Rolcontainer Particulier Huren ➡️ 4 LUCRATIEVE FEITJES

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal steeds restafval blijven bestaan. Probeer het stroom van afval dus minimaal mogelijk te behouden en je zult zien dat het economisch voordeelgevend is. Via afval zo zoveel eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er heel minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Particulier Huren

Selecteer uit het ruimste assortiment afvalcontainers en koop het ideale afvalcontainer geschikt voor je restafval. In de het restafvalcontainer gooi je al de niet-recyclebare afval die je niet verder verder kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren niet in de de afvalcontainer. Ook voor PMD scheiden hebben wij de juiste juiste container.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromen welke binnen firma’s ontstaan. Dit stromingen mogen dikwijls apart ingezameld geraken. Dit is goed voor de leefomgeving en de portemonnee.

Wat moet er in de bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je vuil eveneens scheidt, er zal steeds restafval aanwezig voorkomen. Tracht dit afvalstroompje zo klein mogelijk te bewaren en je zult opmerken dat het economisch voordelig is. Met afvalstoffen heel mogelijk toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel min eventueel restafval over. Binnen het afvalcontainer werp je al de niet te recyclen afvalstoffen die je niet verder kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en glas thuishoren niet in de container.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel beschreven goederen opnieuw te benutten als het mag.

Wat kost een een container container voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de de afvalstroom, de grootte van grootte van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de container rolcontainer geleegd moet worden geraken. Jij vindt alle kosten op tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de talloze typen rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk in het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de bak op een publieke locatie staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van hernieuwbare kracht. Gemengd afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelige resten worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke materialen uit gedurende de verbranden die in meer of kleinere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Dus moeten we blijven proberen naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Rolcontainer Particulier Huren:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Rolcontainer Particulier Huren

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Typen en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussendoor. Je kan opteren voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om in te bepalen wat omvang het goed bij je past? Neem dan snel aansluiting op met één van onze experts. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalsoorten weten wij juist wat je vereist hebt. En verlang je één keer een extra leegmaken of standaard een maatje grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de containers verschillen per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, als we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een alternatieve container neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit aspect transparant is. Zo kom je later geen voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Rolcontainer Particulier Huren

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de optie uit een zeer divers assortiment met afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de loer staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je papier- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuw producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, echter tevens op kantoor kunt je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel van ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten te verzamelen, geraken je containers minder snel snel vol. Bovendien is het apart houden van uw afval tevens beter voor het het omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor verse producten te maken, je PMD is immers een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Rolcontainer Particulier Huren

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren je container op het verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelf het gewenste capaciteit en op welke manier frequent het container geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je dus zeker dat je jouw afval steeds kwijt kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde milieu via jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel als wij afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasverval

Des te veel afval je sorteert, hoe goed dat is ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden zijn. Glasverval bestaan van flessen, potjes en scherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval door het volume en ook gewicht veel ruimte in het afval van het bedrijf op. Jij kunt dus flink besparen in je afvalkosten. Het is bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk om te produceren van verse grondstoffen.

Ontstaat er bij je bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij de aantal bakken makkelijk verandert.

De geschikte bak voor het glasafval

Koop de beste containers voor het jouw glasafval bij ons. Jij heeft de keuze uit keuze van een bak met 240 liters en met 900 liters. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de de glasafval kies jij op welke manier frequent wij de bak komen legen. wij biedt de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost kost veel kracht om glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is daarentegen een goede basis. Er zit meestal circa 50% oud glazen in nieuw glazen. Tijdens het verwerken doen we onderscheid onder blank, bruin, groen en bont glazen. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er bij één veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem contact .

Wat is mag er zijn bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en ook op veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou je dus best goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen bij een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van dossiers. Discreet en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat jouw archief veilig vernietigd zijn. Na de vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je je dossiers niet wil in de papierbak wil gooien. Enkele documenten bevatten geheime gegevens en kunnen dus best vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig veel vuil in het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een spleet waarin het document precies erin past. Als het documenten eenmaal binnen het bak zitten, krijgen niemand ze meer in handen. Onze chauffeur arriveert eens de zoveel tijd langs om de container te ledigen en het documenten ter plaats te vernielen in onze truck. Ook dit functioneert middels een gesloten systeem waarin het container via de truck zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt daarna direct vernietigd.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klepje in het deksel kun jij het documenten in de container gooien. Je hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je dossier geen op vervoer is, loopt jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.