Rolcontainer Werkplaats ☑️ 7 ONVOORSTELBARE ZAKEN

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroompje dus minimaal eventueel te houden en je zult zien dat het geldelijk voordeelgevend is. Met afval zo zoveel eventueel te verdelen, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er heel minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Werkplaats

Selecteer van het grootste meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel de de beste rolcontainer voor je je overblijvend afval. Binnen de rest container werp je reeds het niet-recyclebare afvalstoffen welke je geen meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten passen niet binnen de afvalcontainer. Tevens betreffende PMD scheiden bezitten wij het correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromen dat binnen ondernemingen ontstaan. Die stromen mogen meestal afzonderlijk ingezameld zijn. Dat is beter voor het milieu milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat is toegestaan er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier goed je je vuil tevens verdeelt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Tracht het stroom van afval dus beperkt mogelijk te behouden en je zult opmerken dat het geldelijk voordeelgevend is. Met afval dus mogelijk mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er zo zo weinig eventueel overblijvend afval over. In de rest restafvalcontainer gooi je je al het de niet-recyclebare vuil die je niet verder extra kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen niet in het container.

Is het sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. Binnen het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de bedoeling beschreven producten weer te benutten indien dat lukt.

Wat kost een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven van afvalcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom afvalstroom, de grootte grootte van rolcontainer alsook hoevaak de rolcontainer ontleegd moet zijn. Jij vindt je elke prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je meteen gedurende het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de container op een algemene plaats staat. Je gaat uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van duurzame stroom. Algemeen afval schijnt dan eventueel nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar minstens 20% van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelachtige assen worden toegepast voor het ophogen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke substanties vrij gedurende de verbranden die in meer of geringere mate toch in het milieu terecht komen. Dus moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Rolcontainer Werkplaats:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Rolcontainer Werkplaats

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, des te duurzamer de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een kringloop economie.

Typen en kosten ondernemingsafval en restafval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je kunt selecteren voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te bepalen wat maat het goed bij je past? Neem dan even verbinding op met een van onze experts. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een formaat grotere? Dan is dit uiteraard ook geen issue!

De prijzen van de containers variëren per afvalstroom, stof en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een alternatieve container betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor raak je naderhand nooit voor nare verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Rolcontainer Werkplaats

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer divers aanbod met containers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vandalisme aan de loer staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat jouw document- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet als grondstof voor nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, echter ook in kantoren kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Bovendien ligt het scheiden uit je vuilnis ook beter voor de omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD is immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Rolcontainer Werkplaats

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer op de gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelf de gewenste inhoudsmaat en hoe frequent de container geledigd moet te worden. Op deze manier ken je daarom vast dat je je afval altijd kwijt kunt en waar je meewerkt aan een beter milieu via je afval te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder minder indien we afval recycleren. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laag binnenin (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe veel afval je sorteert, hoe beter dat het zal zijn ten behoeve van de milieu en je portemonnee. Glas blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen zijn. Glasscherven bestaat uit flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder te splitsen neemt het vanwege de ruimte en gewicht veel plaats in de bedrijfsafval in. Jij kan dus heel uit besparen in je afvalkosten. Het is bovendien volledig te hergebruiken. Ook kost het veel minder kracht dan glaswerk om te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld in de horeca, dan is één glascontainer essentieel. Heb je variërende tijdsperioden qua bezigheden? wij werkt samen met aanpasbare contracten omdat jij het aantal containers makkelijk aanpast.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Bestel de beste containers voor je glasverval bij ons. Je hebt de keuze uit selectie uit één container van 240 liters en van 900 liters. Er is al één container voor glas startend bij €13 elke maand en ook deze worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest je hoe vaak wij het bak komen ledigen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht voor het het glas om te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is daarentegen één goede grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuw glas. Tijdens de bewerken doen we verschil tussen blank, bruin, groen en ook gemengd glas. Daarnaast zijn kurken en deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er zijn bij een heel veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem verbinding op.

Wat mag er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallen kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet beschermd en ook op een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij dus beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat jouw archief veilig vernietigd is. Na de vernieling zullen de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat jij jouw archief niet wil in het papierbak wilt gooien. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen dus beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van geheim document? Kies voor dossiervernietiging van ons . Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waarin het papier precies doorheen . Wanneer het documenten eenmaal binnen de bak zitten, krijgt niemand ze meer in . Onze chauffeur arriveert eenmaal de tijdstip langs voor de container te ledigen en de documenten plaats te vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarin de container door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De content wordt daarna meteen vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop jij je geheime documenten veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Via de klep in het deksel kun je de documenten in het container gooien. Jij heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op het transport gaat, loop je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier worden ingezameld en verwoest.