Rolcontainer Logistiek ☑️ 4 ONGEBRUIKELIJKE FEITJES

Vlug en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Poog het afvalstroompje dus beperkt eventueel te behouden en je gaat opmerken dat dit financieel voordelig is. Met afval heel zoveel mogelijk te scheiden, zoals karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Logistiek

Kies bij de grootste aanbod afvalcontainers en bestel de het beste afvalcontainer voor je je overblijvend afval. In de het restafvalcontainer gooi je al het niet te recyclen vuil welke je geen verder kan sorteren. Karton/karton, swill, en vensterglas horen niet thuis in de de container. Ook omtrent PMD verdelen beschikken ons het correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromen dat bij bedrijven ontstaan. Dit stromingen zouden meestal gescheiden verzameld zijn. Dat is beter betreffende het milieu leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat kan er in de ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend voorkomen. Tracht het stroom van afval dus minimaal mogelijk te bewaren en je zal merken dat dit economisch voordeelgevend is. Met afval dus veel mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, glas, en swill, blijft er dus min eventueel restafval over. In de de restafvalcontainer gooi je je al het het onrecyclebare vuil welke je niet verder meer kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en glas thuishoren niet in de de rest afvalcontainer.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. Binnen het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel doel omschreven goederen opnieuw te gebruiken waar het mag.

Wat kost een container een container voor?

De prijzen voor de containers afhankelijk afhangend van het afvalstroom, de grootte grootte van afvalcontainer en hoe vaak de container geledigd afvalcontainer geledigd moet worden. Je vindt elke kosten op de.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons koop je gemakkelijk en vlug een van de vele typen afvalcontainers. Wij leveren hem gratis binnen 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je direct tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de vat op een algemene locatie staat. Je gaat uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van hernieuwbare energie. Algemeen afval lijkt dan eventueel waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze zwarte korrelachtige slakken worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook allerlei schadelijke substanties vrij tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate desondanks in het milieu belanden. Dus moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Rolcontainer Logistiek:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te ruime container.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als deze maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Rolcontainer Logistiek

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de orde, des te duurzamer de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De volume voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar ertussen. Je kunt kiezen voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om bij te bepalen welke maat het goed bij je past? Neem dan even aansluiting op met één van onze experts. Dankzij onze jarenlange kennis met afvalstromen begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een extra leegmaken of standaard een grootte grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen kwestie!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, stof en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een andere verschillende container neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit duidelijk is. Hierdoor kom je achteraf nooit voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Rolcontainer Logistiek

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel gevarieerd aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme op de loer staat. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan wel zeven keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat je papier- en karton in de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschalen, frites, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoor mag je je organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot deel van ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast is het apart houden uit je vuilnis ook goed voor de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse producten te produceren, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Rolcontainer Logistiek

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op de gewenste plek geplaatst. Je beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo weet je dus vast waar je je vuilnis steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde milieu via jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want wij belasten het milieu minder minder indien wij afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal is geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Verpakking met van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te meer afval je sorteert, des te beter dat is voor het milieu en jouw geldbeurs. Glas blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen zijn. Glasafval bestaat uit flessen, potjes en ook scherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval vanwege de ruimte en ook massa heel veel ruimte in de afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het is ook tevens compleet te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glazen om te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op je bedrijf veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is is één glascontainer essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert samen met flexibele contracten omdat jij het aantal containers eenvoudig aanpast.

De geschikte bak voor glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor het je glasverval bij ons. Jij hebt de keuze uit selectie uit één container van 240 liter en van negenhonderd liter. Er reeds een glascontainer vanaf €13 per maand en ook deze worden gratis neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kiest je op welke manier vaak wij de container zullen komen legen. wij leveren de meest voordelige service.

Zo worden het glas bewerkt

Het heel veel kracht voor het glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is echter een prima grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Tijdens het verwerken maken we onderscheid tussen blank, bruin, groen en bont glazen. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kan er bij een heel veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of contact .

Wat mag er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en ook op een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij dus beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft je 100% garantie dat je dossiers beschermd vernietigd is. Na vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij je archief niet wil in de het papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van geheim papier? Kies voor het archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waar het document precies doorheen past. Als de documenten al binnen de bak zitten, krijgen niemand ze meer in . Onze bestuurder komt eens de tijdstip langs voor de container te ledigen en het papier ter plaats te vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het container via het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in de deksel kun je het papieren in het container gooien. Jij heeft de keuze uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op vervoer is, loop je niet risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.