Restafval Vertaling Engels ➡️ 4 SNELLE TRUCS

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Probeer het stroom van afval dus minimaal toevallig te bewaren en je zal merken dat deze economisch voordelig is. Met afval dus mogelijk toevallig te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er dus zo weinig mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Vertaling Engels

Kies uit van de meest uitgebreide gamma containers en bestel de beste rolcontainer voor je je overblijvend afval. In de het container werp je reeds de niet-recyclebare vuil dat je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en ruiten horen geen in de afvalcontainer. Ook betreffende PMD verdelen bezitten wij de juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromen welke bij ondernemingen ontstaan. Deze stromingen zouden meestal afzonderlijk opgehaald worden. Dit is beter voor de leefomgeving en de portemonnee.

Wat kan er in bedrijfsafval?

Hoe prima je je afvalstoffen tevens verdeelt, er gaat telkens restafval blijven zijn. Tracht dit stroom van afval dus minimaal toevallig te bewaren en je zult opmerken dat dit financieel voordelig is. Met afval heel zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er heel zo weinig eventueel overblijvend afval over. In de de container gooi je al het niet te recyclen vuil dat je geen verder kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en ruiten horen niet thuis in de container.

Is het sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk toevallig te sorteren. In de de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel doel beschreven producten nogmaals te benutten indien het kan.

Wat kost een container rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor de rolcontainers zijn hangt af van de het afvalstroompje, de grootte omvang van rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de container geledigd container geledigd moet geraken. U vindt ieder kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je gemakkelijk en vlug een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je gelijk in het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de bak op een algemene plaats staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Gemengd afval lijkt dan eventueel waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelachtige resten worden ingezet voor het ophogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke materialen los in de verbranding die in minstens of kleinere mate desondanks in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Restafval Vertaling Engels:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Restafval Vertaling Engels

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de ladder, des te ecologischer de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en kosten zakelijk afval en algemeen afval beheer

De volume voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kan kiezen voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te ramen die omvang het perfect bij je aansluit? Haal dan snel verbinding op met één van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalstromen begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En wens je één keer een aanvullend leegmaken of standaard een maatje groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere verschillende rolcontainer neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect helder is. Hierdoor raak je naderhand niet voor vervelende onthullingen te staan.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Restafval Vertaling Engels

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart inzamelen. Je hebt de optie tussen een heel uitgebreid assortiment met containers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een brede selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat je document- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt als basis voor nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoor kunt je jouw organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren allemaal bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden uit je vuilnis tevens goed voor het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse artikelen te produceren, je PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Restafval Vertaling Engels

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uur jouw container bij de gewenste locatie staan. Je beslist zelf de verlangde capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier ken je daarom zeker waar je je afval steeds kwijt kan en waar je bijdraagt aan een beter omgeving door je afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu minder minder als wij afvalstoffen recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (deodorant, lak etc)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit geplaatst Los doosjes ofwel ander document
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat zal zijn voor de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaat uit flessen, potten en ook scherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval door de ruimte en ook gewicht heel veel ruimte in de bedrijfsafval op. Je kan dus flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het is bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel minder energie dan glaswerk te produceren uit verse materialen.

Komt er bij jouw bedrijf veel glasafval vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is een glascontainer essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert samen met flexibele contracten waardoor jij de aantal bakken makkelijk verandert.

Het juiste bak voor het glasafval

Koop de meest geschikte containers voor het je glasverval op onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie van een container van 240 liter en ook met negenhonderd liters. Er is is reeds een glascontainer startend bij €13 elke maand en deze worden kosteloos neergezet. Op basis van de afval kies je op welke manier vaak wij het container komen legen. wij biedt de meest voordelige service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het heel veel energie voor het glas om te maken uit verse materialen. Glasverval is echter echter één prima grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glas in nieuwe glas. Tijdens het bewerken maken we onderscheid onder blank, bruine, groene en gemengd glas. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op één veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat is mag er zijn bij het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook op veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en beschermd. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je je dossiers veilig vernietigt is. Na de vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jouw archief niet in de papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel afval in het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft één gleuf waarin het document precies erin past. Wanneer het papieren al binnen de bak zijn, krijgt niemand ze meer in . Onze chauffeur komt eenmaal de tijd bij voor het container te ledigen en de documenten ter plekke te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin het bak door het truck zelf is opgetild en geopend. Het content zal daarna direct vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klep in de deksel kan jij het papieren in de bak gooien. Jij heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op het transport is, loop jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier worden verzameld en vernietigd.