Rolcontainer Rolkar 🔥 6 OPZIENBARENDE FEITEN

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht deze stroom van afval heel klein toevallig te houden en je zult opmerken dat het economisch gunstig is. Door afvalstoffen heel zoveel mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er dus min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Rolkar

Selecteer bij de grootste assortiment rolcontainers en bestel het ideale container geschikt voor je restvuil. In de restafvalcontainer gooi je al het de niet-recyclebare afval die je niet extra kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas passen geen in de de rest restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD verdelen beschikken we het juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromingen dat in bedrijven voortkomen. Dit stromen mogen vaak afzonderlijk verzameld worden. Dat is verbeterd aangaande het milieu milieu en de geldbeugel.

Wat kan er in de bedrijfsafval?

Hoezo prima je je afvalstoffen eveneens scheidt, er zal steeds restvuil aanwezig zijn. Tracht dit stroom van afval zo beperkt eventueel te behouden en je zal merken dat het geldelijk gunstig is. Met afval heel veel mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er dus zo weinig toevallig restafval over. Binnen de container werp je al de niet-recyclebare afval welke je niet meer kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen geen binnen het container.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromingen zoveel mogelijk te verdelen. Binnen de Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel streefdoel vermeld artikelen nogmaals te gebruiken waar dat het lukt.

Wat kost een container een container voor rolcontainer voor?

De tarieven voor prijzen van rolcontainers zijn hangt af van de afvalstroom het afvalstroom, de omvang van rolcontainer en hoe vaak de de container container ontleegd moet worden geraken. Je ontdekt alle tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de verschillende typen rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je gelijk tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen vuilcontainer is solide en brandveilig, nuttig als de vat op een publieke plek staat. Je kiest uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van duurzame kracht. Restafval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar liefst een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelachtige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende giftige materialen uit gedurende de verbranden die in minstens of geringere mate toch in het natuur terecht komen. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Rolcontainer Rolkar:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Rolcontainer Rolkar

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de volume vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over sorteren bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar ertussen. Je kunt kiezen voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te bepalen welke omvang het perfect bij je aansluit? Neem dan gauw verbinding op met een van onze experts. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten kennen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een extra legen of standaard een formaat groter? Dan is deze natuurlijk ook geen kwestie!

De kosten van de bakken wisselen per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij achten het essentieel dat dit helder is. Hierdoor kom je achteraf geen voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Rolcontainer Rolkar

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer divers assortiment van containers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of vernieling op de loer staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat je papier- en karton in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet voor basis voor nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoren mag je je biologisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten in zamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden uit uw vuilnis ook beter voor de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Rolcontainer Rolkar

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op de verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig het gewenste capaciteit en hoe vaak de container geleegd dient te worden. Zo weet je daarom vast waar je je vuilnis altijd weg kunt en waar je meewerkt voor een beter omgeving via jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel minder als wij afval recycleren. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal is geplaatst Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe veel afval jezelf scheidt, des te beter dat zal zijn voor het milieu en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen is. Glasscherven bestaat uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder om scheiden pakt het door het volume en massa veel plaats in de afval van het bedrijf in. Je kunt daarom flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het is ook bovendien compleet te hergebruiken. Daarnaast kost het veel kleiner energie dan glaswerk te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt er op je bedrijf heel veel glas los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is is één glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met flexibele contracten waardoor jij de nummer bakken makkelijk aanpast.

Het juiste container voor het glas restafval

Koop de beste bakken voor het jouw glasverval op ons. Je hebt de keuze uit één container met tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liters. Er reeds een container voor glas startend bij €13 elke maand en ook deze worden kosteloos geplaatst. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier frequent wij de container zullen komen ledigen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het veel kracht voor het het glas om te maken van verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een prima grondslag. Er zit meestal circa 50% oud glas in nieuwe glas. Tijdens het verwerken doen we onderscheid onder wit, bruin, groen en bont glas. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er op één heel veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat mag wel er bij het glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en in een veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je daarom best uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heb jij honderd procent zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigt is. Na de vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat jij je dossiers niet wil in de papierbak wilt gooien. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en dus best vernielt . Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent veel afval in de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waar het papier exact doorheen . Wanneer het papieren al binnen het bak zitten, krijgen ze meer in handen. Onze chauffeur komt eenmaal in de tijd langs voor het bak te ledigen en het papier ter plaats vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij de container door het truck zelf is opgetild en geopend. De inhoud zal daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in de deksel kun jij het documenten in de bak gooien. Je hebt de selectie uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op transport gaat, loopt je geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en vernietigd.