Restafval Uithoorn ➡️ 11 OPMERKELIJKE TIPS

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog het afvalstroom dus beperkt mogelijk te bewaren en je gaat zien dat dit economisch voordelig is. Met vuil dus mogelijk mogelijk te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Uithoorn

Kies uit het grootste assortiment rolcontainers en koop de beste ideale rolcontainer voor je je restvuil. In de de rest afvalcontainer werp je al het het niet niet te recyclen afvalstoffen die je niet verder extra kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren niet thuis binnen het afvalcontainer. Ook voor PMD scheiden bezitten ons de juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor elke afvalstromingen die bij firma’s vrijkomen. Deze stromingen kunnen dikwijls gescheiden verzameld worden. Het is beter voor het milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat mag wel er in zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal er steeds restvuil voortdurend zijn. Poog dit afvalstroompje zo minimaal eventueel te bewaren en je zult zien dat deze financieel gunstig is. Met afval dus veel toevallig te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er dus zo weinig eventueel restafval over. Binnen het container gooi je al het het onrecyclebare afval die je geen extra kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet thuis binnen het restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen mogelijk mogelijk te scheiden. In het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het bedoeling omschreven goederen opnieuw te benutten als het kan.

Wat kost een container een container voor rolcontainer voor?

De tarieven voor prijzen voor de rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom, de grootte van grootte van de afvalcontainer en hoe vaak de de rolcontainer geleegd moet worden geraken. U vindt elke tarieven op de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en snel een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je gelijk tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de bak op een openbare plaats staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare stroom. Gemengd afval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelige slakken worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen uit gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate echter in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Restafval Uithoorn:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Restafval Uithoorn

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zes stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kunt selecteren voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te bepalen welke maat het beste bij je aansluit? Haal dan even contact op met een van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten kennen wij precies wat je vereist hebt. En wil je een keer een meer lediging of standaard een grootte grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen kwestie!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalstroom, materiaal en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere alternatieve container aftikt. Wij achten het cruciaal dat dit helder is. Op deze manier ben je naderhand geen voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Restafval Uithoorn

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze uit een heel gevarieerd assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of vernieling aan de loer staat. Selecteer, naargelang van je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat jouw papier- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar ook op kantoor kunt je jouw organisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van meer recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te zamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het scheiden van je afval ook beter voor het omgeving. PMD kan immers hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD is namelijk een grondstof!

De juiste container voor het PMD en Restafval Uithoorn

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uur je container op de gewenste plek staan. Je bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geledigd moet te worden. Zo weet je daarom zeker dat je jouw vuilnis steeds kwijt kan en dat je meewerkt aan een beter milieu door jouw afval te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, want wij belasten het omgeving minder minder als wij afval recycleren. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het resterende plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander stof zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe meer afval jezelf sorteert, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen is. Glasverval bestaan van flessen, potjes en scherven. Zonder het om scheiden pakt het vanwege het volume en massa heel veel plaats bij het afval van het bedrijf op. Je kan daarom heel besparen op je kosten voor afval. Het is tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te produceren van verse materialen.

Komt daar op jouw onderneming heel veel glasafval los, zoals bij de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Bezit je wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten omdat jij de aantal containers eenvoudig aanpast.

Het juiste container voor het glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor het je glasafval bij ons. Je heeft de keuze uit een bak van tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liters. Er is is al één container voor glas startend bij €13 per maand en dit worden gratis neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier vaak ons het bak zullen komen ledigen. ons leveren de voordeligste service.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost veel energie voor het glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasafval is echter echter één goede basis. Er zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuwe glas. Bij het verwerken doen wij onderscheid onder wit, bruin, groene en gemengd glazen. Daarnaast zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kan er bij een veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem neem contact op.

Wat mag wel er bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en in veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je daarom best goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je 100% zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigt is. Na vernieling worden het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je dossiers niet in de papierbak wilt werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waar het papier precies doorheen . Als de papieren al binnen de container zijn, krijgt niemand ze meer in . Onze chauffeur komt eens zoveel tijdstip langs voor de bak legen en de documenten plekke vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het container via de truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in het deksel kun je de documenten in de bak werpen. Jij heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op vervoer is, loop jij niet risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden verzameld en verwoest.