Rolcontainer Gamma ᐅ 8 VERBORGEN WEETJES

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroom zo beperkt toevallig te houden en je zult merken dat het financieel gunstig is. Door vuil zo zoveel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Gamma

Kies uit van het meest uitgebreide gamma afvalcontainers en bestel het ideale rolcontainer voor je je overblijvend afval. In de de rest container gooi je je al het het niet onrecyclebare afvalstoffen die je geen verder kan scheiden. Papier/karton, swill, en glas thuishoren niet thuis binnen het afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD scheiden bezitten we de juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromen die binnen bedrijven ontstaan. Die stromen zouden meestal afzonderlijk ingezameld worden. Het is goed voor de leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat is toegestaan er in bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je afval ook scheidt, er zal altijd restvuil voortdurend zijn. Poog dit afvalstroom zo minimaal eventueel te behouden en je gaat merken dat deze financieel gunstig is. Via afvalstoffen zo mogelijk eventueel te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er heel minimaal toevallig restafval over. In het afvalcontainer gooi je reeds het niet niet-recyclebare afval welke je niet verder kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen geen in de rest afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromen mogelijk mogelijk te sorteren. In het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het de doel beschreven producten opnieuw te aanwenden als het mag.

Wat kost een een afvalcontainer voor?

De tarieven tarieven voor de containers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de stroom van afval, de omvang van de rolcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd afvalcontainer geledigd moet geraken. Jij vindt alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je direct tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de vat op een openbare plek staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van duurzame kracht. Restafval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelachtige resten worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke substanties los gedurende de verbranden die in minstens of kleinere mate desondanks in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Rolcontainer Gamma:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een passende oplossing voor ieder soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering in 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Rolcontainer Gamma

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 treden.

Hoe hoger op de orde, hoe duurzamer de behandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want puur aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kunt opteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om in te ramen wat omvang het beste bij je aansluit? Pak dan gauw aansluiting op met één van onze deskundigen. Door onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wil je een keer een meer lediging of regulier een grootte groter? Dan is dit uiteraard ook geen enkel issue!

De kosten van de bakken wisselen per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, als we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve bak neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit aspect helder is. Hierdoor kom je later niet voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Rolcontainer Gamma

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze uit een erg uitgebreid aanbod van containers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme op de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel zeven keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat jouw document- en karton op de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuw producten. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen vrij, echter ook op kantoren kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel van ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen te verzamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het scheiden uit uw afval tevens beter voor het de milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Rolcontainer Gamma

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uur jouw container bij het verlangde locatie geplaatst. U beslist zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geleegd moet te worden. Zo weet je daarom zeker waar je je vuilnis altijd kwijt kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving door jouw afval te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder als we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laagje binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal is geplaatst Los doosjes ofwel ander document
 • Pakket inclusief van chemische materialen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis je scheidt, hoe beter dat zal zijn voor de milieu en jouw geldbeurs. Glas is één van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaan van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder te scheiden pakt het vanwege het volume en ook gewicht veel ruimte bij de afval van het bedrijf in. Jij kan dus flink besparen in je afvalkosten. Het glas is ook tevens compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk om te maken van verse materialen.

Ontstaat daar op jouw onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is is één glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het aantal containers makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor het je glasafval bij ons. Jij heeft de keuze uit keuze uit één bak van 240 liters en ook van negenhonderd liter. Er is is reeds één container voor glas vanaf €13 per maand en deze worden gratis neergezet. Op basis van de de glasafval kiest je op welke manier frequent ons de bak zullen komen ledigen. wij biedt de voordeligste service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost heel veel energie om glas te maken uit nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen een goede grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oud glas in nieuwe glas. Tijdens de bewerken maken wij onderscheid onder blank, bruine, groen en ook bont glazen. Ook zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kan er zijn op één veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Wat is mag er zijn bij het het glasverval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en ook in een veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij dus best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft jij honderd procent zekerheid dat je archief veilig vernietigd zijn. Na vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jouw archief niet in de papierbak wil werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waarin het papier exact erin . Wanneer het papieren eenmaal in het bak zijn, krijgen niemand zij nog bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal in zoveel tijdstip langs voor het bak ledigen en de papier ter plekke vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij de bak via de truck zelf wordt opgeheven en geopend. De content wordt daarna meteen vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in de deksel kan jij de papieren in het container werpen. Jij hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op transport is, loop je geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.