Rolcontainer Bruin ➡️ 3 OPMERKELIJKE HACKS

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Tracht dit stroom van afval zo minimaal toevallig te bewaren en je gaat zien dat dit financieel gunstig is. Met vuil dus veel toevallig te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, glas, en swill, blijft er heel min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Bruin

Kies uit uit het grootste assortiment containers en bestel het meest geschikte afvalcontainer voor je je restvuil. In de afvalcontainer gooi je al het het niet onrecyclebare afval dat je geen meer kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren niet thuis in de het container. Eveneens omtrent PMD sorteren hebben ons de juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromingen dat bij bedrijven voortkomen. Die afvalstromen kunnen vaak afzonderlijk verzameld zijn. Het is goed betreffende de leefomgeving en de geldtas.

Wat is toegestaan er in zakelijk afval?

Op welke manier prima je je afval tevens sorteert, er zal steeds restafval blijven bestaan. Probeer dit afvalstroompje zo minimaal mogelijk te behouden en je zal merken dat dit geldelijk voordelig is. Door vuil dus mogelijk eventueel te scheiden, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er zo min toevallig restvuil over. In de restafvalcontainer gooi je je al het het niet te recyclen afval die je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen niet thuis in de restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk mogelijk te sorteren. In de het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel bedoeling omschreven goederen nogmaals te aanwenden waar dat het lukt.

Wat kost een container voor afvalcontainer voor?

De tarieven kosten voor containers afhankelijk afhankelijk van de het stroom van afval, de grootte grootte van container en hoe vaak de de rolcontainer ontleegd dient worden. U vindt alle tarieven op de de.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je snel en snel een van de talloze soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je meteen tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, reduceer je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de bak op een openbare plaats staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van duurzame stroom. Algemeen afval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar liefst een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelige slakken worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties vrij tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate toch in het milieu komen. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Rolcontainer Bruin:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons praktische overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De containers dichten goed af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit maar halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een container op wielen huren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een passende oplossing voor elk soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Rolcontainer Bruin

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes stappen.

Hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussenin. Je kan kiezen voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te ramen welke omvang het beste bij je aansluit? Neem dan snel aansluiting op met een van onze experts. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten kennen wij juist wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een meer leegmaken of gewoonlijk een grootte groter? Dan is deze natuurlijk ook geen issue!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelproces is aangegeven helder wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde verschillende rolcontainer betaalt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect transparant is. Op deze manier ben je achteraf niet voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Rolcontainer Bruin

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel uitgebreid assortiment met containers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat jouw document- en karton in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoor kunt je je biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen te te zamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het scheiden van uw afval tevens goed voor het het milieu. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor verse producten te produceren, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Rolcontainer Bruin

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur jouw container op de gewenste plek geplaatst. U beslist zelf het verlangde capaciteit en op welke manier vaak de container geleegd dient te worden. Op deze manier weet je dus zeker dat je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en waar je meewerkt voor een beter milieu via jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het milieu minder indien we afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is geplaatst Los doosjes ofwel ander document
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis jezelf scheidt, des te beter dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en ook je geldbeurs. Glaswerk is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen is. Glasscherven bestaat uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder het om scheiden neemt het door de volume en massa heel veel plaats bij de bedrijfsafval op. Je kan daarom heel uit besparen in je afvalkosten. Het is ook bovendien volledig te recyclen. Ook kost het veel kleiner energie dan glaswerk te produceren van verse materialen.

Komt daar op jouw onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit jij wisselende periodes qua drukte? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je de aantal bakken makkelijk verandert.

Het juiste container voor glas restafval

Bestel de meest geschikte containers voor je glasafval op ons. Je heeft de keuze uit keuze uit één bak met tweehonderdveertig liters en met 900 liters. Er is is reeds één container voor glas vanaf €13 elke maand en deze wordt gratis geplaatst. Op basis van de glasafval kies jij op welke manier frequent ons het bak komen ledigen. ons biedt het meest voordelige service.

Zo worden glas bewerkt

Het kost veel energie om glas om te maken uit nieuwe materialen. Glasafval is echter één prima grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Bij de bewerken maken wij onderscheid onder wit, bruin, groen en bont glas. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er op een heel veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat is mag wel er bij het glasverval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en ook op een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij dus beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ons helpen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en ook veilig. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij jouw archief niet wil in het papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen dus best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig veel vuil in het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waarin het papier exact doorheen . Wanneer het documenten eenmaal binnen het container zijn, krijgt ze nog bij . Onze bestuurder komt eens tijd bij voor het bak legen en het documenten ter plekke te vernietigen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin de container via de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content zal daarna direct vernietigd.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij je geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in het deksel kan jij het documenten in het bak werpen. Je hebt de keuze uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op het transport gaat, loopt jij niet risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier wordt verzameld en vernietigd.