Restafval Teken 🔴 11 VERBAZENDE GEHEIMEN

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer het afvalstroom zo beperkt toevallig te behouden en je zult opmerken dat het financieel voordelig is. Via afvalstoffen zo zoveel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er heel minimaal eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Teken

Kies uit uit het grootste ruimste gamma containers en koop de beste ideale rolcontainer voor je je restvuil. In de de rest container gooi je je al het het niet onrecyclebare afval welke je geen extra kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren niet thuis in de container. Ook voor PMD sorteren bezitten we de correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromen dat in ondernemingen vrijkomen. Deze stromingen kunnen dikwijls afzonderlijk ingezameld zijn. Het is verbeterd betreffende het milieu natuur en de portemonnee.

Wat is toegestaan er in de ondernemingsafval?

Hoezo prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal er steeds restafval aanwezig voorkomen. Tracht deze stroom van afval zo beperkt eventueel te bewaren en je gaat zien dat deze economisch gunstig is. Door afval dus zoveel eventueel te sorteren, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er dus min toevallig restafval over. In de rest restafvalcontainer gooi je al het het niet te recyclen afvalstoffen welke je geen extra kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas horen niet in het afvalcontainer.

Is het scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen mogelijk toevallig te verdelen. In het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel streefdoel omschreven producten opnieuw te aanwenden als het mag.

Wat kost een container voor rolcontainer voor?

De tarieven kosten voor rolcontainers zijn hangt af van de stroom van afval, de grootte van omvang van de container alsook hoe vaak de de container container geleegd moet geraken. Jij ontdekt ieder kosten op de.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je snel en snel een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de bak op een openbare plaats staat. Je gaat uit diverse groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van groene kracht. Algemeen afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar liefst een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelige assen worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige stoffen uit gedurende de verbranding die in bepaalde of geringere mate echter in het natuur komen. Daarom moeten we blijven streven naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Restafval Teken:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende oplossing voor ieder type afval en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Restafval Teken

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal stappen.

Hoe hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je mag kiezen voor een voordelige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te bepalen die maat het goed bij je aansluit? Neem dan snel aansluiting op met één van onze deskundigen. Door onze langdurige kennis met afvalsoorten weten wij precies wat je benodigd hebt. En wens je een keer een extra legen of standaard een maatje groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Restafval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere bak neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat dit helder is. Op deze manier raak je later nooit voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Restafval Teken

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer uitgebreid aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer ligt. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en papier in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook in kantoor kunt je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaat één groot deel van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in te zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien is het scheiden van je vuilnis ook beter voor het omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, je PMD is immers een grondstof!

De juiste container voor PMD en Restafval Teken

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij leveren diverse plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer bij het verlangde plek staan. U beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier ken je daarom vast dat je jouw afval steeds kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel minder als wij afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit gestopt Los karton ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis je scheidt, hoe goed dat zal zijn ten behoeve van het milieu en ook je portemonnee. Glas is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen is. Glasverval bestaat van flessen, potjes en scherven. Zonder te splitsen pakt het vanwege het ruimte en ook gewicht veel ruimte bij de bedrijfsafval in. Je kunt daarom heel uit besparen op je afvalkosten. Het glas is bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk om te produceren van nieuwe materialen.

Komt er bij je onderneming heel veel glasafval vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor je het nummer bakken eenvoudig verandert.

Het juiste bak voor het glasafval

Koop de beste containers voor het je glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze van één container met tweehonderdveertig liters en van 900 liter. Er al één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies jij hoe frequent wij de bak zullen komen legen. wij leveren het voordeligste service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het het glas te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één goede basis. Er zit meestal circa 50% oud glazen binnen nieuwe glazen. Tijdens de bewerken maken wij onderscheid onder wit, bruin, groene en bont glazen. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er bij één heel veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heeft je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of verbinding op.

Wat is mag wel er zijn bij het de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en op een veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou je daarom beter goed regelen. Het gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en ook veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat je archief veilig vernietigd is. Na vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij jouw archief niet in de het papierbak wil gooien. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en dus best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel afval in de het vorm van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waar het document exact erin past. Wanneer het documenten eenmaal binnen de bak zijn, krijgen niemand ze nog in handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal de tijdstip bij om het bak te legen en de documenten ter plaats vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarin het container door het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. Het inhoud zal daarna meteen vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klep in de deksel kan je het documenten in de bak werpen. Je hebt de selectie van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op transport is, loop je niet risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.