Rolcontainer No Background ➡️ 14 ONGEBRUIKELIJKE GEHEIMEN

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Tracht deze afvalstroompje heel minimaal toevallig te bewaren en je zult zien dat het financieel voordeelgevend is. Met afvalstoffen dus zoveel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo zo weinig toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer No Background

Selecteer uit de grootste aanbod rolcontainers en bestel het ideale container voor je overblijvend afval. Binnen het container gooi je je al het niet onrecyclebare vuil die je niet verder kan verdelen. Karton/karton, swill, en ruiten passen niet thuis in het restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD sorteren hebben wij het correcte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande alle afvalstromen welke bij firma’s voortkomen. Deze stromingen mogen dikwijls afzonderlijk verzameld zijn. Het is verbeterd betreffende het milieu milieu en het portemonnee.

Wat kan er in de bedrijfsafval?

Hoezo prima je je vuil ook sorteert, er gaat altijd restvuil voortdurend voorkomen. Tracht deze stroom van afval zo klein toevallig te bewaren en je zult opmerken dat dit economisch voordeelgevend is. Door vuil heel zoveel eventueel te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er dus minimaal toevallig overblijvend afval over. In de afvalcontainer gooi je je reeds het niet onrecyclebare afval die je niet verder kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren niet in de de container.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. Binnen het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel doel vermeld artikelen opnieuw te aanwenden indien dat het lukt.

Wat kost een container een container rolcontainer voor?

De tarieven kosten voor rolcontainers zijn hangt af van de stroom van afval, de grootte omvang van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de container ontleegd moet worden zijn. U vindt je alle kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je snel en vlug een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij leveren hem zonder kosten gedurende een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te zamelen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de bak op een algemene plaats staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de productie van hernieuwbare kracht. Restafval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar minstens twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelachtige slakken worden gebruikt voor het verhogen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige substanties los tijdens de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate echter in het leefomgeving belanden. Dus moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Rolcontainer No Background:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze maar halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk soort afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Rolcontainer No Background

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want ongemengd aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en kosten ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je mag selecteren voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te ramen wat omvang het goed bij je past? Haal dan even contact op met een van onze experts. Dankzij onze langdurige kennis met afvalstromen kennen wij exact wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalstroom, stof en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde andere rolcontainer neerlegt. Wij vinden het essentieel dat dit duidelijk is. Hierdoor ben je naderhand geen voor nare onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Rolcontainer No Background

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg gevarieerd aanbod van containers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vandalisme op de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat je document- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten vrij, maar ook op kantoren kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalsoorten te te zamelen, zitten je containers minder snel vol. Bovendien ligt het apart houden uit uw afval ook beter voor het milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse artikelen te maken, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De juiste container voor PMD en Rolcontainer No Background

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor je PMD. We leveren verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer op de gewenste plek staan. Je bepaalt zelf de gewenste capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geledigd moet te worden. Op deze manier weet je daarom vast waar je je afval steeds weg kan en waar je bijdraagt aan een beter omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder minder indien wij afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof is geplaatst Los doosjes ofwel verschillend document
 • Pakket met van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe veel afval je scheidt, hoe goed dat is voor het milieubescherming en je portemonnee. Glas blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden is. Glasafval bestaan van flesjes, potten en ook scherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval door de volume en gewicht veel ruimte in het bedrijfsafval in. Jij kan dus heel besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet om te recyclen. Daarnaast kost het veel kleiner kracht dan glazen te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt daar op je onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met flexibele contracten omdat jij het aantal containers makkelijk aanpast.

De juiste bak voor het glasafval

Bestel het beste containers voor jouw glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze van een bak van 240 liters en ook van 900 liters. Er is al een container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en dit worden kosteloos neergezet. Op basis van de hoeveelheid afval kies je op welke manier vaak ons het bak komen legen. wij leveren het voordeligste service.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het veel kracht om het glas te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een prima basis. Daar zit meestal circa 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Bij de bewerken doen we verschil tussen wit, bruin, groen en bont glazen. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er op één heel veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem verbinding op.

Wat is mag er zijn bij de glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen veilig en ook in veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou je daarom best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een veilig proces voor verzameling en vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heb jij 100% zekerheid dat je je archief veilig vernietigt is. Na vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je archief niet wil in het papierbak wil werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel afval in de de gedaante van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft één gleuf waar het papier precies erin . Wanneer de papieren al binnen het bak zijn, krijgt zij meer bij . Onze bestuurder arriveert eens de tijdstip bij om de bak te ledigen en de papier ter plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarbij het container door het truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het content wordt daarna meteen vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Via het klep in het deksel kan je de documenten in de container gooien. Je hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op vervoer gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.