Restafval Stort 🔴 7 OPZIENBARENDE HACKS

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroompje heel minimaal eventueel te behouden en je zult merken dat dit economisch voordelig is. Met vuil zo veel eventueel te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er zo zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Stort

Selecteer bij de ruimste aanbod afvalcontainers en bestel de het ideale afvalcontainer voor je je restvuil. In de het restafvalcontainer werp je reeds de niet te recyclen afvalstoffen welke je niet extra kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas passen niet in de de restafvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden bezitten ons de juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende ieder afvalstromen dat bij bedrijven voortkomen. Deze stromingen kunnen vaak gescheiden verzameld zijn. Dit is verbeterd voor de leefomgeving en het geldbeugel.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Hoe goed je je afval eveneens verdeelt, er zal telkens restafval aanwezig voorkomen. Poog dit afvalstroom heel klein eventueel te bewaren en je gaat opmerken dat deze economisch voordelig is. Met afval zo veel eventueel te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er heel minimaal toevallig restafval over. Binnen het restafvalcontainer gooi je al het het onrecyclebare vuil die je niet verder verder kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten horen niet thuis in de het afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. Binnen de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat de bedoeling vermeld artikelen weer te aanwenden waar het mag.

Wat kost een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor de containers afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroompje, de grootte omvang van rolcontainer en hoe vaak de de container geledigd container ontleegd moet worden zijn. Jij vindt je ieder tarieven op de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de vele soorten vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende tarieven zie je meteen tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Gemengd afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te ophalen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de bak op een algemene locatie staat. Je kiest uit diverse groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van hernieuwbare kracht. Algemeen afval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar minstens een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelige slakken worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke materialen los in de verbranden die in bepaalde of mindere mate echter in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Restafval Stort:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er geen plagen bij het afval kan. Ook kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Restafval Stort

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 stappen.

Hoe hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want ongemengd gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en kosten ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De volume voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kunt opteren voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te ramen welke grootte het beste bij je past? Haal dan gauw contact op met één van onze experts. Met onze langdurige kennis met afvalmaterialen kennen wij precies wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een meer lediging of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen probleem!

De kosten van de containers variëren per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Restafval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig ervaar je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons simpele bestelproces is aangegeven duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een verschillende container betaalt. Wij vinden het cruciaal dat dit transparant is. Zo kom je later geen voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Restafval Stort

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer gevarieerd aanbod van containers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vandalisme op de horizon staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw document- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, maar tevens op kantoren mag je je biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien is het apart houden van uw afval tevens goed voor het omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, je PMD wordt immers één grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Restafval Stort

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur je container bij de gewenste plek staan. U bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd moet te worden. Op deze manier ken je dus zeker waar je je vuilnis steeds weg kan en dat je bijdraagt voor een verbeterde milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel minder indien we afval hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit gestopt Los doosjes ofwel ander papier
 • Pakket met chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaat van flesjes, potjes en scherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval door het ruimte en ook gewicht heel veel ruimte in de bedrijfsafval op. Jij kan daarom heel besparen op jouw afvalkosten. Het is bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het veel kleiner energie dan glaswerk te maken van nieuwe materialen.

Komt daar op jouw onderneming heel veel glasafval vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is is een glascontainer essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons werkt met flexibele overeenkomsten waardoor jij het nummer bakken eenvoudig verandert.

Het juiste bak voor het glasafval

Koop de beste containers voor het je glasverval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit selectie uit één bak van 240 liter en ook van negenhonderd liters. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 per maand en deze worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de glasafval kiest je op welke manier frequent ons de bak komen legen. wij biedt de voordeligste service.

Zo worden het glas bewerkt

Het heel veel energie voor het het glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één goede basis. Daar zit meestal circa 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Tijdens de verwerken doen we verschil tussen wit, bruine, groen en ook bont glazen. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kan er zijn op één heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag er zijn bij het glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallend kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en in een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je dus best goed organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heb je 100% garantie dat je jouw archief beschermd vernietigt is. Na vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je dossiers niet in de het papierbak wil werpen. Enkele documenten bezitten geheime informatie en dus best vernietigd . Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent veel vuil in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waar het papier exact erin . Als het papieren eenmaal binnen de container zijn, krijgt zij nog in handen. Onze chauffeur komt eenmaal de zoveel tijd langs om het bak te ledigen en de documenten plaats vernielen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin de container door de truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content wordt daarna direct vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in het deksel kun jij de papieren in het container gooien. Jij heeft de selectie van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op transport gaat, loopt jij geen risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden ingezameld en vernietigd.