Rolcontainer Dienbladen ᐅ 6 VERRASSENDE TIPS

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Probeer dit stroom van afval heel klein mogelijk te bewaren en je zal merken dat deze economisch gunstig is. Door vuil dus zoveel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Dienbladen

Kies bij de grootste assortiment containers en bestel de de beste ideale afvalcontainer voor je je restvuil. In de rest container gooi je al de niet te recyclen afval dat je niet verder extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas passen geen in de het afvalcontainer. Tevens betreffende PMD sorteren bezitten wij het juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende alle afvalstromen dat binnen bedrijven voortkomen. Die stromingen kunnen dikwijls apart ingezameld geraken. Dit is beter betreffende de natuur en de geldtas.

Wat moet er in de zakelijk afval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen eveneens scheidt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend zijn. Poog deze afvalstroompje heel klein eventueel te bewaren en je gaat zien dat dit economisch gunstig is. Door afval zo mogelijk mogelijk te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er dus zo weinig eventueel restvuil over. Binnen het restafvalcontainer gooi je reeds het niet te recyclen afvalstoffen die je geen extra kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en ruiten horen geen in de het afvalcontainer.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. In het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel beschreven artikelen weer te aanwenden als dat kan.

Wat kost een een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor de rolcontainers zijn afhankelijk van het afvalstroompje, de grootte grootte van afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd container geledigd moet worden geraken. Je ontdekt ieder tarieven op de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de talloze varianten afvalcontainers. Wij leveren hem gratis binnen een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe kosten zie je meteen in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, verklein je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandveilig, handig als de container op een algemene plek staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van duurzame energie. Restafval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelige slakken worden ingezet voor het verhogen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke materialen los in de verbranden die in meer of mindere mate toch in het milieu komen. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Rolcontainer Dienbladen:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime container.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Rolcontainer Dienbladen

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want puur aparte afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en prijzen zakelijk afval en restafval verwerking

De capaciteit voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kan selecteren voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te schatten welke maat het beste bij je past? Neem dan even aansluiting op met een van onze experts. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalsoorten weten wij precies wat je vereist hebt. En wil je een keer een aanvullend leegmaken of regulier een formaat ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De kosten van de containers variëren per afvalsoort, materiaal en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelmethode staat helder wat je voor een algemeen afval container of een andere andere bak betaalt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie transparant is. Zo raak je later niet voor nare onthullingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Rolcontainer Dienbladen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer gevarieerd aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet als grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, maar ook in kantoor mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande één groot deel van bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalsoorten in verzamelen, zitten je containers minder snel vlug vol. Daarnaast is het scheiden uit je vuilnis tevens beter voor het het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, je PMD wordt immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Rolcontainer Dienbladen

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uren je afvalcontainer op het gewenste plek staan. Je bepaalt zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je dus zeker waar je je afval altijd weg kunt en dat je meewerkt voor een beter omgeving door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel minder als we afval recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis je scheidt, des te beter dat is ten behoeve van het milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden is. Glasafval bestaan uit flessen, potten en scherven. Zonder om scheiden pakt het door de volume en ook gewicht veel ruimte bij de bedrijfsafval in. Je kunt daarom heel uit besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is bovendien volledig om te recyclen. Ook verbruikt het veel kleiner kracht dan glaswerk om te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt er bij jouw onderneming veel glas los, zoals bij de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het aantal bakken makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor glasafval

Bestel het meest geschikte containers voor het je glasverval bij onze dienst. Jij hebt de keuze van één bak van 240 liter en ook met negenhonderd liters. Er is al een container voor glas startend bij €13 elke maand en ook dit worden gratis neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kies je op welke manier frequent ons de bak komen ledigen. ons biedt het voordeligste service.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost veel kracht om glas te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is daarentegen één prima grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oudere glas in nieuwe glas. Bij de verwerken maken wij onderscheid onder blank, bruine, groen en bont glas. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er bij één heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat is mag wel er bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen beschermd en op veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je dus best goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heb jij honderd procent garantie dat je jouw archief veilig vernietigt zijn. Na vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij jouw archief niet in de de papierbak wil gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en daarom beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel vuil in de de gedaante van geheim document? Kies voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat een gleuf waarin het document precies erin . Als de papieren al binnen de bak zijn, krijgt niemand ze nog in . Onze chauffeur komt eens in zoveel tijdstip bij voor het bak te ledigen en het documenten ter plaats vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de bak via het truck zelf is opgetild en opengemaakt. De content zal vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klep in het deksel kan je het documenten in de container werpen. Je heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies je de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier niet op transport is, loopt je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden ingezameld en verwoest.