verlang je een keer een meer lediging of standaard een maatje groter? Dan is dit natuurlijk ook geen kwestie!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, materiaal en volume. Je least bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde andere container betaalt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect duidelijk is. Zo kom je later niet voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Restafval Plastic Stickers

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie uit een zeer divers aanbod met containers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Ook in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je document- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoor kunt je je organisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalsoorten te zamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Bovendien is het scheiden van je afval tevens beter voor de omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen vers materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD is immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Restafval Plastic Stickers

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je in 24 uur je container op de gewenste plek geplaatst. Je beslist zelf het verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geleegd dient te worden. Op deze manier ken je daarom vast waar je jouw afval altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt voor een beter milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want wij belasten het omgeving veel minder indien we afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook gomballen) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasverval

Des te meer afval jezelf sorteert, hoe beter dat het is ten behoeve van het milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen is. Glasverval bestaat uit flessen, potten en scherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval door het volume en ook gewicht heel veel ruimte in het bedrijfsafval in. Je kan daarom flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel minder energie dan glazen om te produceren van nieuwe materialen.

Ontstaat daar op je onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is is een glascontainer onmisbaar. Heb je variërende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het aantal containers eenvoudig verandert.

Het juiste container voor glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het je glasverval op ons. Je hebt de keuze uit één bak van tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liters. Er is al één glascontainer vanaf €13 elke maand en ook dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest je hoe frequent ons het container zullen komen legen. ons biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen één goede grondslag. Daar zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Tijdens de verwerken doen we verschil tussen blank, bruine, groen en gemengd glazen. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij een heel veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heeft je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat is mag er zijn bij het glasafval?

Wel:

Lege glasverval die gediend heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en op een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van ons ons helpen bij een veilig proces voor inzameling en vernieling van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft je 100% garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet in het papierbak wil werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent veel vuil in het vorm van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat een gleuf waarin het papier exact erin past. Als het papieren eenmaal in het container zijn, krijgt ze nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal de zoveel tijdstip bij voor het container te legen en de documenten ter plekke te vernietigen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin het bak door het truck zelf is opgetild en geopend. De inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door het klepje in de deksel kun je de documenten in de bak gooien. Jij hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat je archief niet op het vervoer gaat, loopt je geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.