Rolcontainer Fries Lied ✔️ 10 SIMPELE HACKS

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroompje zo klein toevallig te houden en je zal opmerken dat deze geldelijk voordelig is. Met afval zo zoveel mogelijk te sorteren, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er heel minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Fries Lied

Selecteer bij de meest uitgebreide gamma rolcontainers en bestel de beste container voor je je restafval. Binnen de rest afvalcontainer werp je al het het niet niet te recyclen afval die je niet verder verder kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, en ruiten horen niet binnen de rest container. Tevens omtrent PMD scheiden beschikken we de juiste juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende alle afvalstromen die in firma’s voortkomen. Die stromingen zouden vaak apart opgehaald worden. Dat is verbeterd voor de natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag er binnen zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal er telkens restvuil voortdurend zijn. Poog dit afvalstroompje heel klein toevallig te houden en je zult zien dat het economisch voordeelgevend is. Met afvalstoffen zo mogelijk mogelijk te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel minimaal eventueel overblijvend afval over. In de rest restafvalcontainer werp je reeds het niet onrecyclebare vuil die je niet verder kan verdelen. Documenten/karton, swill, PMD en vensterglas passen geen in de de container.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk toevallig te sorteren. Binnen de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het de streefdoel vermeld producten opnieuw te benutten waar dat kan.

Wat kost een een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom, de omvang van rolcontainer en hoevaak de container geledigd moet worden zijn. Jij ontdekt alle tarieven op de de.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je snel en snel een van de talloze soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis in 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je direct gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de bak op een publieke plek staat. Je kiest uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van groene kracht. Gemengd afval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar minstens een vijfde van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze donkere korrelachtige resten worden ingezet voor het aanvullen of creëren van straten. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen los tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate toch in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Rolcontainer Fries Lied:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische lijst vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als deze slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Waarom een container op wielen huren via ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Rolcontainer Fries Lied

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je mag selecteren voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om naar te bepalen wat omvang het beste bij je past? Pak dan snel contact op met één van onze specialisten. Door onze vele jaren kennis met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je een keer een extra lediging of regulier een formaat groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalcategorie, grondstof en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist waar je aan toe. In ons simpele bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere alternatieve bak neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Zo raak je later nooit voor nare verrassingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Rolcontainer Fries Lied

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg gevarieerd assortiment met afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de horizon ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je papier- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, echter ook op kantoren kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen te verzamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Bovendien is het scheiden uit uw vuilnis tevens beter voor het omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te maken, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Rolcontainer Fries Lied

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer op de verlangde plek geplaatst. U beslist zelfstandig het verlangde capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo weet je daarom zeker waar je je vuilnis steeds weg kan en dat je meewerkt aan een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder indien wij afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en gomballen) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander stof zit geplaatst Los karton of ander papier
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe veel afval jezelf sorteert, hoe goed dat is voor het milieu en ook jouw portemonnee. Glas blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden zijn. Glasafval bestaat uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval vanwege het volume en ook massa heel veel plaats in het afval van het bedrijf in. Jij kan daarom flink uit besparen op je kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet te recyclen. Ook kost het recyclen veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk om te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat er bij jouw onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is is één container voor glas essentieel. Bezit je variërende periodes met betrekking tot drukte? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de nummer bakken makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor je glasafval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit keuze uit een bak van 240 liter en met negenhonderd liters. Er is is reeds een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit wordt kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid afval kies jij op welke manier vaak ons de container zullen komen ledigen. ons biedt het voordeligste service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost kost heel veel kracht om het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter één prima grondslag. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Tijdens de bewerken maken we onderscheid tussen wit, bruine, groen en ook bont glas. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij één veel lagere temperatuur glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem neem contact .

Wat is mag er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook in een veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij dus best goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een beschermd proces van inzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat jouw dossiers veilig vernietigt is. Na de vernietiging worden de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat jij jouw archief niet wil in het papiercontainer wil gooien. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke informatie en dus beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel afval in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft één gleuf waar het document precies doorheen past. Als het documenten eenmaal binnen het bak zijn, krijgen niemand zij meer in handen. Onze chauffeur komt eenmaal in zoveel tijd bij om de container te legen en de papier plekke te vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij het bak door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. De inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in de deksel kan jij de papieren in de bak werpen. Je heeft de selectie van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op het vervoer is, loopt je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.