Rolcontainer Gooi ᐅ 3 ONTHULLENDE FEITJES

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Probeer deze afvalstroompje zo minimaal eventueel te houden en je zal zien dat dit economisch voordelig is. Door afval zo veel toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er zo zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Gooi

Kies uit van de grootste assortiment rolcontainers en koop de beste meest geschikte afvalcontainer voor je restafval. Binnen de rest restafvalcontainer werp je reeds het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder meer kan verdelen. Documenten/karton, swill, en glas thuishoren niet binnen het restafvalcontainer. Ook betreffende PMD scheiden hebben we de juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromingen welke bij ondernemingen ontstaan. Deze stromen kunnen meestal afzonderlijk ingezameld geraken. Dat is verbeterd voor het milieu milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag er binnen ondernemingsafval?

Hoezo goed je je afval eveneens verdeelt, er zal er steeds restvuil aanwezig bestaan. Tracht deze afvalstroom zo minimaal eventueel te behouden en je zal opmerken dat deze financieel voordeelgevend is. Door afval dus mogelijk mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en swill, rest er zo min mogelijk overblijvend afval over. In de afvalcontainer gooi je reeds het onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en glas horen geen in de de afvalcontainer.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het bedoeling beschreven goederen opnieuw te gebruiken als dat mag.

Wat kost een een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten van afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van het stroom van afval, de afmeting van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de container container geledigd moet zijn. Jij vindt alle kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en rap een van de vele typen rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je direct tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de bak op een algemene plaats staat. Je kiest uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van groene energie. Algemeen afval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar liefst twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelachtige slakken worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige materialen los tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate echter in het natuur komen. Daarom moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Rolcontainer Gooi:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een passende oplossing voor elk soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Rolcontainer Gooi

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want puur aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en kosten bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je kan selecteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te schatten die omvang het beste bij je aansluit? Haal dan snel verbinding op met een van onze deskundigen. Met onze langdurige ervaring met afvalmaterialen weten wij exact wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een aanvullend legen of standaard een maatje ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen issue!

De prijzen van de bakken variëren per afvalstroom, stof en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Restafval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit voortvloeit, gelijk we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een andere alternatieve container betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat dit transparant is. Hierdoor raak je achteraf nooit voor nare onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Rolcontainer Gooi

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de optie tussen een heel gevarieerd aanbod met containers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of vernieling aan de loer ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw document- en karton op de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt als grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar ook in kantoren mag je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat een groot deel uit ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten te verzamelen, zitten je containers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden uit uw vuilnis ook beter voor de milieu. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Rolcontainer Gooi

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze bezorging en nationale dekking, heb je binnen 24 uur jouw container op de gewenste locatie staan. Je beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo ken je daarom vast waar je je vuilnis steeds weg kan en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu via jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel indien wij afvalstoffen recycleren. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal is gestopt Los karton of verschillend document
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te meer afval je sorteert, des te beter dat zal zijn voor het milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen zijn. Glasafval bestaan van flesjes, potten en glasscherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval vanwege het volume en massa heel veel ruimte in de bedrijfsafval op. Jij kunt dus flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het is bovendien volledig om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel minder energie in vergelijking met glaswerk te produceren van verse materialen.

Ontstaat daar op jouw onderneming heel veel glasafval vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Bezit je variërende tijdsperioden qua drukte? wij werkt met flexibele contracten omdat jij de nummer bakken makkelijk aanpast.

De juiste container voor het glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor je glasverval op ons. Je hebt de keuze uit selectie van één bak van 240 liters en van negenhonderd liter. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 elke maand en ook dit wordt gratis neergezet. Op basis van de afval kiest jij hoe frequent wij het container komen legen. ons leveren het meest voordelige service.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost veel energie voor het glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen één prima basis. Er zitten meestal circa 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Tijdens de verwerken doen wij onderscheid tussen wit, bruine, groene en gemengd glas. Ook worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kan er zijn bij een veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat mag wel er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen veilig en op een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je dus best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jouw archief niet in het papiercontainer wilt gooien. Sommige papieren bezitten geheime informatie en kunnen daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat een gleuf waar het document precies erin . Als de papieren al in de bak zitten, krijgt niemand zij meer bij handen. Onze chauffeur komt eens in zoveel tijd langs om het container ledigen en het documenten ter plaats te vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin de bak via het truck zelf wordt opgeheven en geopend. Het inhoud zal vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klepje in de deksel kun je de papieren in de bak werpen. Je heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op het vervoer is, loop je geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.