Rolcontainer Huren Utrecht ✔️ 9 ONVOORSTELBARE TRUCS

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Tracht het stroom van afval dus beperkt eventueel te houden en je gaat zien dat dit financieel gunstig is. Via afvalstoffen dus zoveel toevallig te sorteren, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er dus min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Huren Utrecht

Selecteer van het grootste gamma afvalcontainers en bestel de de beste afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de de afvalcontainer gooi je al het niet te recyclen afval welke je niet verder meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en glas passen niet in de de restafvalcontainer. Eveneens voor PMD sorteren beschikken we de correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande alle afvalstromingen die binnen firma’s vrijkomen. Die stromen kunnen dikwijls gescheiden ingezameld zijn. Het is goed aangaande het milieu leefomgeving en het geldbeugel.

Wat mag er binnen zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen tevens scheidt, er gaat steeds restafval voortdurend bestaan. Poog het afvalstroom dus klein eventueel te bewaren en je zult zien dat het financieel voordelig is. Door vuil heel zoveel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo min eventueel overblijvend afval over. In de de rest restafvalcontainer gooi je al het niet te recyclen vuil welke je niet verder meer kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren geen in de de restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. Binnen het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat de streefdoel vermeld goederen opnieuw te gebruiken indien dat mag.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor de containers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom afvalstroom, de grootte omvang van de container en hoevaak hoe vaak de container rolcontainer geleegd moet zijn. Jij ontdekt elke kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en snel een van de talloze varianten rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je gelijk tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de container op een algemene plaats staat. Je kiest uit diverse groottes. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van duurzame energie. Gemengd afval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar liefst twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelige assen worden toegepast voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende schadelijke materialen vrij in de verbrandingsproces die in meer of geringere mate toch in het milieu komen. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Rolcontainer Huren Utrecht:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Rolcontainer Huren Utrecht

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en kosten zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je mag kiezen voor een voordelige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te ramen welke maat het beste bij je past? Pak dan even aansluiting op met één van onze experts. Met onze vele jaren kennis met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wens je een keer een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen issue!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven helder wat je voor een algemeen afval container of een andere verschillende bak neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie transparant is. Zo ben je achteraf niet voor nare onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Rolcontainer Huren Utrecht

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze uit een erg uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling op de loer ligt. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw document- en karton in de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, maar ook op kantoren kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een groot deel van bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien is het scheiden van uw afval tevens goed voor het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste container voor PMD en Rolcontainer Huren Utrecht

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heb je binnen 24 uur je container bij de gewenste plek staan. Je beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het container geledigd dient te worden. Zo ken je dus vast dat je jouw afval steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde milieu door je afval te scheiden. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want wij belasten het milieu veel als wij afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook gomballen) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten met of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit gestopt Los doosjes ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis je sorteert, hoe beter dat het zal zijn voor het milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden is. Glasverval bestaat van flesjes, potten en scherven. Zonder om splitsen pakt het vanwege het ruimte en massa veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Jij kan daarom flink uit besparen op je afvalkosten. Het glas is bovendien volledig te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen om te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar op jouw onderneming heel veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? ons functioneert samen met flexibele contracten waardoor je het aantal bakken makkelijk verandert.

De juiste bak voor het glasafval

Koop het meest geschikte containers voor je glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze uit keuze uit één bak met tweehonderdveertig liter en ook van 900 liter. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 per maand en dit wordt kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid afval kiest jij op welke manier vaak wij het bak zullen komen ledigen. ons biedt de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost heel veel energie om glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een goede basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Tijdens het verwerken doen we onderscheid tussen blank, bruine, groen en gemengd glas. Ook worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op een veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of contact .

Wat mag wel er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en in een veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je dus beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en vernieling van archief. Discreet en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb jij honderd procent garantie dat je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling zullen het restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij jouw archief niet wil in de papierbak wilt gooien. Enkele papieren bevatten geheime informatie en kunnen daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent veel afval in de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waarin het document exact erin . Als het documenten al in het bak zitten, krijgt ze meer bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal in de zoveel tijd bij om de bak te legen en het papier ter plekke te vernielen in onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin het bak via het truck zelf is opgetild en geopend. Het inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in de deksel kun je de documenten in de bak werpen. Je heeft de selectie van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op het vervoer gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier worden ingezameld en verwoest.