Rolcontainer Voordelen 🔥 15 VREEMDE GEHEIMEN

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer het afvalstroom dus klein eventueel te houden en je gaat opmerken dat dit economisch voordeelgevend is. Door afvalstoffen heel veel eventueel te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er heel min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Voordelen

Selecteer uit het grootste aanbod rolcontainers en bestel de het beste container geschikt voor je overblijvend afval. Binnen het afvalcontainer werp je reeds het onrecyclebare vuil welke je niet meer kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten horen niet thuis in de afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD verdelen hebben wij de correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromingen dat in ondernemingen ontstaan. Deze stromingen kunnen vaak apart ingezameld geraken. Dat is beter voor het leefomgeving en de geldtas.

Wat kan er in de bedrijfsafval?

Hoe goed je je vuil tevens verdeelt, er gaat altijd restafval voortdurend zijn. Tracht het afvalstroom zo beperkt eventueel te houden en je zult zien dat dit economisch gunstig is. Met afvalstoffen dus zoveel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er heel zo weinig eventueel restvuil over. In de restafvalcontainer gooi je je al het de niet-recyclebare vuil die je niet verder verder kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas passen niet thuis in de het afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de het landelijk Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat de doel beschreven producten weer te gebruiken als het mag.

Wat kost een een container voor container voor bedrijfsafval?

De kosten voor de afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van de de stroom van afval, de afmeting van rolcontainer en hoe vaak de de container afvalcontainer ontleegd moet geraken. Jij ontdekt alle kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je direct in het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Gemengd afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de vat op een algemene locatie staat. Je kiest uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn ruime actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van groene stroom. Algemeen afval lijkt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar zowaar een vijfde van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metalen er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelige resten worden toegepast voor het ophogen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende schadelijke substanties uit tijdens de verbrandingsproces die in meer of mindere mate toch in het milieu belanden. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo minimaal afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Rolcontainer Voordelen:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze maar halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Waarom een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Rolcontainer Voordelen

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes stappen.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want puur aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kan opteren voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om naar te ramen wat omvang het beste bij je past? Haal dan gauw contact op met één van onze experts. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalsoorten weten wij exact wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een meer lediging of regulier een grootte groter? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel issue!

De kosten van de bakken verschillen per afvalstroom, stof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Restafval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons precies waar je aan toe. In ons simpele bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere rolcontainer aftikt. Wij achten het cruciaal dat dit helder is. Op deze manier kom je achteraf nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Rolcontainer Voordelen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie uit een erg gevarieerd assortiment met containers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten staan, of vernieling op de loer ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, maar tevens in kantoren mag je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één groot deel van ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien is het scheiden uit je vuilnis tevens beter voor het de omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Rolcontainer Voordelen

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en nationale dekking, heb je in 24 uur je afvalcontainer bij het gewenste plek staan. U bepaalt zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je dus vast dat je je afval steeds kwijt kan en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu door je afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel minder als we afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminium laagje binnenin (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk karton of ander document
 • Verpakking inclusief van chemische materialen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis je scheidt, hoe goed dat is ten behoeve van het milieubescherming en ook je geldbeurs. Glas is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden zijn. Glasverval bestaat van flessen, potten en ook scherven. Zonder om splitsen neemt het door de volume en ook massa veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom flink besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner kracht dan glazen om te maken van verse materialen.

Komt daar op jouw onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Heb jij wisselende periodes qua drukte? ons functioneert met flexibele overeenkomsten omdat je de nummer bakken eenvoudig verandert.

De geschikte container voor glas restafval

Koop de beste bakken voor het jouw glasverval op onze dienst. Je hebt de keuze van een bak met tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liters. Er al een container voor glas startend bij €13 elke maand en deze worden gratis geplaatst. Op basis van de de glasafval kies je hoe frequent wij de container zullen komen legen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden glas bewerkt

Het kost heel veel kracht voor het glas te maken uit verse grondstoffen. Glasafval is echter echter een goede basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuw glazen. Bij het verwerken maken wij verschil tussen wit, bruine, groene en bont glazen. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kan er op één heel veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of verbinding op.

Wat mag wel er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallend kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen beschermd en ook op een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij dus best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Discreet en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je jouw dossiers veilig vernietigt is. Na vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jouw archief niet wil in de het papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat één spleet waar het document exact doorheen . Wanneer de papieren al in het container zitten, krijgt niemand ze nog bij . Onze bestuurder komt eens in tijdstip bij voor de bak ledigen en de papier plekke vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij de bak via het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt daarna direct vernietigd.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via het klep in de deksel kun jij de papieren in de container gooien. Je heeft de selectie uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op het transport is, loopt je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en verwoest.