Rolcontainer Restafval Huren Prijs 🔴 4 ONGEBRUIKELIJKE HACKS

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Poog het afvalstroom zo minimaal mogelijk te bewaren en je zult opmerken dat dit economisch voordelig is. Met vuil zo mogelijk mogelijk te sorteren, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er dus zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Restafval Huren Prijs

Kies uit van het grootste meest uitgebreide aanbod containers en bestel de de beste meest geschikte rolcontainer voor je overblijvend afval. In de de afvalcontainer gooi je je al het het onrecyclebare afval welke je niet verder verder kan verdelen. Documenten/karton, swill, en glas passen geen in het restafvalcontainer. Ook voor PMD verdelen bezitten ons de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromingen dat bij firma’s vrijkomen. Dit stromen kunnen meestal apart ingezameld worden. Dit is goed voor de natuur en de portemonnee geldtas.

Wat moet er in ondernemingsafval?

Hoezo goed je je afval eveneens sorteert, er gaat steeds restafval blijven bestaan. Poog dit afvalstroompje heel beperkt toevallig te houden en je zal zien dat het economisch voordelig is. Door vuil dus mogelijk mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er zo minimaal toevallig overblijvend afval over. Binnen de restafvalcontainer werp je al het de niet-recyclebare afval die je geen verder kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet in de de container.

Is het verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. Binnen de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel streefdoel omschreven artikelen weer te aanwenden indien het mag.

Wat kost een een container afvalcontainer voor?

De prijzen van rolcontainers zijn afhangend van de het afvalstroom, de grootte van omvang van de container en hoevaak de container rolcontainer geleegd moet worden geraken. Jij vindt je elke prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je meteen gedurende het orderproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de container op een publieke locatie staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten worden. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van duurzame stroom. Gemengd afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze donkere korrelige resten worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende schadelijke substanties los tijdens de verbranden die in meer of mindere mate echter in het natuur komen. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Rolcontainer Restafval Huren Prijs:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Rolcontainer Restafval Huren Prijs

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te bepalen wat grootte het goed bij je past? Pak dan even contact op met een van onze deskundigen. Door onze vele jaren ervaring met afvalstromen begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En wens je een keer een extra lediging of standaard een grootte grotere? Dan is deze uiteraard ook geen enkel issue!

De tarieven van de containers wisselen per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde andere bak neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect transparant is. Op deze manier kom je achteraf nooit voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Rolcontainer Restafval Huren Prijs

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel divers aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de containers buiten staan, of vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je document- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoor mag je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen in zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel gevuld. Bovendien is het scheiden van uw afval ook goed voor de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Rolcontainer Restafval Huren Prijs

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. Wij leveren verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren je container bij de gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelf het verlangde capaciteit en hoe vaak de container geledigd dient te worden. Op deze manier weet je daarom zeker waar je jouw afval steeds kwijt kunt en dat je meewerkt aan een beter omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want wij belasten het omgeving veel indien wij afval recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is geplaatst Los doosjes of verschillend document
 • Pakket inclusief van chemische materialen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis je sorteert, des te beter dat is voor de milieu en ook jouw portemonnee. Glas blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden is. Glasafval bestaat van flessen, potten en ook glasscherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval door de volume en ook gewicht heel veel plaats in het afval van het bedrijf in. Jij kunt dus flink uit besparen in je afvalkosten. Het is ook tevens volledig om te recyclen. Ook kost het heel veel minder energie dan glaswerk om te produceren uit verse materialen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming heel veel glas vrij, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan één glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende periodes qua drukte? wij functioneert samen met aanpasbare contracten omdat jij het aantal containers eenvoudig aanpast.

De geschikte bak voor glas restafval

Bestel het beste containers voor jouw glasafval bij ons. Je hebt de keuze uit keuze uit een bak met tweehonderdveertig liters en ook van 900 liter. Er reeds één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en dit worden gratis geplaatst. Op basis van de glasafval kies jij hoe vaak wij het bak komen ledigen. wij biedt de meest voordelige service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het heel veel kracht voor het het glas te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen een goede grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glas. Tijdens het verwerken maken we verschil tussen wit, bruine, groen en ook bont glas. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er zijn op één heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat is mag wel er bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en ook op veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij dus beter goed organiseren. De afgesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en ook veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heeft jij honderd procent zekerheid dat je je archief beschermd vernietigd is. Na vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij je archief niet in de het papierbak wil gooien. Sommige papieren bezitten geheime informatie en kunnen daarom beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft één gleuf waarin het papier precies erin past. Als de documenten al in de container zitten, krijgt niemand ze meer in . Onze chauffeur komt eens de tijd bij voor het bak te ledigen en de papier plaats vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin het container via de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. Het content zal daarna direct vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in het deksel kan jij het documenten in het container gooien. Je hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief niet op vervoer gaat, loopt je niet risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en vernietigd.