Rolcontainer Kruizinga 🔴 7 VERBIJSTERENDE FEITEN

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroom heel klein mogelijk te bewaren en je zal merken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Door afval heel veel eventueel te sorteren, zoals papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Kruizinga

Selecteer bij het grootste grootste assortiment rolcontainers en bestel de de meest geschikte container geschikt voor je restvuil. In het container gooi je je al het de onrecyclebare vuil die je geen extra kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren niet in de rest restafvalcontainer. Eveneens voor PMD sorteren beschikken wij de correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam aangaande elke afvalstromen die binnen ondernemingen voortkomen. Dit afvalstromen mogen dikwijls gescheiden ingezameld worden. Dit is goed betreffende het milieu natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat is toegestaan er in de ondernemingsafval?

Hoezo goed je je afval ook sorteert, er zal er telkens restafval voortdurend zijn. Poog deze afvalstroom zo beperkt eventueel te behouden en je zult merken dat het geldelijk voordeelgevend is. Via vuil heel mogelijk toevallig te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er dus minimaal eventueel restafval over. Binnen de container gooi je reeds het onrecyclebare afval dat je geen extra kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen niet in de restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te scheiden. In de het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de bedoeling beschreven producten opnieuw te aanwenden als dat het mag.

Wat kost een een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor de rolcontainers zijn hangt af van de afvalstroom de stroom van afval, de afmeting van rolcontainer alsook hoe vaak de container geledigd rolcontainer geledigd moet geraken. U vindt je ieder kosten op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je documenten, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je direct in het orderproces. Nuttig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandveilig, handig als de vat op een publieke locatie staat. Je gaat uit meerdere groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van groene energie. Algemeen afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst 20% van de groene energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelige assen worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige substanties uit in de verbranding die in bepaalde of kleinere mate toch in het natuur terecht komen. Dus moeten we blijven zoeken naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Rolcontainer Kruizinga:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container wanneer deze maar halfvol is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Rolcontainer Kruizinga

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit zes treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kan kiezen voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te schatten wat grootte het beste bij je past? Pak dan gauw aansluiting op met één van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige kennis met afvalsoorten weten wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend leegmaken of regulier een formaat groter? Dan is deze uiteraard ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalsoort, grondstof en capaciteit. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste kosten. Gemengd afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelmethode staat overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer aftikt. Wij achten het belangrijk dat dit duidelijk is. Op deze manier raak je later niet voor nare verrassingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Rolcontainer Kruizinga

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg gevarieerd aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buiten staan, of wanneer vandalisme op de loer ligt. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je document- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoren kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen te zamelen, geraken je containers minder snel snel vol. Bovendien is het scheiden van je vuilnis ook goed voor het omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, je PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Rolcontainer Kruizinga

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis levering en nationale bereik, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer bij het gewenste plek geplaatst. Je beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent het container geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker waar je jouw afval altijd kwijt kan en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving door jouw afval te scheiden. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is gestopt Los doosjes of verschillend papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te meer afval jezelf sorteert, des te beter dat zal zijn ten behoeve van het milieu en je portemonnee. Glaswerk is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen zijn. Glasverval bestaan van flesjes, potten en ook scherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval door het volume en gewicht veel plaats bij de afval van het bedrijf op. Je kunt dus flink uit besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder energie in vergelijking met glaswerk te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat er op je onderneming heel veel glas los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende periodes qua bezigheden? wij werkt met flexibele contracten waardoor jij de nummer containers eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor glasafval

Bestel het beste bakken voor het jouw glasafval op onze dienst. Jij hebt de selectie van één bak van tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liters. Er is is al één container voor glas startend bij €13 elke maand en deze wordt gratis geplaatst. Op basis van de de afval kiest je hoe frequent wij het container komen legen. ons biedt de voordeligste service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost veel kracht voor het het glas om te maken van verse materialen. Glasafval is echter daarentegen een prima grondslag. Er zitten meestal circa 50% oud glazen in nieuwe glas. Bij de verwerken doen wij onderscheid onder blank, bruine, groene en ook gemengd glazen. Ook zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kunnen er bij één heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem contact .

Wat mag wel er bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval dat gediend heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallend kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. n Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en in veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je dus best goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernieling van archief. Discreet en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigd is. Na de vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij je dossiers niet wil in de de papierbak wil gooien. Sommige documenten bezitten geheime informatie en kunnen daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel vuil in de het vorm van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waarin het papier exact erin . Wanneer de papieren al binnen de bak zitten, krijgen ze meer in handen. Onze bestuurder komt eens tijd langs voor de container legen en de documenten ter plekke te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij de bak door het truck zelf is opgeheven en geopend. Het content wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Via het klep in het deksel kun je de papieren in het bak werpen. Je heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op het transport is, loop je geen gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.