Rolcontainer Kunststof 🔴 11 OPMERKELIJKE WEETJES

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroompje zo beperkt toevallig te houden en je gaat merken dat het economisch voordelig is. Via vuil zo zoveel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en swill, rest er dus zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Kunststof

Selecteer van het ruimste aanbod containers en koop de beste beste container voor je restafval. In de container werp je al het niet-recyclebare vuil welke je niet meer kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en glas passen niet thuis binnen de restafvalcontainer. Ook betreffende PMD scheiden bezitten we de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromingen welke bij bedrijven vrijkomen. Dit stromingen kunnen dikwijls apart ingezameld worden. Dat is beter betreffende het natuur en de geldbeugel.

Wat is toegestaan er in bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je vuil eveneens scheidt, er zal er telkens restafval voortdurend zijn. Tracht het afvalstroom zo minimaal toevallig te behouden en je zal opmerken dat dit financieel gunstig is. Met vuil zo zoveel eventueel te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er zo minimaal eventueel overblijvend afval over. In de rest restafvalcontainer gooi je al het het niet niet-recyclebare vuil welke je niet meer kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en ruiten horen niet thuis in de het container.

Is het verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel streefdoel omschreven goederen nogmaals te aanwenden als het lukt.

Wat kost een container een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van het afvalstroompje, de grootte afmeting van de afvalcontainer alsook hoe vaak de de container geleegd moet worden geraken. U vindt elke tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de vele typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je gelijk in het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de container op een algemene plaats staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van hernieuwbare stroom. Algemeen afval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze zwarte korrelige assen worden toegepast voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke substanties uit in de verbranding die in bepaalde of mindere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Rolcontainer Kunststof:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Rolcontainer Kunststof

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal stappen.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en kosten ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kan opteren voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om naar te ramen welke omvang het beste bij je aansluit? Neem dan even aansluiting op met een van onze specialisten. Door onze langdurige ervaring met afvalmaterialen kennen wij juist wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een extra legen of standaard een grootte grotere? Dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalsoort, grondstof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere bak betaalt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect transparant is. Zo kom je achteraf nooit voor nare onthullingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Rolcontainer Kunststof

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer gevarieerd assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, maar ook op kantoren mag je jouw biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaande één groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen te verzamelen, geraken je containers minder snel gevuld. Bovendien is het apart houden uit je vuilnis ook goed voor de omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD is immers een grondstof!

De juiste container voor PMD en Rolcontainer Kunststof

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uur jouw container op de verlangde plek geplaatst. U beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geleegd moet te worden. Zo weet je dus zeker waar je jouw vuilnis steeds weg kan en dat je meewerkt voor een beter omgeving door jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving veel indien wij afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Verpakking inclusief van chemische materialen
 • Glasverval

Des te veel afval jezelf sorteert, des te goed dat is voor de milieu en ook jouw portemonnee. Glas is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden zijn. Glasverval bestaan uit flesjes, potten en ook scherven. Zonder om splitsen pakt het door de volume en massa heel veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Jij kan daarom heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het is tevens volledig te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat er op je bedrijf heel veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Bezit jij variërende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt samen met flexibele contracten waardoor jij de aantal containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor glasafval

Koop de beste containers voor je glasafval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit keuze uit een bak met 240 liters en ook met negenhonderd liter. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest je hoe frequent wij het container zullen komen ledigen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het glas om te produceren uit verse materialen. Glasverval is echter één goede grondslag. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glas binnen nieuwe glas. Bij het verwerken doen wij onderscheid tussen blank, bruin, groen en ook bont glazen. Daarnaast worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er zijn bij één heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat mag er bij het het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en in een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging kan je dus beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat je archief veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging worden de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je jouw dossiers niet wil in de de papierbak wil werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent veel vuil in de de vorm van geheim papier? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waar het document exact erin . Wanneer het documenten al in de bak zitten, krijgt niemand zij meer bij handen. Onze bestuurder komt eens tijdstip langs om de container legen en de documenten plaats vernietigen in onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten systeem waarin het bak via de truck zelf wordt opgeheven en geopend. De content zal daarna direct vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je geheime documenten veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door de klep in de deksel kun je de papieren in de bak gooien. Je heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je dossier geen op het vervoer gaat, loop jij geen gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.