Restafval Pmd ᐅ 7 VREEMDE WEETJES

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Poog deze afvalstroom dus beperkt eventueel te bewaren en je zult merken dat het geldelijk voordelig is. Door afval heel mogelijk eventueel te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er zo min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Pmd

Kies uit van het ruimste gamma rolcontainers en koop het beste afvalcontainer geschikt voor je restafval. Binnen de rest afvalcontainer gooi je je reeds het niet niet te recyclen vuil dat je niet verder extra kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas horen niet thuis in de de rest container. Eveneens voor PMD sorteren beschikken wij de juiste juiste container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor alle afvalstromen welke bij firma’s voortkomen. Die stromen mogen vaak afzonderlijk opgehaald worden. Dit is beter voor de natuur en de portemonnee geldtas.

Wat mag er in bedrijfsafval?

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval voortdurend zijn. Tracht dit afvalstroom dus klein eventueel te houden en je gaat opmerken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Via vuil zo veel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er heel zo weinig toevallig restafval over. In de het restafvalcontainer werp je al het niet te recyclen vuil dat je geen extra kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren niet thuis in de afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromingen zoveel mogelijk te scheiden. In de de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel streefdoel vermeld artikelen nogmaals te aanwenden waar dat kan.

Wat kost een rolcontainer voor?

De tarieven tarieven voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom het stroom van afval, de grootte afmeting van de afvalcontainer alsook hoe vaak de de container rolcontainer ontleegd dient worden. U ontdekt ieder tarieven op de de.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de vele varianten vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen een etmaal in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de bak op een openbare plaats staat. Je kiest uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van groene kracht. Algemeen afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelachtige resten worden toegepast voor het verhogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook diverse schadelijke substanties los gedurende de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate toch in het natuur belanden. Om die reden moeten we blijven streven naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Restafval Pmd:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst vind je snel de container die je vereist hebt. Bovendien huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers dichten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te ruime container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Restafval Pmd

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de behandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Typen en kosten ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kunt opteren voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te schatten die grootte het beste bij je past? Haal dan snel aansluiting op met een van onze specialisten. Met onze vele jaren kennis met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een aanvullend legen of regulier een maatje ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen kwestie!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde andere container betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect transparant is. Op deze manier raak je later niet voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Restafval Pmd

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel divers assortiment met containers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme aan de loer ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat je document- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis voor nieuwe producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook in kantoren mag je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien is het apart houden uit je vuilnis ook goed voor het milieu. PMD mag namelijk gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, je PMD is immers één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Restafval Pmd

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer bij het verlangde plek geplaatst. U beslist zelf de gewenste capaciteit en hoe frequent de container geleegd moet te zijn. Zo weet je dus vast dat je je afval steeds kwijt kan en dat je bijdraagt voor een beter milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu minder minder indien wij afval recycleren. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De resterende kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof zit gestopt Afzonderlijk karton of verschillend papier
 • Pakket met chemische stoffen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis je scheidt, hoe beter dat is ten behoeve van het milieubescherming en ook je geldbeurs. Glas is één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen is. Glasafval bestaan uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder het te splitsen neemt het door het volume en ook massa heel veel plaats in het bedrijfsafval op. Jij kunt daarom flink besparen in je afvalkosten. Het is ook bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk om te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt er bij jouw onderneming veel glas los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is is een glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt met flexibele overeenkomsten waardoor je het aantal containers eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Koop het meest geschikte bakken voor je glasverval op ons. Je heeft de keuze van een bak van tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liter. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 elke maand en ook dit wordt gratis geplaatst. Op basis van de glasafval kies jij hoe frequent wij de bak komen legen. ons biedt de voordeligste service.

Zo worden glas bewerkt

Het kost veel energie om het glas te maken uit nieuwe materialen. Glasverval is echter een goede basis. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glas in nieuwe glazen. Bij het bewerken maken wij onderscheid onder wit, bruin, groene en bont glas. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er zijn op één heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of contact .

Wat mag er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen veilig en ook op veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je dus beter goed regelen. Het gesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat je archief veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet in de de papierbak wil gooien. Sommige papieren bezitten geheime informatie en daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel afval in de gedaante van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een gleuf waarin het document exact erin past. Als het documenten eenmaal binnen de bak zitten, krijgt niemand ze nog bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal zoveel tijdstip bij om het bak ledigen en het papier plekke te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarin de container door de truck zelf is opgeheven en geopend. De content zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klepje in het deksel kan jij het papieren in het bak werpen. Jij hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op het vervoer gaat, loop je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden verzameld en verwoest.