Rolcontainer Bouwafval ᐅ 15 OPVALLENDE HACKS

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroom heel klein eventueel te houden en je zult merken dat het geldelijk gunstig is. Met afval zo zoveel toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er heel minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Bouwafval

Selecteer bij de grootste aanbod afvalcontainers en bestel de beste afvalcontainer geschikt voor je restafval. In de de afvalcontainer werp je al het de onrecyclebare afval welke je geen meer kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en glas passen geen in de container. Tevens omtrent PMD sorteren beschikken wij de correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende alle afvalstromingen dat binnen firma’s voortkomen. Deze stromen kunnen vaak apart verzameld zijn. Dit is beter voor het milieu en het geldbeugel.

Wat mag wel er binnen zakelijk afval?

Hoe prima je je afval eveneens scheidt, er zal er steeds overblijvend afval voortdurend zijn. Probeer deze afvalstroom zo klein eventueel te bewaren en je zal zien dat deze economisch voordeelgevend is. Door vuil zo veel eventueel te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er zo zo weinig toevallig overblijvend afval over. In het afvalcontainer werp je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder verder kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren geen in de restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te sorteren. Binnen het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel omschreven goederen opnieuw te benutten indien het kan.

Wat kost een container afvalcontainer voor?

De tarieven kosten voor de containers zijn afhankelijk afhangend van de de afvalstroompje, de grootte afmeting van rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de container ontleegd moet worden zijn. Je vindt je elke kosten op tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de talloze varianten rolcontainers. Wij brengen hem gratis binnen 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je meteen tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de bak op een publieke plek staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van duurzame stroom. Restafval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar liefst 20% van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelachtige assen worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke stoffen los in de verbranden die in bepaalde of mindere mate echter in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Rolcontainer Bouwafval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Rolcontainer Bouwafval

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kunt opteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te schatten welke omvang het perfect bij je past? Neem dan gauw contact op met een van onze experts. Door onze vele jaren kennis met afvalstromen weten wij precies wat je vereist hebt. En wens je één keer een aanvullend legen of regulier een formaat ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen enkel issue!

De prijzen van de containers wisselen per afvalstroom, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Restafval is een van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig ervaar je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een gemengd afval container of een alternatieve bak neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit duidelijk is. Zo kom je achteraf geen voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Rolcontainer Bouwafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart inzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer uitgebreid aanbod van containers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme aan de loer staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je papier- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoor kunt je jouw organisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalstromen in zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast is het scheiden uit je vuilnis ook beter voor het milieu. PMD mag namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt immers een basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Rolcontainer Bouwafval

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je in 24 uur je afvalcontainer op het verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en op welke manier vaak het container geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je dus vast waar je jouw vuilnis steeds kwijt kan en waar je meewerkt aan een beter omgeving via je vuilnis te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want we belasten het milieu minder minder indien we afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof zit geplaatst Los doosjes of ander papier
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasafval

Des te meer afval je scheidt, des te beter dat het zal zijn voor het milieu en je portemonnee. Glaswerk blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen zijn. Glasverval bestaan van flesjes, potten en ook scherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval vanwege de ruimte en gewicht veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Je kunt daarom heel besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner kracht dan glaswerk om te maken uit verse grondstoffen.

Komt er op je onderneming veel glas vrij, zoals in de sector van de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende periodes qua bezigheden? ons werkt samen met flexibele contracten waardoor je de nummer containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor jouw glasafval bij onze dienst. Jij heeft de keuze van een container met tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liter. Er al een glascontainer startend bij €13 per maand en deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kiest je hoe vaak wij het bak komen ledigen. ons biedt de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost kost veel energie voor het glas om te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is echter één goede grondslag. Er zitten meestal circa 50% oud glas in nieuwe glazen. Bij het verwerken maken we onderscheid onder blank, bruin, groene en ook bont glas. Ook worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kunnen er bij één heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag wel er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen beschermd en ook op een veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan jij dus beter goed organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces van verzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Discreet en veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat je dossiers beschermd vernietigd zijn. Na vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je archief niet wil in de de papierbak wilt gooien. Enkele documenten bezitten geheime informatie en daarom best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waarin het papier precies doorheen . Als het papieren eenmaal binnen de bak zitten, krijgt niemand ze meer bij handen. Onze bestuurder komt eens zoveel tijdstip langs om de container ledigen en het papier ter plekke vernietigen binnen onze truck. Ook dit werkt middels een gesloten systeem waarbij het bak door het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. Het content wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in de deksel kun je het documenten in het container werpen. Jij heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op transport gaat, loopt je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en verwoest.