Rolcontainer 2400l ☑️ 4 OPVALLENDE WEETJES

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroompje dus beperkt mogelijk te behouden en je zult opmerken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Met vuil heel zoveel mogelijk te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo zo weinig mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer 2400l

Kies uit uit het grootste meest uitgebreide gamma rolcontainers en koop het ideale rolcontainer geschikt voor je restafval. In de rest restafvalcontainer gooi je je al het de niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder meer kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet thuis in de het afvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden beschikken wij het juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromen die binnen bedrijven ontstaan. Deze afvalstromen kunnen vaak apart opgehaald zijn. Het is goed voor de milieu en het geldbeugel.

Wat mag wel er in de ondernemingsafval?

Op welke manier goed je je vuil tevens scheidt, er zal telkens restafval blijven zijn. Probeer dit afvalstroom zo beperkt eventueel te houden en je gaat zien dat deze economisch voordelig is. Met afvalstoffen zo veel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er heel zo weinig eventueel restvuil over. Binnen de rest afvalcontainer gooi je je reeds het niet niet te recyclen afvalstoffen die je niet meer kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen niet thuis binnen de container.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. In de de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het het bedoeling vermeld artikelen weer te aanwenden waar dat het kan.

Wat kost een een container voor?

De tarieven voor tarieven voor de rolcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte afmeting van de afvalcontainer en hoevaak de container geleegd moet worden worden. U vindt elke tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je snel en rap een van de vele varianten afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je direct gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de bak op een algemene locatie staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van hernieuwbare energie. Algemeen afval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het ophogen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige materialen vrij tijdens de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate desondanks in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Rolcontainer 2400l:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té ruime container.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als dit maar halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Rolcontainer 2400l

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je kan selecteren voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te schatten wat maat het beste bij je past? Haal dan snel aansluiting op met een van onze specialisten. Met onze jarenlange ervaring met afvalstromen kennen wij juist wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een meer lediging of regulier een formaat grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De kosten van de containers verschillen per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Restafval is één van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode staat overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere container neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier ben je achteraf geen voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Rolcontainer 2400l

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart inzamelen. Je hebt de keuze uit een heel divers aanbod met containers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat je papier- en karton in de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens op kantoor kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk deel van ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten in verzamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het scheiden uit uw vuilnis ook beter voor het het milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om verse producten te maken, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Rolcontainer 2400l

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uren je afvalcontainer op de gewenste plek staan. U beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geleegd moet te zijn. Zo ken je dus vast waar je je vuilnis steeds weg kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu door je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, want we belasten het omgeving veel minder indien we afvalstoffen recycleren. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook gomballen) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe veel afval jezelf sorteert, des te goed dat het is ten behoeve van de milieu en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden is. Glasafval bestaan uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval door het volume en gewicht heel veel plaats bij het bedrijfsafval in. Je kunt dus flink besparen op jouw kosten voor afval. Het is bovendien compleet om te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder kracht dan glazen te maken van nieuwe materialen.

Komt er bij jouw onderneming veel glas vrij, zoals bij de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Bezit je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare contracten omdat je de aantal containers eenvoudig verandert.

De juiste container voor het glas restafval

Koop het beste bakken voor jouw glasverval op onze dienst. Jij heeft de selectie uit één container met 240 liters en ook met negenhonderd liters. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de afval kies jij op welke manier vaak wij de bak komen ledigen. wij biedt de voordeligste service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost veel kracht om het glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is daarentegen één goede basis. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glazen. Tijdens het verwerken maken wij onderscheid onder wit, bruin, groene en gemengd glazen. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kan er op een veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat mag er bij het de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen veilig en ook in veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best goed organiseren. De gesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij 100% garantie dat je je dossiers veilig vernietigd is. Na vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat jij je dossiers niet in de papierbak wil gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent veel vuil in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één gleuf waarin het papier precies doorheen . Wanneer de papieren eenmaal in de bak zijn, krijgt ze nog in handen. Onze bestuurder arriveert eens in zoveel tijdstip langs om het container te legen en het documenten ter plekke te vernietigen in onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten systeem waarbij het container via de vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content zal daarna meteen vernietigd.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klepje in de deksel kan je het documenten in de container werpen. Je hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op het vervoer is, loopt je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en vernietigd.