Restafval Utrechtse Heuvelrug ➡️ 13 ONGEBRUIKELIJKE GEHEIMEN

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Poog het stroom van afval dus beperkt mogelijk te bewaren en je gaat zien dat het economisch gunstig is. Door afval dus zoveel toevallig te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er zo min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Utrechtse Heuvelrug

Kies van het ruimste assortiment afvalcontainers en koop het beste container geschikt voor je restafval. Binnen de rest restafvalcontainer werp je reeds het niet te recyclen afval welke je niet verder kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren geen binnen de container. Eveneens betreffende PMD scheiden beschikken we het juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromen welke bij firma’s voortkomen. Die stromingen kunnen meestal afzonderlijk opgehaald geraken. Het is beter aangaande het milieu leefomgeving en de portemonnee.

Wat is toegestaan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen tevens sorteert, er gaat altijd restvuil voortdurend zijn. Poog dit afvalstroompje zo beperkt toevallig te houden en je zal zien dat dit geldelijk gunstig is. Door afvalstoffen zo veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er dus min toevallig restvuil over. In de container gooi je al het niet niet te recyclen afval dat je niet verder verder kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen niet binnen de afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. Binnen het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel doel beschreven artikelen weer te gebruiken waar dat mag.

Wat kost een container voor container voor?

De kosten van rolcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom afvalstroom, de grootte omvang van afvalcontainer alsook hoevaak de container afvalcontainer geleegd dient worden. Je vindt je elke kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de vele soorten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je direct in het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is solide en brandveilig, handig als de container op een openbare locatie staat. Je gaat uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van hernieuwbare stroom. Algemeen afval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar minstens twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke substanties los tijdens de verbranden die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het leefomgeving komen. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Restafval Utrechtse Heuvelrug:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze praktische lijst ontdek je snel de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als dit maar halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Restafval Utrechtse Heuvelrug

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de ladder, des te duurzamer de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Typen en prijzen ondernemingsafval en restafval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je mag selecteren voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te ramen wat maat het beste bij je past? Haal dan snel verbinding op met een van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen kennen wij precies wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een extra leegmaken of standaard een maatje groter? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De prijzen van de containers verschillen per afvalcategorie, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een verschillende bak neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect transparant is. Op deze manier kom je naderhand geen voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Restafval Utrechtse Heuvelrug

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie uit een heel divers assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling op de loer staat. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat je document- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoren mag je jouw organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen in zamelen, geraken je containers minder vlug vol. Daarnaast is het scheiden uit uw vuilnis tevens goed voor het het milieu. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Restafval Utrechtse Heuvelrug

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij leveren diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis levering en nationale dekking, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer op het verlangde plek geplaatst. U beslist zelfstandig het verlangde capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je dus zeker dat je je vuilnis steeds kwijt kunt en dat je meewerkt aan een beter omgeving via je afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het omgeving veel als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking met gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis je scheidt, hoe beter dat is voor het milieubescherming en ook je geldbeurs. Glaswerk is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden zijn. Glasafval bestaan uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval vanwege het ruimte en gewicht veel plaats bij de bedrijfsafval op. Je kan dus flink besparen op je afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig om te recyclen. Ook kost het veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk om te produceren uit verse materialen.

Komt daar bij je onderneming heel veel glas los, zoals bij de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de nummer bakken makkelijk verandert.

Het geschikte bak voor het glasafval

Koop de beste bakken voor het je glasverval bij ons. Je hebt de keuze uit keuze van één container met 240 liters en van 900 liter. Er is al een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en dit worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kiest je hoe frequent wij de container zullen komen legen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het heel veel energie voor het het glas om te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een prima basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuw glazen. Bij het verwerken doen wij verschil onder wit, bruine, groen en ook bont glazen. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er zijn op één veel kleinere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem contact .

Wat mag wel er zijn bij het de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallend kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en ook op een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je dus beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainers van ons helpen bij een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heb jij 100% zekerheid dat je archief veilig vernietigt is. Na vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij jouw dossiers niet in het papiercontainer wil werpen. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waar het document precies erin past. Wanneer het documenten al binnen de bak zitten, krijgen ze nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eens in zoveel tijd langs voor de container ledigen en het papier ter plaats vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij het container via de truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klep in de deksel kun jij de papieren in het bak werpen. Jij hebt de selectie van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op het vervoer is, loop je geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.