Rolcontainer Voor Bedrijfsafval 🔴 11 VERBAZENDE ZAKEN

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Tracht het stroom van afval dus minimaal mogelijk te behouden en je zal merken dat deze financieel voordeelgevend is. Met afval zo zoveel eventueel te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er zo minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Voor Bedrijfsafval

Kies uit van het ruimste assortiment rolcontainers en bestel de de meest geschikte container voor je je overblijvend afval. In het afvalcontainer werp je al de niet te recyclen vuil welke je geen meer kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, en ruiten passen niet thuis binnen de rest afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD sorteren hebben we het juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromen welke bij ondernemingen ontstaan. Deze stromingen mogen meestal gescheiden ingezameld worden. Dat is verbeterd aangaande de milieu en het geldtas.

Wat moet er in de ondernemingsafval?

Hoezo goed je je afval eveneens scheidt, er gaat steeds restvuil blijven bestaan. Poog dit afvalstroompje zo minimaal eventueel te bewaren en je gaat opmerken dat dit economisch gunstig is. Met afval heel zoveel toevallig te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er heel min mogelijk restvuil over. In de de afvalcontainer werp je al het niet onrecyclebare vuil die je niet verder extra kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren geen in het restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. Binnen het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel beschreven artikelen weer te aanwenden waar dat het kan.

Wat kost een container een container afvalcontainer voor?

De tarieven kosten voor rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom stroom van afval, de omvang van afvalcontainer en hoevaak de container geledigd afvalcontainer geledigd moet geraken. Je vindt je elke prijzen op de tarievenpagina de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij leveren hem gratis in een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je gelijk tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de container op een openbare plaats staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van groene energie. Algemeen afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar minstens twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelige resten worden toegepast voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige stoffen uit in de verbranden die in minstens of mindere mate toch in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Rolcontainer Voor Bedrijfsafval:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor ieder type afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Rolcontainer Voor Bedrijfsafval

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kan opteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te bepalen die maat het perfect bij je past? Pak dan even aansluiting op met één van onze specialisten. Met onze langdurige kennis met afvalsoorten kennen wij exact wat je vereist hebt. En wens je één keer een meer legen of regulier een maatje groter? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel issue!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit ontstaat, als we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces staat overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere rolcontainer aftikt. Wij achten het essentieel dat deze informatie duidelijk is. Zo raak je achteraf niet voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Rolcontainer Voor Bedrijfsafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg gevarieerd aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling op de loer staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat je document- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze afvalsoorten vrij, echter tevens op kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen in verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit uw afval tevens beter voor de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse producten te produceren, je PMD is namelijk één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Rolcontainer Voor Bedrijfsafval

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze levering en landelijke dekking, heeft je in 24 uur je afvalcontainer bij het verlangde plek staan. U beslist zelf het verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de container geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom vast waar je je afval steeds weg kunt en waar je meewerkt aan een beter milieu via jouw afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving veel minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. Het resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook gomballen) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (deodorant, verf etc)
 • Pakketten met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit geplaatst Los karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis jezelf sorteert, des te beter dat het zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen is. Glasscherven bestaan van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval vanwege de volume en massa heel veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Jij kunt dus heel besparen op je kosten voor afval. Het glas is tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel kleiner energie dan glaswerk te maken uit verse materialen.

Ontstaat daar bij je bedrijf veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb jij variërende tijdsperioden qua bezigheden? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de nummer containers makkelijk aanpast.

Het geschikte bak voor het glasafval

Koop het beste bakken voor je glasafval bij ons. Jij heeft de keuze uit keuze van één bak van tweehonderdveertig liters en met 900 liter. Er is is reeds een glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de de glasafval kies jij op welke manier frequent wij de container komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas bewerkt

Het heel veel kracht voor het het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen een prima basis. Er zit meestal circa 50% oudere glazen in nieuw glas. Tijdens de bewerken doen we onderscheid onder wit, bruin, groen en gemengd glas. Ook worden kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er zijn bij één heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of verbinding .

Wat mag er zijn bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd had zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook in een veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je dus best goed regelen. De gesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en vernieling van archief. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heeft je 100% garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na de vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat jij jouw dossiers niet wil in de papierbak wil werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel vuil in de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waar het papier precies erin . Als de documenten eenmaal in de bak zitten, krijgt niemand ze meer in handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal de zoveel tijdstip bij om het bak te ledigen en de papier plekke te vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij de container via het truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in het deksel kun je de documenten in de container gooien. Je heeft de keuze uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier geen op het vervoer gaat, loopt je geen risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.