Rolcontainer Handel Jtb ➡️ 10 OPZIENBARENDE FEITJES

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Tracht het stroom van afval heel beperkt mogelijk te behouden en je gaat merken dat deze financieel gunstig is. Via afval dus veel eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er heel minimaal eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Handel Jtb

Kies van de ruimste gamma afvalcontainers en koop de meest geschikte container voor je restvuil. Binnen de rest container gooi je je al de niet te recyclen vuil welke je niet meer kan sorteren. Papier/karton, swill, en glas horen geen binnen het afvalcontainer. Tevens betreffende PMD verdelen hebben ons het correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam aangaande elke afvalstromingen die in bedrijven vrijkomen. Deze afvalstromen kunnen dikwijls apart opgehaald geraken. Dat is verbeterd voor het milieu natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat is toegestaan er in de bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je vuil eveneens sorteert, er zal er altijd restvuil aanwezig bestaan. Tracht dit afvalstroompje dus klein mogelijk te behouden en je zal zien dat dit economisch voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel zoveel mogelijk te verdelen, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er dus zo weinig mogelijk overblijvend afval over. Binnen het afvalcontainer werp je reeds de onrecyclebare afvalstoffen welke je geen meer kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en vensterglas passen niet thuis binnen de rest afvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel vermeld producten opnieuw te gebruiken waar dat kan.

Wat kost een een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor containers zijn hangt af van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte grootte van de container alsook hoevaak de container geledigd rolcontainer geleegd dient geraken. Je ontdekt ieder tarieven op de de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij brengen hem gratis binnen 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je gelijk gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de container op een openbare plaats staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van groene kracht. Restafval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelachtige resten worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke materialen los gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate echter in het natuur terecht komen. Daarom moeten we blijven proberen naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Rolcontainer Handel Jtb:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Rolcontainer Handel Jtb

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de ladder, hoe duurzamer de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kan opteren voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om in te schatten wat grootte het beste bij je aansluit? Neem dan even verbinding op met een van onze experts. Door onze jarenlange kennis met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een meer legen of regulier een grootte groter? Dan is dat natuurlijk ook geen kwestie!

De kosten van de containers verschillen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, als we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde alternatieve bak betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat dit transparant is. Zo raak je naderhand geen voor nare verrassingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Rolcontainer Handel Jtb

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart verzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel divers aanbod van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de containers buitenshuis staan, of vernieling aan de horizon ligt. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat jouw papier- en karton in de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens in kantoren mag je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot deel van ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien is het scheiden uit je vuilnis ook goed voor het het omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Rolcontainer Handel Jtb

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende afvalcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heeft je binnen 24 uur jouw container bij het gewenste locatie staan. U beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geledigd dient te worden. Op deze manier ken je dus zeker dat je je afval altijd weg kan en waar je bijdraagt aan een beter omgeving door je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook gomballen) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat het is voor het milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden is. Glasafval bestaat uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval vanwege het volume en ook massa veel plaats in het bedrijfsafval op. Je kan daarom flink besparen op je afvalkosten. Het is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te maken van verse materialen.

Komt er bij jouw onderneming heel veel glas vrij, zoals bij de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor je het aantal containers makkelijk aanpast.

De geschikte container voor glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor het jouw glasafval bij onze dienst. Je hebt de keuze van een bak van 240 liters en ook met 900 liters. Er al een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kies je op welke manier frequent ons de container komen ledigen. wij biedt de meest voordelige service.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost heel veel energie om het glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasafval is echter een goede basis. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuw glas. Tijdens de bewerken doen we onderscheid tussen blank, bruine, groen en ook bont glas. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er zijn op een heel veel lagere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat is mag wel er bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallend kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen veilig en ook in een veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan je dus best goed organiseren. De gesloten rolcontainer van onze dienst helpen bij een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van archief. Discreet en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft je 100% zekerheid dat je jouw archief veilig vernietigd zijn. Na vernietiging worden de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jouw archief niet in het papierbak wil gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel afval in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waarin het document exact doorheen . Wanneer de documenten al binnen de container zijn, krijgen ze nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eens zoveel tijdstip bij voor het bak te legen en het papier plekke te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het bak via het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. Het content wordt daarna direct vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door het klep in het deksel kan je het documenten in de container werpen. Jij heeft de selectie van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier geen op het vervoer gaat, loop jij geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.