Restafval Punten Brielle ᐅ 5 VREEMDE ZAKEN

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroompje zo klein toevallig te bewaren en je zal zien dat dit geldelijk gunstig is. Door afvalstoffen dus mogelijk toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er dus minimaal eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Punten Brielle

Kies bij het grootste ruimste aanbod afvalcontainers en bestel de de beste ideale container voor je restafval. In het restafvalcontainer gooi je al de niet-recyclebare afval die je geen verder kan sorteren. Karton/karton, swill, en glas passen geen binnen de rest container. Eveneens omtrent PMD scheiden bezitten ons de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende elke afvalstromingen welke in ondernemingen voortkomen. Dit stromen kunnen meestal apart opgehaald geraken. Dit is beter betreffende het milieu en het portemonnee.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afval tevens sorteert, er zal telkens overblijvend afval aanwezig voorkomen. Tracht het stroom van afval dus beperkt mogelijk te behouden en je gaat zien dat deze financieel voordeelgevend is. Via afvalstoffen zo veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er zo zo weinig eventueel restafval over. Binnen de afvalcontainer gooi je al het niet te recyclen afval die je niet verder extra kan scheiden. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas passen niet in het afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromingen zoveel mogelijk te verdelen. In het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel streefdoel vermeld artikelen nogmaals te gebruiken indien het lukt.

Wat kost een container een container voor?

De tarieven kosten van afvalcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van de afvalcontainer en hoe vaak de de container container ontleegd moet worden zijn. Jij ontdekt elke kosten op de tarievenpagina de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen 24 uur in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je meteen in het orderproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de bak op een algemene plek staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van duurzame energie. Algemeen afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar zowaar twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelachtige assen worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke substanties vrij gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate toch in het milieu terecht komen. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Restafval Punten Brielle:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De containers dichten goed af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Restafval Punten Brielle

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kunt selecteren voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te ramen die grootte het goed bij je past? Haal dan gauw contact op met één van onze specialisten. Door onze langdurige deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een meer leegmaken of standaard een formaat groter? Dan is dat uiteraard ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de laagste tarieven. Restafval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons simpele bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een alternatieve container aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect transparant is. Zo kom je naderhand nooit voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Restafval Punten Brielle

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel uitgebreid assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je document- en papier in de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze afvalstromen vrij, echter ook in kantoor mag je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot deel uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien ligt het scheiden van uw afval ook goed voor de omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Restafval Punten Brielle

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer bij het gewenste plek geplaatst. U beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het afvalcontainer geledigd moet te worden. Zo weet je daarom zeker waar je je vuilnis altijd weg kan en waar je meewerkt voor een beter milieu door je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel als we afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laagje binnenin (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton of ander papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer afval je scheidt, des te beter dat zal zijn voor de milieu en ook jouw portemonnee. Glas is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaan van flesjes, potten en glasscherven. Zonder om scheiden pakt het door de volume en ook gewicht veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Je kan daarom heel besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel kleiner kracht dan glazen om te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt er op je bedrijf veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons functioneert met aanpasbare contracten waardoor jij het nummer containers eenvoudig verandert.

De geschikte container voor glasafval

Koop het beste bakken voor je glasverval bij ons. Jij heeft de keuze uit keuze uit één container van tweehonderdveertig liters en ook met 900 liters. Er is al een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook deze worden gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid afval kiest jij hoe frequent ons het container komen ledigen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie om het glas om te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter een prima basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Tijdens het verwerken maken wij verschil onder wit, bruin, groen en gemengd glas. Daarnaast worden kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er bij een heel veel kleinere warmte glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heeft je vragen? Bekijk het veelgestelde vragen of neem contact .

Wat mag er bij het glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek etc. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en op veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je dus best goed regelen. Het gesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft je 100% garantie dat je je dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jouw archief niet wil in de papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en kunnen kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het vorm van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waar het document exact doorheen . Wanneer de documenten al in de container zijn, krijgen ze nog bij handen. Onze bestuurder komt eens de zoveel tijdstip bij voor de container legen en de papier ter plekke vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij de container via het truck zelf is opgeheven en geopend. Het content zal vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klepje in het deksel kun jij de documenten in de bak gooien. Je heeft de selectie uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies je de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier niet op transport gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.