Rolcontainer Nijmegen 🔴 13 SIMPELE GEHEIMEN

Gauw en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Probeer deze afvalstroompje heel beperkt mogelijk te bewaren en je zal zien dat dit geldelijk gunstig is. Met vuil zo veel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er zo min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Nijmegen

Kies uit de meest uitgebreide gamma rolcontainers en koop het ideale afvalcontainer geschikt voor je restvuil. In het container werp je al het het onrecyclebare afval dat je geen verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas passen geen in het restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD sorteren hebben wij de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam betreffende ieder afvalstromen die binnen bedrijven vrijkomen. Dit stromen zouden dikwijls gescheiden ingezameld zijn. Dat is goed betreffende het milieu milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat kan er in de ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je vuil tevens sorteert, er zal er telkens overblijvend afval voortdurend voorkomen. Tracht dit stroom van afval heel minimaal eventueel te bewaren en je gaat zien dat dit economisch voordelig is. Met afvalstoffen zo zoveel eventueel te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over. In de de rest container gooi je al de onrecyclebare afval welke je niet verder extra kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen niet in de de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te verdelen. Binnen de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel doel beschreven producten weer te benutten indien dat mag.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer voor?

De tarieven voor kosten voor rolcontainers zijn afhangend van de de afvalstroom afvalstroom, de grootte van grootte van rolcontainer en hoe vaak de container geledigd afvalcontainer geledigd moet geraken. Je vindt je elke kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je snel en vlug een van de vele soorten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je gelijk tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandbestendig, handig als de container op een openbare plek staat. Je kiest uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van groene stroom. Gemengd afval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelvormige resten worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties uit tijdens de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate echter in het natuur belanden. Dus moeten we volhouden met streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Rolcontainer Nijmegen:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Rolcontainer Nijmegen

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal niveaus.

Hoger op de orde, des te ecologischer de behandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de oorsprong. Want ongemengd aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De volume voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je mag kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te ramen welke maat het perfect bij je past? Neem dan gauw verbinding op met één van onze deskundigen. Door onze langdurige deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een meer legen of standaard een grootte ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de bakken variëren per afvalsoort, grondstof en capaciteit. Je least bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode staat helder wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde andere rolcontainer betaalt. Wij achten het essentieel dat deze informatie transparant is. Op deze manier raak je achteraf niet voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Rolcontainer Nijmegen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze uit een erg gevarieerd assortiment met containers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de containers buiten staan, of vernieling aan de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat je document- en karton in de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook op kantoor kunt je je biologisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Bovendien ligt het scheiden uit uw afval ook goed voor het het omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, je PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Rolcontainer Nijmegen

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis levering en nationale bereik, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer bij het gewenste locatie staan. U beslist zelf het verlangde capaciteit en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd dient te worden. Zo ken je dus vast waar je jouw vuilnis steeds weg kan en waar je meewerkt voor een beter milieu door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want we belasten het omgeving veel minder indien wij afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te veel afval je sorteert, des te beter dat het zal zijn voor de milieu en jouw portemonnee. Glas blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen zijn. Glasafval bestaan van flesjes, potten en scherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval vanwege het volume en ook gewicht veel plaats bij de afval van het bedrijf in. Jij kunt dus flink besparen op je kosten voor afval. Het is tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen veel minder energie in vergelijking met glazen te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming heel veel glasafval los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je het nummer bakken eenvoudig aanpast.

De juiste container voor glasafval

Koop de beste containers voor je glasafval op onze dienst. Jij hebt de selectie van een bak van 240 liter en met 900 liters. Er al één container voor glas startend bij €13 per maand en ook deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de de afval kies jij hoe frequent ons het bak zullen komen ledigen. wij biedt de voordeligste service.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost kost heel veel energie voor het het glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is echter echter één prima basis. Daar zitten meestal circa 50% oud glazen in nieuwe glazen. Bij de verwerken maken we verschil onder blank, bruine, groene en ook gemengd glazen. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er bij een veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem contact .

Wat is mag wel er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en in een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij dus beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en vernieling van jouw jouw archief. Discreet en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij 100% zekerheid dat je dossiers veilig vernietigd is. Na de vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je jouw archief niet in het papiercontainer wil gooien. Sommige papieren bevatten geheime informatie en kunnen kunnen daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel vuil in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waar het document exact erin past. Wanneer de documenten al in het bak zitten, krijgen niemand zij meer bij handen. Onze bestuurder arriveert eens in zoveel tijdstip langs voor het bak ledigen en het papier plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin het bak via de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door de klep in de deksel kun jij de papieren in de bak gooien. Jij heeft de keuze van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op transport gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en vernietigd.