Rolcontainer Nestbaar 🔥 4 ONGEBRUIKELIJKE HACKS

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Tracht het stroom van afval heel minimaal toevallig te behouden en je zult opmerken dat deze financieel voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel veel toevallig te sorteren, zoals papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er heel min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Nestbaar

Selecteer van het meest uitgebreide gamma rolcontainers en bestel de beste afvalcontainer voor je je restafval. Binnen de restafvalcontainer gooi je al het niet onrecyclebare afval die je niet meer kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en glas horen geen in de rest restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD verdelen beschikken we de juiste geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende alle afvalstromen dat binnen firma’s ontstaan. Die afvalstromen zouden meestal afzonderlijk ingezameld geraken. Dit is beter aangaande de leefomgeving en de portemonnee.

Wat mag er in de zakelijk afval?

Op welke manier goed je je afval tevens sorteert, er zal er steeds restafval blijven bestaan. Probeer het afvalstroom heel klein eventueel te houden en je gaat zien dat het financieel voordeelgevend is. Met afval dus zoveel mogelijk te scheiden, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er dus minimaal toevallig overblijvend afval over. Binnen de container gooi je je reeds de onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder extra kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen geen in de container.

Is het scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromingen zoveel toevallig te verdelen. Binnen de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het bedoeling beschreven goederen nogmaals te benutten als het mag.

Wat kost een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De prijzen voor de rolcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroompje, de grootte van omvang van de container en hoevaak hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer geleegd moet worden. Jij vindt je alle tarieven op de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je snel en vlug een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij leveren hem gratis in 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je meteen gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de vat op een publieke locatie staat. Je kiest uit diverse groottes. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van groene stroom. Restafval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar minstens 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metalen er verwijderd die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige assen worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige substanties los tijdens de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate echter in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Rolcontainer Nestbaar:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze maar halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Rolcontainer Nestbaar

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want zuiver aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kan kiezen voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te ramen die maat het goed bij je past? Pak dan even aansluiting op met één van onze experts. Met onze jarenlange ervaring met afvalstromen kennen wij precies wat je nodig hebt. En verlang je één keer een aanvullend legen of standaard een grootte groter? Dan is dit uiteraard ook geen enkel issue!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere bak betaalt. Wij achten het cruciaal dat dit transparant is. Hierdoor kom je achteraf geen voor nare verrassingen te staan.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Rolcontainer Nestbaar

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel uitgebreid assortiment met containers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de horizon ligt. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat jouw papier- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens op kantoor mag je je biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaande één groot deel van bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten in zamelen, zitten je containers minder snel vol. Daarnaast ligt het apart houden van uw vuilnis tevens goed voor het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD is immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Rolcontainer Nestbaar

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heeft je in 24 uur je container bij het verlangde plek geplaatst. U beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de container geledigd moet te zijn. Zo weet je daarom vast dat je je afval steeds weg kunt en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal zit gestopt Los karton of verschillend papier
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer afval je scheidt, hoe beter dat het is ten behoeve van het milieubescherming en ook je geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen zijn. Glasverval bestaan van flesjes, potten en ook scherven. Zonder te splitsen neemt het glasafval vanwege de ruimte en ook gewicht veel ruimte in de afval van het bedrijf op. Jij kunt dus heel besparen op je kosten voor afval. Het glas is bovendien volledig te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie dan glazen te maken van verse grondstoffen.

Komt er op jouw bedrijf veel glasafval los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is één glascontainer essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij het nummer bakken makkelijk verandert.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor jouw glasverval op ons. Je hebt de keuze uit selectie van één container met tweehonderdveertig liters en ook van 900 liters. Er is al één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de glasafval kiest jij op welke manier frequent wij de bak zullen komen legen. wij biedt de voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost veel kracht om het glas te produceren van verse materialen. Glasverval is daarentegen één prima basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oud glas binnen nieuwe glas. Tijdens de verwerken doen wij onderscheid onder blank, bruine, groene en ook bont glas. Ook zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er bij een heel veel lagere warmte glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem contact .

Wat mag er bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval die gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je archief moet veilig en ook in veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan jij dus beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van archief. Discreet en veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heb je 100% garantie dat je dossiers beschermd vernietigt is. Na vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij je archief niet in de het papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen daarom best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van geheim papier? Kies voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waarin het document precies doorheen . Wanneer het papieren eenmaal binnen het container zitten, krijgen ze nog bij . Onze bestuurder komt eenmaal zoveel tijd langs voor de bak te ledigen en de documenten plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij de container door de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De content zal daarna direct vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door het klep in het deksel kan je het documenten in het container werpen. Jij heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op vervoer gaat, loopt je niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.