Rolcontainer Onderdelen 🔴 3 SCHOKKENDE TIPS

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroom zo klein eventueel te behouden en je zal zien dat deze economisch voordeelgevend is. Door vuil zo veel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er heel minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Onderdelen

Kies uit van de meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en bestel de de meest geschikte rolcontainer voor je je overblijvend afval. In de de rest afvalcontainer werp je reeds het niet onrecyclebare afval die je niet verder extra kan scheiden. Documenten/karton, swill, en glas passen geen in het restafvalcontainer. Ook voor PMD sorteren bezitten we het juiste afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende elke afvalstromingen welke in bedrijven ontstaan. Deze stromingen kunnen vaak apart opgehaald geraken. Dit is goed aangaande de natuur en de portemonnee geldtas.

Wat moet er binnen bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afval eveneens sorteert, er zal er steeds overblijvend afval aanwezig zijn. Poog deze stroom van afval heel minimaal eventueel te behouden en je gaat merken dat het financieel voordeelgevend is. Door afvalstoffen zo zoveel toevallig te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel min eventueel restafval over. In de de afvalcontainer werp je reeds het niet te recyclen vuil dat je geen meer kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen geen in de de restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. In de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel streefdoel omschreven goederen nogmaals te gebruiken indien dat het kan.

Wat kost een container rolcontainer voor?

De tarieven kosten voor afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de de afvalstroompje, de grootte van afmeting van afvalcontainer alsook hoe vaak de container container geleegd moet worden worden. Jij ontdekt ieder kosten op de de.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je karton, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en rap een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is solide en brandwerend, handig als de bak op een openbare plek staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van hernieuwbare stroom. Algemeen afval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige substanties vrij tijdens de verbrandingsproces die in minstens of geringere mate toch in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Rolcontainer Onderdelen:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Rolcontainer Onderdelen

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de orde, hoe ecologischer de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Typen en kosten ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te ramen wat grootte het beste bij je aansluit? Neem dan even verbinding op met één van onze deskundigen. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een meer lediging of standaard een formaat grotere? Dan is dit uiteraard ook geen enkel issue!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een alternatieve container aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie helder is. Zo ben je naderhand nooit voor nare verrassingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Rolcontainer Onderdelen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart inzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel uitgebreid aanbod met containers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de loer ligt. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan wel 7 maal hergebruikt worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, patat, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken komen deze afvalstromen vrij, maar ook op kantoor mag je je biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen in te zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien is het apart houden uit je afval ook goed voor het de milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te produceren, je PMD wordt immers een grondstof!

De juiste container voor PMD en Rolcontainer Onderdelen

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op de verlangde plek staan. U beslist zelf het gewenste capaciteit en hoe vaak de container geleegd dient te worden. Op deze manier ken je daarom vast dat je jouw afval altijd weg kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving via je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, want wij belasten het omgeving minder minder als we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminiumfolie laag binnenin (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook kauwgom) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is gestopt Afzonderlijk karton ofwel verschillend document
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasverval

Des te veel afval jezelf scheidt, hoe goed dat het is voor het milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden is. Glasscherven bestaan van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval vanwege de volume en ook gewicht veel ruimte bij de bedrijfsafval in. Jij kan dus heel besparen in je afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig om te recyclen. Ook kost het recyclen veel kleiner kracht dan glaswerk om te produceren van verse grondstoffen.

Ontstaat er op je onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende periodes met betrekking tot drukte? ons functioneert met aanpasbare contracten waardoor jij de aantal bakken eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor het glas restafval

Bestel de meest geschikte containers voor jouw glasverval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit één container met tweehonderdveertig liter en van negenhonderd liter. Er is al een container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en dit worden gratis neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies je hoe frequent wij de bak komen ledigen. ons leveren de meest voordelige service.

Zo wordt glas bewerkt

Het heel veel kracht om glas te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is echter één prima basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuwe glazen. Tijdens de verwerken doen wij onderscheid onder wit, bruine, groen en ook bont glazen. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er zijn op een veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of contact .

Wat is mag er zijn bij het het glasafval?

Wel:

Lege glasverval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen kruikjes, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je archief dienen veilig en op veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou jij dus best goed organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons ons helpen bij een veilig proces van verzameling en ook vernieling van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb jij 100% zekerheid dat je dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je je archief niet wil in de het papierbak wil werpen. Enkele papieren bevatten geheime informatie en kunnen dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft één spleet waar het papier exact doorheen past. Als het documenten al in de container zijn, krijgt niemand ze meer in handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal in tijdstip langs voor het bak te ledigen en de documenten plekke vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarbij het bak via de vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je je geheime papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Via de klep in de deksel kan je de documenten in het container gooien. Je heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op het vervoer gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en vernietigd.