Rolcontainer Lift ➡️ 6 VERRASSENDE FEITJES

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Poog deze afvalstroom zo klein mogelijk te houden en je zal merken dat het financieel voordelig is. Door afvalstoffen zo zoveel toevallig te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er zo minimaal eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Lift

Kies bij de meest uitgebreide gamma containers en bestel de de meest geschikte container voor je restafval. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je al het onrecyclebare afval welke je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, swill, en glas horen niet thuis in de de restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD scheiden bezitten wij de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromen die bij bedrijven ontstaan. Dit stromen mogen dikwijls gescheiden verzameld geraken. Dit is verbeterd voor het leefomgeving en de portemonnee.

Wat mag wel er in de bedrijfsafval?

Hoe goed je je afval ook sorteert, er gaat telkens restafval blijven zijn. Probeer het afvalstroompje dus beperkt toevallig te behouden en je zult opmerken dat het geldelijk voordelig is. Met afval dus mogelijk mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er zo minimaal toevallig restafval over. In de restafvalcontainer werp je al het niet-recyclebare vuil die je geen meer kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren niet thuis in de de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromingen mogelijk mogelijk te sorteren. In de het landelijk Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel vermeld goederen nogmaals te aanwenden waar dat kan.

Wat kost een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van rolcontainers zijn hangt af van de het stroom van afval, de grootte van afvalcontainer en hoe vaak de de rolcontainer geleegd moet worden. U vindt je ieder kosten op de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, glas, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de container op een openbare locatie staat. Je kiest uit diverse groottes. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn ruime hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de productie van groene stroom. Gemengd afval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelvormige resten worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke stoffen los in de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate echter in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Rolcontainer Lift:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor elk soort afval en voor elk onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Rolcontainer Lift

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en restafval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te ramen wat maat het beste bij je past? Pak dan even verbinding op met een van onze specialisten. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij precies wat je vereist hebt. En wens je een keer een meer leegmaken of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen probleem!

De prijzen van de containers verschillen per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een alternatieve container betaalt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie helder is. Hierdoor ben je later niet voor nare onthullingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Rolcontainer Lift

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer uitgebreid assortiment met containers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme aan de loer staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat je document- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoor mag je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten te te verzamelen, zitten je containers minder snel vlug gevuld. Bovendien is het apart houden van je afval tevens goed voor het de omgeving. PMD mag namelijk gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse artikelen te produceren, je PMD wordt immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Rolcontainer Lift

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer bij het verlangde plek staan. Je bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geledigd dient te worden. Zo ken je daarom zeker dat je je vuilnis altijd weg kunt en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want we belasten het milieu minder minder als we afvalstoffen recycleren. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Stijf) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische teken (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en je geldbeurs. Glas is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen is. Glasverval bestaat uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder te splitsen pakt het door de ruimte en massa veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Jij kunt daarom flink besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is tevens compleet te hergebruiken. Ook kost het recyclen veel minder energie in vergelijking met glazen te maken uit nieuwe grondstoffen.

Komt er op jouw onderneming heel veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan één glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert samen met flexibele contracten waardoor je het aantal bakken eenvoudig verandert.

De geschikte container voor glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor het jouw glasverval op ons. Jij heeft de selectie uit één container met tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liters. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 per maand en ook dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies jij hoe vaak wij de bak komen legen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het heel veel energie voor het het glas te produceren uit verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen één prima grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glas in nieuw glazen. Bij het verwerken maken wij onderscheid onder blank, bruine, groen en ook bont glas. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op een veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag er bij het de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen beschermd en op veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou je daarom beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons ons helpen bij een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van jouw archief. Discreet en veilig. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na de vernietiging worden de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij jouw archief niet in de papierbak wil gooien. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen kunnen daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je frequent veel vuil in het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waarin het papier exact doorheen past. Als de documenten eenmaal binnen de container zitten, krijgen niemand ze nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eens in de tijdstip bij voor de container ledigen en de papier ter plaats te vernietigen in onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten systeem waarbij de container door het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De content zal vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via het klepje in het deksel kan jij het documenten in het container gooien. Je hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je dossier geen op het vervoer gaat, loop jij geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.