Restafval Probleem Brabant ➡️ 13 OPZIENBARENDE TRUCS

Vlug en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroom zo klein mogelijk te bewaren en je zal opmerken dat het financieel voordeelgevend is. Via vuil zo veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er zo zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Probleem Brabant

Kies uit bij de ruimste aanbod rolcontainers en koop de beste ideale afvalcontainer geschikt voor je restafval. Binnen de restafvalcontainer gooi je al het niet-recyclebare afval dat je geen meer kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren niet binnen het afvalcontainer. Ook voor PMD scheiden hebben we de correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande ieder afvalstromingen die bij bedrijven vrijkomen. Die stromingen kunnen dikwijls apart verzameld worden. Dit is verbeterd betreffende het milieu leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je afval ook scheidt, er zal altijd restafval voortdurend voorkomen. Poog deze afvalstroom heel minimaal mogelijk te behouden en je zal zien dat deze geldelijk gunstig is. Via afvalstoffen dus veel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er dus min mogelijk overblijvend afval over. Binnen de afvalcontainer gooi je je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen geen binnen de rest afvalcontainer.

Is het verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het bedoeling vermeld artikelen opnieuw te benutten waar dat het lukt.

Wat kost een een afvalcontainer voor?

De kosten voor de afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroompje, de omvang van de afvalcontainer en hoe vaak de de container ontleegd moet worden zijn. Jij vindt elke tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je snel en vlug een van de talloze typen vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je meteen gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de container op een publieke plek staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van duurzame stroom. Gemengd afval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar minstens 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelvormige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige materialen uit tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate desondanks in het milieu terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Restafval Probleem Brabant:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Restafval Probleem Brabant

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Typen en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je mag selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te schatten wat maat het goed bij je past? Pak dan even verbinding op met een van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen weten wij precies wat je nodig hebt. En wil je één keer een extra lediging of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen probleem!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Gemengd afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelmethode staat helder wat je voor een restafvalcontainer of een alternatieve container neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat dit helder is. Zo kom je achteraf geen voor nare verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Restafval Probleem Brabant

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg divers assortiment met containers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en karton in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet voor basis tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoor kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Bovendien is het apart houden van je afval tevens goed voor de omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, je PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Restafval Probleem Brabant

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heb je in 24 uur je afvalcontainer op het verlangde plek staan. U bepaalt zelf de gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het container geledigd moet te worden. Zo weet je daarom vast waar je je afval steeds weg kunt en dat je bijdraagt aan een beter milieu via jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu veel minder als wij afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal is geplaatst Los doosjes ofwel ander document
 • Verpakking met van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis je sorteert, des te beter dat het is voor het milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden is. Glasscherven bestaat uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval vanwege het ruimte en ook gewicht heel veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom flink besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is bovendien volledig te recyclen. Ook verbruikt het veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk te maken van verse materialen.

Ontstaat daar op je onderneming veel glasafval los, zoals in de sector van de horeca, dan is is een container voor glas essentieel. Heb jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt met aanpasbare contracten waardoor je het nummer bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte bak voor glas restafval

Koop het beste containers voor het jouw glasafval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze van één container met 240 liter en ook met negenhonderd liter. Er is is reeds een container voor glas vanaf €13 elke maand en deze wordt gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier frequent wij het bak zullen komen ledigen. ons biedt het meest voordelige service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het veel kracht om het glas om te maken van nieuwe materialen. Glasverval is echter echter één prima grondslag. Daar zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Tijdens de bewerken doen wij verschil tussen wit, bruin, groene en ook bont glas. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kan er zijn bij een heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat mag er bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en op een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging kan je dus beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat jouw archief veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij je archief niet wil in de de papierbak wil gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van geheim papier? Kies voor het dossiervernietiging van ons . Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat een gleuf waar het document exact erin . Wanneer het documenten eenmaal binnen het container zijn, krijgen niemand ze meer in handen. Onze chauffeur komt eens in de tijd bij voor het bak te legen en het documenten plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten systeem waarin het bak door de vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in de deksel kan je de documenten in het bak gooien. Jij hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier niet op vervoer is, loopt je niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en verwoest.