Rolcontainer Klem ✔️ 13 ONGEBRUIKELIJKE TRUCS

Vlug en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Tracht deze stroom van afval heel minimaal mogelijk te bewaren en je zult merken dat deze financieel voordeelgevend is. Met vuil dus mogelijk eventueel te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er dus min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Klem

Kies bij het ruimste gamma rolcontainers en bestel de meest geschikte afvalcontainer voor je overblijvend afval. In het restafvalcontainer gooi je al de niet te recyclen afvalstoffen dat je niet verder meer kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en ruiten passen geen in de rest restafvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden beschikken we de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende elke afvalstromingen dat bij firma’s voortkomen. Dit stromen kunnen dikwijls gescheiden ingezameld zijn. Het is verbeterd voor het natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat mag wel er in de zakelijk afval?

Hoezo goed je je vuil ook scheidt, er gaat steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog deze afvalstroompje zo minimaal mogelijk te houden en je zult merken dat dit economisch voordeelgevend is. Door afval zo veel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er dus zo weinig mogelijk restvuil over. In het container werp je reeds het niet niet te recyclen afvalstoffen dat je geen meer kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas passen niet thuis in de het afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de doel omschreven artikelen opnieuw te aanwenden indien het kan.

Wat kost een container een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroompje, de grootte omvang van de afvalcontainer en hoe vaak de container geledigd container geledigd moet geraken. Je vindt alle kosten op de de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en rap een van de talloze soorten rolcontainers. Wij brengen hem gratis binnen 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je direct in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de bak op een algemene locatie staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van duurzame stroom. Gemengd afval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar zowaar 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties vrij gedurende de verbranden die in minstens of kleinere mate echter in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Rolcontainer Klem:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer dit slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Rolcontainer Klem

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zes stappen.

Hoger op de ladder, des te ecologischer de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kan kiezen voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te bepalen wat grootte het perfect bij je past? Pak dan snel contact op met één van onze deskundigen. Door onze langdurige kennis met afvalstromen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een aanvullend leegmaken of standaard een formaat grotere? Dan is dit uiteraard ook geen enkel kwestie!

De kosten van de bakken wisselen per afvalsoort, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig ervaar je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer aftikt. Wij achten het cruciaal dat dit helder is. Zo ben je naderhand geen voor nare verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Rolcontainer Klem

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel gevarieerd aanbod met containers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een brede selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is gepast als de containers buiten staan, of vernieling aan de horizon ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw document- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof tot nieuw producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoren kunt je je organisch afval apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat een groot gedeelte uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten in zamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Daarnaast is het scheiden van je afval tevens beter voor het het milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD is immers een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Rolcontainer Klem

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op de gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geleegd dient te worden. Zo weet je dus zeker dat je je vuilnis altijd weg kan en dat je meewerkt aan een verbeterde omgeving door je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want we belasten het omgeving veel minder als wij afvalstoffen recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag binnenin (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton of ander papier
 • Verpakking met van chemische stoffen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis je scheidt, des te beter dat het zal zijn voor het milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden is. Glasscherven bestaan van flesjes, potjes en glasscherven. Zonder om splitsen neemt het vanwege de ruimte en gewicht heel veel ruimte bij het afval van het bedrijf in. Jij kan daarom flink uit besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is tevens volledig te hergebruiken. Ook kost het veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt er bij je bedrijf heel veel glasafval los, zoals bij de horecabedrijven, dan is is één container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de nummer bakken eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor het glas restafval

Koop de beste containers voor jouw glasverval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze uit een bak met 240 liters en met 900 liter. Er is reeds een container voor glas vanaf €13 per maand en ook dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de de afval kies jij op welke manier frequent ons de container komen legen. ons biedt de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost kost heel veel energie om glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen een prima basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glazen in nieuw glazen. Tijdens de bewerken doen we verschil tussen blank, bruine, groen en bont glas. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via glas te hergebruiken, kunnen er bij een heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat mag wel er bij het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en ook op een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter goed regelen. De gesloten rolcontainers van ons ons helpen bij een beschermd proces van inzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat je je archief beschermd vernietigt is. Na vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat jij je dossiers niet wil in het papierbak wil gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één spleet waar het papier exact doorheen past. Wanneer de papieren eenmaal binnen de container zitten, krijgt niemand zij meer bij handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal zoveel tijd langs om de container te legen en de documenten plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin het container door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij je vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Door de klep in het deksel kun jij het papieren in het container werpen. Je heeft de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief geen op vervoer gaat, loop je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.