Rolcontainer Voordelen En Nadelen ➡️ 3 LUCRATIEVE TRUCS

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Poog het afvalstroom dus beperkt mogelijk te houden en je zult merken dat het financieel gunstig is. Via afval heel mogelijk mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Voordelen En Nadelen

Kies van de meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en koop de beste ideale rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de container gooi je je al het het niet onrecyclebare vuil die je niet meer kan sorteren. Papier/karton, swill, en vensterglas passen geen binnen het afvalcontainer. Tevens omtrent PMD verdelen hebben we de correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor alle afvalstromingen dat in bedrijven voortkomen. Die stromingen mogen meestal gescheiden verzameld geraken. Dit is goed aangaande het milieu en de geldtas.

Wat moet er in zakelijk afval?

Hoezo goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd restvuil aanwezig zijn. Tracht dit stroom van afval dus minimaal eventueel te bewaren en je gaat opmerken dat dit geldelijk voordelig is. Door afvalstoffen dus zoveel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er zo min eventueel overblijvend afval over. Binnen het restafvalcontainer werp je al het de onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder extra kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet in de het afvalcontainer.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent gedwongen afvalstromen mogelijk toevallig te scheiden. Binnen het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel streefdoel vermeld goederen opnieuw te aanwenden indien het mag.

Wat kost een een container afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten voor containers zijn afhangend van de afvalstroom afvalstroom, de grootte van omvang van container alsook hoe vaak de container afvalcontainer geleegd moet worden zijn. Jij ontdekt elke kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en vlug een van de talloze soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je meteen gedurende het orderproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de bak op een publieke plaats staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van duurzame energie. Algemeen afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar minstens twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelige assen worden toegepast voor het verhogen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige stoffen los gedurende de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Rolcontainer Voordelen En Nadelen:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk type afval en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Rolcontainer Voordelen En Nadelen

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes treden.

Naarmate je hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en kosten ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kan opteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te ramen welke omvang het beste bij je past? Pak dan even aansluiting op met een van onze specialisten. Met onze vele jaren kennis met afvalmaterialen weten wij exact wat je nodig hebt. En wens je één keer een meer leegmaken of gewoonlijk een maatje groter? Dan is dit uiteraard ook geen issue!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde alternatieve bak betaalt. Wij achten het essentieel dat dit transparant is. Hierdoor kom je naderhand geen voor nare onthullingen te staan.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Rolcontainer Voordelen En Nadelen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer gevarieerd aanbod met afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in je portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat je document- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof voor nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoor mag je je biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit meer herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen te zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien ligt het scheiden uit uw vuilnis ook beter voor het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Rolcontainer Voordelen En Nadelen

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en nationale dekking, heb je in 24 uur je container bij de verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geledigd moet te worden. Zo ken je dus zeker dat je je afval steeds kwijt kan en waar je meewerkt voor een beter milieu door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en gomballen) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische teken (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis je sorteert, hoe goed dat het is voor de milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen zijn. Glasafval bestaat uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het om splitsen neemt het vanwege de ruimte en ook gewicht veel ruimte bij de bedrijfsafval in. Jij kan dus flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig te hergebruiken. Ook kost het recyclen veel kleiner kracht dan glazen te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt er bij jouw onderneming veel glas los, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is is een container voor glas onmisbaar. Heb jij variërende periodes qua drukte? wij functioneert met aanpasbare contracten omdat jij de nummer bakken eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor het glas restafval

Bestel de beste containers voor jouw glasverval op ons. Je heeft de selectie uit een container met tweehonderdveertig liter en van 900 liter. Er al een container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest je hoe vaak wij de bak komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost kost veel kracht voor het glas te produceren uit verse materialen. Glasafval is echter daarentegen één prima grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Bij de bewerken maken wij onderscheid tussen wit, bruine, groene en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurk en dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kan er op een heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag er zijn bij de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend kruiken, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen beschermd en op een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter goed organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en ook vernieling van jouw archief. Discreet en veilig. Papieren zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat je dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernieling zullen de restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet in de het papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel vuil in de het gedaante van geheim document? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een gleuf waar het document exact erin . Wanneer de documenten eenmaal in het container zitten, krijgt ze nog in . Onze bestuurder komt eens in de tijdstip bij voor de container legen en de documenten plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij het container door het truck zelf wordt opgetild en geopend. Het content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klepje in de deksel kan je de papieren in het container gooien. Je hebt de selectie van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief geen op het transport is, loop je geen risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.